Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну так яка різниця до кого ти доріс, якшо ти практичними речами не цікавився, а тільки вислугою і бюрократією, тут деякі доросли до верховного, а ти тепер їх клянеш шо вони нічого не розуміють в своїй справі, чим ти від них відрізняєшся?

А шо там про техніку говорити і рядового. Любий командир знає, що його взвод (рота, батальйон) може протистояти тільки аналогічному, або слабшому по силі підрозділу. І якщо йде завдання знищити, то він знає навіть приблизно скільки на це знадобиться часу.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Всім колгоспом закопували... Все одно схалтурили...:mocking:

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то навчіть колгоспників......

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

200 офіцерів, відрив башки. Значить не дуже і хотілось в Україні служити.

5. Locke

Locke невиправний реаліст

Я б так категорично не казав. Українська влада попросто "кинула" військових в Криму. Військовий на те і військовий, щоби воювати і боронити свою країну. А їм не давали нічого робити, вказівок не давали, захищатися не дозволяли. Не кожна психіка витримає таке приниження на протязі 20 днів, коли ворог над тобою глумиться і принижує, а ти нічого, крім скреготати зубами не можеш і розумієш, що Батьківщина, якій ти давав присягу, кинула тебе напризволяще.

• Подобається Подобається x 2
  6. metallic

metallic Well-Known Member

По-перше, це ще не факт, зараз багато дези.
    По-друге, держава їх кинула. Їх блокують з 2 березня, і державі на них класти. А у них там сім'ї. Хз, за яких умов, вони перешли на бік РФ.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо? Це причина перейти на службу до ворога? Там же сказано - 30 чоловік звільнилися, 40 виїхало з Криму, цих 70 я розумію.

Можливо. Але якшо заступник командира частини повідомив...

8. VasMT

Джерело, або розрахунок. Інакше - вигадка.
    Для інформації: Сталінградська битва тягнулась двісті три доби.

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

Крім того там сім'ї, житло, робота.
    Кому вони потрібні на великій землі? Де жити, чим сім'ю годувати?
    План виводу славаукраїнці дотепер не придумали, уроди...

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

Наберіть в гуглі "окоп для БТР".

• Подобається Подобається x 1
  9. Locke

Locke невиправний реаліст

Якби вони це зробили в перші дні, то я би сміливо назвав їх зрадниками. А тут є сумніви, бо психологічно зламана людина може і не таке вчинити. Ще невідомо як це сталося і чим їх могли шантажувати чи погрожувати. А ці 70 просто виявилися психологічно сильнішими і більш стійкими.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

http://dergachev.ru/geop_events/050509.html

Шо там рахувати, типу хтось не в курсі шо мерли як мухи. Он фотка як обкопалася техніка в Чернігівській області. Скажи, на скільки стане цього танка в обороні, якщо його захочуть знищити?

11. VasMT

Серйозний аналіз...:mocking:

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не знаю. Дозвіл використовувати зброю був? Був. Що ще треба було?

13. VasMT

Я вже пояснював, що цей "дозвіл" - Фількіна грамота. Армія може застосовувати зброю лише при введенні правового режиму військового часу. А його не ввели. Відповідно зброю застосовувати можуть тільки особи добового наряду і тільки у визначених випадках. Правда на свинарниках такого не вчать?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ясно шо не вчать, бо ти не знаєш. Який ще може бути більш визначений випадок, як проникнення на режимний об'єкт. Взагалі в нас війна, дядьку, а ти все від методички не можеш відірватися, коцапятина на закон не особливо зважає. Даю гарантію якби Україна напала на Росію, то коцапи враз би почали лупити з усіх стволів без твого військового стану. Плетеш шось як малохольний.

15. Bastard

Bastard Well-Known Member

А чо в 17т ?..

16. VasMT

Бо в 16-ть я ще в школі вчився.

17. Bastard

Bastard Well-Known Member

Як в батальйоні може бути 200 офіцерів ? - ніхто крім мене не задумався.

18. metallic

Кращі союзники України - армія і флот. Російський Генштаб в розгубленості...

Оплошал я, государь!
    Вот те сабля, хочешь – вдарь!
    Только больше тем Федотом
    Мне мозги не скипидарь!
    Что дурак – не обессудь!
    У меня иная суть!
    Мне б куды-нибудь в атаку.
    Аль на штурм куды-нибудь!

Леонід Філатов, «Казка про Федота-стрільця»

Ви мене вибачте, але український агресивний мілітаризм виглядає особливо дотепно. Всі ці пафосні карлики з тимчасового уряду і раніше викликали бажання «обійняти і заплакати», а після того, як вони стали надувати щоки і загрожувати кулаком «південному централу» - я став серйозно побоюватися за збереження свого живота. Адже порву від сміху. Меседжів від них стільки (сьогодні вся стрічка в фейсбуці просто забита перлами), я навіть гублюся, з чого почати.

Мабуть, почнемо з Турчинова. Він, після тривалих роздумів, оголосив «часткову мобілізацію». Як це? Це начебто мобілізація, але можна не ходити. Всі за заповітами батька Махна. Причому, мобілізація також оголошена і в Криму. Дивно, а чому забули про Кубань, Тюмень і Канаду? Адже там теж багато українців. Або йому просто подобається видавати укази, які ніхто і не збирається виконувати? Окремо порадувало оголошення на сайті міністерства оборони (!), де пропонується надіслати на підтримку армії СМС за п'ять гривень.

Перефразовуючи Райкіна, якщо мільйон українців надішле по п'ять гривень, це будуть... це будуть... божевільні гроші! На ці гроші можна буде купити ліву гусеницю для одного танка. Наступним у рейтингу йде пан Парубій. Він заявив, що вони «привели російський Генштаб в розгубленість своїми діями». Звичайно, без найменших спроб опору віддали цілий півострів - це кого завгодно збентежить. Що далі? Так само підступно віддадуть Росії Південний схід? Підірвуть військову техніку, щоб не дісталася ворогам? А, знаю! Вони героїчно емігрують до Канади!

Як казав їхній спільний духовний вчитель доктор Геббельс, «Німеччина не відступила, ми просто вирівняли лінію фронту».

Далі мене продовжив радувати новоспечений губернатор Сергій Тарута. Він заявив, що його брат вирив в Донецькій області на кордоні з Російською Федерацією траншею 4 метри завширшки, 2 метра завглибшки і з двометровим валом. Ну, все, літаки не пролетять, і бронепоїзд не промчить.

Генштаб РФ в паніці вже другий день (вчора через Парубія, сьогодні через траншеї). Після катапульти і дуболомних військ на майдані наступним після траншеї кроком буде створення спецназу лучників.

А якщо позбирати по селах коней, то можна створити і ударний резерв лицарської кінноти. Гудеріан в могилі б'ється в конвульсіях. Щоправда, варто відзначити, що у поляків атака кавалерії на танки вийшла випадковою (атакуюча кавалерія просто натрапила на танки, які виїхали з-за лісу), а наші ідіотики цілком здатні замутити таке всерйоз (я вже не здивуюся).

Загалом, основні втрати російських «окупантів» будуть від сміху. І Ляшко як раз заявив, що він набирає свій батальйон геїв-смертників. З «надвисокими вимогами» до всіх кандидатів і всіх особисто тестуватиме. Цікаво, яким способом...

Далі мене продовжив радувати колишній колега Романенко, який написав у фейсбуці черговий «шедевр аналітики», який називається «Що ми виграли в результаті відходу Криму». Це заслуговує окремого розбору.

1. Тепер ми - «країна -жертва». Дуже хороша позиція в очах нормального світу.

Взагалі-то, з України вже 23 роки роблять жертву в очах всього світу. Суцільні голодомори, пам'ятники жертвам монголо-татарського ярма і геноциду неандертальців, плачі, панахиди, сльози, свічки, стогони. Крути, вояки УПА, тепер ще й «небесні сотні». Образ народу лузерів і терпил.

І якщо раніше Юрій це висміював, то тепер став апологетом жертовності. «Вже нема SPA сис жур».

2. У нас зникає необхідність дотувати збитковий регіон.

Тепер ми будемо на ньому тільки заробляти, продаючи електроенергію, газ, їжу, транзитні послуги. Якщо захочемо, звичайно. Правильно, потрібно від'єднати ще 18 збиткових регіонів. Тоді заживемо!

3. Всі переконалися, що кращі союзники України власні армія і флот.

Тому питання безпеки стане ключовим для країни. Це дозволить розвинути ВПК і взагалі піти шляхом Ізраїлю. Всі переконалися, що флоту і армії в України немає. А те непорозуміння, яке 23 роки будувало генеральські дачі і розпродувало радянську спадщину - армією називати просто стрьомно.

4. Ми втратили мінімум 1 млн. електорату, який голосував за регіоналів та інших придурків.

Це означає, що політично Україна стає більш гомогенною. Я вам більше скажу, якщо від України відокремляться ще 15-20 областей, то ті, що залишилися стануть взагалі гранично гомогенними виборцями «Свободи». Просто мрія кожного істинного націоналіста.

5. Україна отримує потужний важіль впливу на Росію.

Спроба Росії організувати страждання для України будуть перетворюватися на страждання для Криму. Мазохісти завжди вміють отримати задоволення від страждань. І Юрій розсмакував це збочення.

Ще один «іксперд», цього разу військовий (і за сумісництвом резидент американської розвідки) Дмитро Тимчук, вчора видав такий текст:

«Якась шпана, яка голосно назвалася «самообороною», ганяє по сходу країни підрозділи Збройних сил України, як сільський бомонд залітного міського фраєра по свинофермі. Військові тупо не можуть дістатися до місця призначення - їх постійно повертають незрозумілі «блокпости».

Звичайно, виникає питання: а що це у нас за армія така, якщо її кошмарить купка спортсменів з бейсбольними битами, що зарвалися, які втратили м'ячик?

Тут ми можемо гучно викривати армію і її командування, але спочатку варто задатися питанням: а які права зараз мають військові? У нас що, хтось спромігся оголосити в країні військовий стан, щоб армія отримала якісь розширені повноваження? Ні. А значить, офіційно в Україні - мир і спокій, і військові по відношенню до цивільних мають повноважень не більше, ніж сантехнік дядя Гриша по відношенню до прими оперного театру».

Пану Тимчуку потрібний військовий стан, щоб направити армію воювати з власним народом. Ах, так, забув, свідомі путчисти вже позбавили весь Південний схід громадянства України. Залишилося тільки закріпити це юридично.

Втім, ніякі формальності не заважають посилати на Південний схід бандформування майдану. Де вони, щоправда, поки стабільно отримують мзду.

Ну і, наостанок хотілося б процитувати саму «надію й опору», безіменного бійця майданівської сотні (орфографія і пунктуація тут і в інших місцях авторські):

«Зараз знаходжуся на навчанні, доброволець Нац. гвардії. Таке враження, що ми тут як туристи в убогій частині відділення МВС. Учора в обід прибули, разом 500 чол, сотні самооборони Майдану. Зустріли нас з оркестром, журналістами, бойовим навчанням – стріляли з БТР, іншої вогнепальної зброї... Ми зраділи, що будемо щось вчити, практикуватися. Але, як би не так! Що тут робиться:

1. Ми не думали, що нами будуть командувати «міліція», всіх хлопців це роздражає. Вони на нас по-вовчому дивляться, ми на них. Надіюся, вони нам в їжу не плюють. Думали, що їдемо вчитися у вояків.

2. Від учора і дотепер ми: пообідали, зробили списки, покупалися, повечеряли, вистроїлися, перевірили чи всі на місці, лягли спати. Сьогодні в 6:00 підйом, построїлися, перекличка, пішли снідати, построїлися, пішли «вчитися» віддавати честь «міліції», маршиирувати..) До речі, вже зразу пару сотень відмовилися це робити. Зараз хлопці проходять медогляд.

3. Чекаємо хоч якихось навчань, координації, дій. Всі роздратовані, були вже певні сутички психологічні. Міліція на слава Україні мовчить, каже, що – «в статуті таке не передбачено, що моральних норм вони не знають». Висновок: показухи багато, розумного і практичного мало. Ще трохи і всі ми поїдемо назад на Майдан!!»

Проходити військову підготовку в регулярній армії - це вам не майданити. Майданити весело, можна по ходу набити комусь морду, віджати мобілу, наїхати на бізнесмена чи навіть спробувати пограбувати банк. А тут якісь незрозумілі «дисципліна», «статут», ОФП, а медкомісія взагалі може запалити залишки наркоти в крові.

Загалом, ці «бійці» можуть воювати тільки проти «Беркута», і то, тільки коли того стримує наказ не чинити опору. Проти регулярної армії вони зможуть тільки бити рекорди по швидкості бігу на наддовгі дистанції.

Загалом, підсумовуючи, якщо ви не хочете, щоб це зборище дегенератів добило Україну остаточно, потрібно терміново проводити всеукраїнську акцію «антимайдан» по загону всієї цієї шайки в яку-небудь віддалену резервацію. Де вони зможуть безперешкодно будувати схрони і юрти (як на майдані), палити покришки і кричати «Слава Бандері». Це єдиний спосіб врятувати Україну.

19. kym

kym Well-Known Member

ви перепутали де власне є це зборище дегенератів.... Ті що ви про них говорите і без науки з гранатою на танк підуть... таких людей тре вміти з організувати і з ними можна гори перевертати. ... Зборище дегенератів сидить у верховній раді , уряді, і адміністрації президента. От цих треба наступним майданом загнати в коло обкласти покришками і підпалити. А також треба в себе самого запитати, а що я зробив щоб змінити ситуацію.
    взагалі римське прислівя в дії..." Стадо баранів на чолі з Левом - ЛЕВИ, стадо левів на чолі з Бараном - БАРАНИ"

20. metallic

Це не я кажу, а автор статті. "Мопед не мой, я только объявление разместил"© Лінк на першоджерело, я розмістив. Але вважаю, що автор, багато у чому правий.
    До того ж, на ЛФ, вже кілька разів постили статтю. З "плюсами" втрати Україною Криму. А це - стаття-відповідь на неї. Тому я вирішив, що вона, буде доречною тут.
    На рахунок, "левів" та "баранів", я з Вами повністю згоден. На жаль, не бачу наразі, лева в Україні. Самі "барани".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)