У мене три двоюрідні брати служили на флоті. Один на Сєвєрному, другий на Балтійському, а третій на Тихоокеанському... Їхні міряння гюйсами цікаво було слухати...
Нашу армійську техніку та армію взагалі. Громили останні 24 роки. Чого тепер дивуватись. Навіть, перевдягнути у нормальну форму, не змогли. Що там вже про техніку казати.
Якби отой лайдак, що лежить на посаді, отримує гроші , а обов'зки виконувати не хоче, проводив обслуговування техніки згідно планів, які він навчився друкувати на прінтері, міняючи дати, то список би був набагато коротший. Подавляюча кількість пунктів пов'язана з корозією і висиханням. Ну і неуцтво своє не варто на люди виставляти... Ги, а "провід електричний 24В" це вааще шедевр...
З цією технікою при нормальному комсоставі до рязані можливо дійти. А Крим захістити, як 2 пальця об асфальт. Мозок і яйця треба мати.
При нормальному тех. догляді, так. А при такому відношенню, як зараз. Це в більшості випадків, просто брухт. Треба дуже багато техніки відкапіталити. За кілька днів приведення до бойового стану. Вже встигло згоріти 3 танки, одна САУ та розбитися один Су-24М. Вже 3 поранених і один загиблий. І ми поки що, ні з ким не воювали. Ось фото з арт. баз в Рівному та заводу ім. Малишева у Харкові: Рівне Харків Я звісно, не кажу, що треба терміново почати відновлення купи демілітаризованних БТР-60 або БРДМів. Але мені здається, там дуже важко, буде хоть щось привести до бойового стану.
Ну і ну, треба ж cтільки рухляді тримати. Це все на переплавку. Насправді багато техніки на консервації стоїть. Постачали в кінці 80-х нові машини і зразу ставили в боксах на консервацію (підпирають мости колодками, білять крейдою колеса і займаються іншим довбо***мом). Тобто теоретично машина нова, бо пробіг мінімальний, а по факту їй більше 20 років. Потім тільки ходять раз пів-року пилюку з них змахують. Звичайно ніхто не має ніякого поняття чи заведуться ці машини по команді "Тривога". А техніка вибухає елементарно від низької кваліфікації військових. Все життя все робили умовно, а тут довелося по-справжньому.
А от з цими якостями у наших керманичів завжди були великі проблеми. Навіть по одинці, ці якості рідкість. А разом, це взагалі щось майже не реальне. З усіх великих українських політиків, такими якостями, на мою думку, володіють лише двоє. Кучма та Тимошенко. Я не є фанатом жодного з них, і чудово розумію, наскільки це суперечливі фігури. Але даним параметрам, вони відповідають. ---------- Додано в 03:32 ---------- Попередній допис був написаний в 03:20 ---------- Так в тому то і справа, що переплавка дуже дофіга коштує. Це ж не алюмінієві кастрюльки. Спробуй той "Піон" розібрати та розплавити. Тому дешевше, щоб вони стояли та гнили. Хоча на Малишева, мабуть вони потрібні. Скоріш за все використовують як донорів, при ремонті іншої техніки. Так фото з Рівного, це і є консерва.
Думаю, щоб Ви й замполітом смогли б... Арестован командир украинской военной части на авиабазе в Бельбеке Як мінімум на допит повезли. Жодного поняття про військову честь не мають [CENZ]суки сраті[/CENZ]...
Не зміг би... Через себе переступити дуже важко. Свого часу вони мені багато крові попили, тому я з ними був в стані перманентної війни. І ганяв їх на політзаняттях, як віників... Два питання і чувак на дві години намагається виплисти, аби якось ув'язати логіку, курс партії і реальний стан. В 68 бригаді, де я був енергетиком, мене, аби не пив замполіту кров, назначили керівником групи у жінок. ---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ---------- Це про росіян [QUOTE ] [CENZ]суки сраті[/CENZ]...[/QUOTE] А це стопудово про наших славаукраїнців.
Про ваших. ---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ---------- Як в нас проходить мобілізація так звана, сумно дивитися як завжди. Дійшло до того що громадські організації проводять паралельну мобілізацію, сільради самі організовують військову підготовку, приватні клініки проводять безкоштовні медичні курси. Держава допомагає морально я так розумію. Дивився сюжет про так звані військові збори - привезли людей на 10 днів, ті відстріляли по 10 патронів і спали решту часу. А коли зібралися додому, командир вирішив їх не відпускати, викликав міліцію і погрожували статтею за дезертирство. При цьому дехто з добровольців почав розказувати шо в нього жінка вагітна, додому треба, а коли він сам в військомат прийшов, він не знав шо в нього жінка вагітна, чи виділив на захист батьківщини лиш 10 днів? Суцільний сором.
Ні, таки про ваших. Я жодного дня не був "за" оранжоїдів... А суцільний сором для тих, хто відбув срочку на свинарнику і вже третій тиждень слухаючи мудрих людей, так і не допетрав, що і мобілізація, і приведення війська в вищі ступені, і навіть вихід частин в райони бойового застосування, славаукраїнці проводять під маркою навчань, навчальних зборів та навчальних тривог. У нас немає війни, немає бойових дій, немає загрози цілісності і незалежності. У нас фсьо пучком... Я собі уявляю, скільки орденів вони самі собі понавиписують і скількох героїв самі собі понаприсвоюють, най но тільки попритихне...