Заступник з тилу, це заступник командира частини, а не зачуханий свинопас. А взагалі то мій послужний на восьми листах написаний... Тричі комвзвода, тричі комроти... Хоча гріх нарікати. Три армії, і в усіх трьох з самого початку...
а тому що армія мусить бути професійна, а військовий мусить бути за покликанням і за це отримувати зарпалату, а не збіговисько вимушених, які тільки і думають як з неї звалити. Одні можуть стріляти і воювати, а інші можуть принести більше користі в інших галузях.
Заступник командира частини свинопасів. Ну нічого, люба служба потрібна і почесна. Шо, з рядового? Ну Ігор Тенюх розумнішим виявився, в двох служив і став адміралом і міністром оборони. А ти ким став, хрень тебе знає, сексотом і баригою.
РФ - 3 Су-30, 8 Су-30М2, 12 Су-30СМ. В 2014 ожидается поставка 21 Су-30СМ. Плюс 22 единицы Су-35, на 12 Февраля 2014 года. РФ - 261 Су-27 по состоянию на 2013 год
Тема армія перетворилась в збіговисько спеціалістів місце яким або Генштаб або кульпар.Кожен другий Наполеон і Гудеріан
А що тут коментувати. Був час, все було в військах. Армію скоротили, озброєння, яке було придатне до застосування здали на бази, яких по Україні під сотню. Там і ржавіють... Це спрощена версія. А війська колупаються в "ровесниках революції". У мене стоїть три ПЗМ-ки. Найстарша 76-Го року. Наймолодша 82-го. Щоби списати - башляй. Дешевше було ремонтувати. Я по "колгоспах" всі точки знаю, де і що можна замутити...
О, а як це Артобстрєл не проходив службу в армії, а аватарвін проходила (чи проходив)? Все таки аватарвін чи аватарвона?
У нас, в державі, багато структур, які носять погони, форму (однострої) і зброю, але до Збройних сил (армії) не мають жодного відношення.
Аваков показав "нові сучасні БТРи" для Нацгвардії Как и предполагалось. Забракованные Ираком БТРы, с трещинами в корпусе. Впарили своим. Своих видимо не жалко. Хотя если они будут выполнять функции ВВ, то в принципе пойдет.