Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Армія

Афтере,у мене виникла підозра,що в час,коли Ви мали усміхнене юнацьке личко,хтось у Львові по тому личку Вам надавав.Пройшли роки і сформувалась стійка неприязнь до галичан.Нє?

• Подобається Подобається x 4
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Чого, є нормальні анекдоти, з яких можна зробити позитивні висновки, а на рахунок "невдалих" книг- правильно. Скільки є різного непотребу, який засмічує мозги духовно несформованим особистостям. Попробуй наверни його потім, якщо він вже на 90% "завернутий". Армія в своїй більшості привчає людину до раціонального використання вільного часу, фізично, морально та психологічно загартовує людину, в кінці кінців формує справжнього мужчину. Колись, якщо хлопець не служив в арміїї, то з нього все село сміялось, дівчатам встидно було навіть зустрічатись з таким. Мій товариш сам просився в армію, тому що після другої відстрочки побоявся, що не візьмуть. Зате тепер все помінялось. Якщо не служив в армії, значить "крутий" або при грошах, а якщо діагноз черепно-мозгова травма, шизофренія, енурез, признаки дибільності - це може і престижно, тому що, як залетить в міліцію, получається неосудний... . Один мій знайомий лікар розказував, що коли він робив обстеження призовників, батьки наполягали на тому, щоб його комісувати і при цьому показали рентген знімок голови. Судячи по знімку, людина, череп якої був на ньому, напевно вже давно померла, тому що множинні переломи були майже не сумісні з життям, а призовник зодного шраму не мав. Подивишся на такого і думаєш, якщо він комісований, то хто там служить зараз...? Служать в основному ті, які не мають змоги відкупитись або поступити у ВУЗ. Хто родився в бідосі і живе в бідосі, той і в армії служить. Звичайно є і вийнятки. На мою думку давно пора формувати професійну армію, щоб люди служили і знали за що служать, крім патріотичних почуттів.

• Подобається Подобається x 3
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

нє - Ромку - просто красти бридко.
    По личку - в школі - безперечно отримував - бо як ви розумієте, хлопець, що ходить до музичної школи та грає на скрипці - заслуговує саме такого схвалення у рагулів ;)
    Але з часом - навчився сам ті мармизи товкти - і навіть в армії моє личко воліли не зухати ;)
    ==
    А стійка відраза з'явилася тоді, коли оці всі дрібні злодюжки почали мене, дорослого - повчати - "крутитися не вмієш". Коли незважаючи на вмовляння - то ваше підприємство, розкрадатимете - без куска хліба лишитеся - далі крали ;)
    ==
    Отоді я й зробив свої висновки про рагулів - і став триматися від них подалі ;)
    Аж тут випадково у одну з зон заповідника забрів ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Чому ж Ви всю ту відразу екстраполюєте на галичан?Вже,за перепрошенням, дописалися до анекдотів.І,Ахметов у Вас - "хлопченя з розумними очима",і покійний Кушнарьов - кладезь високоморальності і розуму...Ну,прямо якиймь россадник духовності України.

Додано через 4 хвилини
    То правда,то правда.Та ще й зважте,що служити доводилося часто за тисячі кілометрів від дому.В мої часи ще був Афган.
    А тепер якось ті хлопаки звиродніли.Служба "загородами",біля дому,та щей півтора року і бояться...

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, якщо Ви дивитеся на себе в дзеркало, як зі сторони, то не скажу прямо - не туди дивитеся.

6. afterstep

не зрозумів вашої накрученої думки ;)
    може, дасьте ми які точніші вказівки? трюмо купити?
    не думаю, що то поможе ;) хіба намалюю там самовдоволений писок рагуля - отоді може й буду видів те, на що ви тут так кострубато натякнути збиралися ;)
    --
    Не в тему - Ваші фотки в галереї є?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шось місило бути....

8. afterstep

Миху - не завше і не у всіх було так, як у вас ;)
    задумайтеся над тим ;)
    Може, ви якраз і станете першим прикладом, коли галичанина попустило його галичанство, і він став людиною ;)
    Почніть з Волошинського "Галицького синопсису" ;)

9. Romko

Знаєте,Афтере,якби я отак зайшов на,скажімо харківський,або луганський форум і почав місцевих називати так як ви,чи довго бия там втримався...

10. afterstep

це погроза - чи пропозиція зустрітися?
    до речі - а який сенс мені, корінному львів'янину - по чужих містах по форумах лазити?
    ==
    Хоча дійсно - і на львівському ... гм... дійсно іноді проглянеш тему - плюнеш/закриєш - і потім тільки думка проскакує - нема тобі чоловіче чим зайнятися?
    Всіх не виправиш - слід просто зачекати, доки остаточно іноземні пани прийдуть, всі підприємства під себе підімнуть, поприпинають всіх на відповідних місцях - та й по всьому ;)

11. Romko

До чого тут погроза,думка вголос...А зустрітися я ніколи не проти,шкода тільки,що пива не п"ю...
    А,відносно іноземних панів...
    Все вміють робити і в нас.Аби тільки не мішали і місцеві дармоїди і з центру.
    90% техніки,що стоїть по магазинах,складена в нас,на Україні.Вміють,можуть,хочуть...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та справа навіть не в тому, просто видно чоловіку колись добре вляли і памятає.

Лікар..... А я то думаю, чого-то так лікарів захищає....

комуністичні страшилки.....

13. afterstep

крадуть, "продають", зраджують - розводять руками - і йдуть у найми до "панів"....
    ==
    Ото на прикладах - львівські заводи давайте розглянемо - лише два.
    Ніяких інших за вуха притягувати не будемо - тільки два заводи - оскільки по них ми точно маємо можливість читати однакову інформацію - і робити висновки.
    --
    Львівська тютюнова фабрика: дефіцит цигарок на початку 90-х, приватизація/продаж, зруйнування, створення муніціпальним коштом нової - присутність нової на сучасному ринку.
    Львівський завод Кока-кола: створення, нарощування потужностей, "зовнішня реклама" - бігборди, касетони, здоровенний плакат за оперним - на півсіни - згортання виробництва, обдерта стіна тривалий час без плакату, привозна кока-кола (дорожча і вже далеко не так вигідна магазинам), різке зменшення к-сті касетонів - практично повна відсутність іншої візуальної реклами.
    --
    Оскільки то офтоп - нехай моджератори пробачать, та перенесуть це в гілку "корупція"

Додано через 5 хвилин
    Миху - їжте цукор. Я вам вже неодноразово наголошував на слабкості вашої пам'яті. Хоча - чого бог не дав - то в аптеці не купиш...
    ==
    До речі, якщо ви на вулиці заступитеся за дівчину, що до неї якісь фулюгани чіпляються - це однозначна підстава вважати вас бабою?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мда... лікар, он вже і дієту виписує....

15. afterstep

ну та най вже буде лікар - з такими як ви слід погоджуватися - правда, Степанич'у?

16. volk

volk Well-Known Member

Іноземні? Ой-лі!
    Вже й своїх повно. Але кого ж я, " напівросійськомовний корінний львів"янин " буду звинувачувати завтра? Мабуть, самого себе. Бо тільки львів"янин може одночасно бути і москалем, і бандеровцем, ще й останнім часом "помєранчевім".
    Коротше, як львівська бруківка.

17. afterstep

не знаю, кого ви звинувачуватимете ;) то - ваша справа ;)
    А той розвал, що є на даний час - саме галицьких рук справа ;)
    І коли той же Мих ллє лайно на лікарів - то цілком логічно, що ллє лайно на когорту таких самих галичан - вони ж бо "плоть від плоті галицької громади" - так що "нєча на зєркало пєнять - коли рожа кріва" ;)
    ==
    До речі - стосовно напівросійськомовного - то новий ярлик у заповіднику? те, що я по англійськи та польськи розумію - то ваші пропорції не змінить? чи російська для справжнього галичанина - злочин?
    ==
    І ще до речі - я вже казав, що в даному контексті використовую "галичанин" лише як "політкоректний" замінник ;)
    і колекціоную тих, хто відгукнувся :D

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

лікар, котрий не має відношення до медицини, нє? У нас таких багато....

19. afterstep

Ну так на кожне "НЄ", якому хоч кіл на голові теши - а роги добре вгрузли і ніяк не "попускає", і словами не доходить - то лікарі кажуть - з такими тра погоджуватися, НЄ?
    --
    не чути мичання щодо "ржання" ;)
    --
    ржунімагу ;) ви перевершуєте всі сподівання :D

20. консультант

консультант Дуже важлива персона

США требуют от Украины направить контингент в Афганистан

[16:47/01.11.2007]

Заседание Совета министров обороны стран Юго-Восточной Европы, состоявшееся с помпой в Киеве – там выступил сам президент Ющенко! – проводилось стараниями министра обороны Украины. В пресс-релизах отмечалось, что эта встреча министров обороны стала возможна благодаря инициативе Анатолия Гриценко. В ходе заседания наш министр встретился с коллегами из Македонии, Грузии, Боснии и Герцеговины, Молдовы – немыслимые достижения военной дипломатии. Даже министр обороны США Роберт Гейтс почтил своим присутствием сей форум, правда его пребывание на украинской земле было сокращено по сравнению с первоначальным планом.

Из скупых протокольных сообщений внимание привлекает только одно: встреча министров обороны США и Украины, где обсуждался формат участия украинских военнослужащих в составе военного контингента НАТО в Афганистане. В настоящее время там присутствует украинский военный медик, на следующий год планируется отправка еще одного офицера в состав многонационального штаба. Гриценко не единожды подчеркивал, что никогда не отправит военный контингент в Афганистан для участия в боевых действиях. «Никогда не говори никогда» – сказано будто специально для Анатолия Степановича. Можно клятвенно уверять граждан, что ни один украинский парень в камуфляже не попадет второй раз в страну, где сложили головы советские военнослужащие, а многие остались калеками. Но когда на кону стоит «будущее во власти», эти обещания с легкостью можно забыть. У нынешнего министра обороны положение довольно шаткое. Можно стать депутатом фракции – безликим «кнопкодавом», а можно еще побороться за кресло министра обороны. В этом Гриценко в очередной раз могут посодействовать Штаты, как и раньше, но взамен нужно оказать «услугу» - отправить боевые подразделения (спецназ, десантников) побороться за «идеалы НАТО» с талибами. Тем более, что страны НАТО и «сочувствующие», как, например, Канада, планируют выводить своих военнослужащих после нескольких лет бойни в развязанной США военной операции. Да и «неофиты» НАТО – Болгария или Румыния не торопятся увеличивать свое военное присутствие в Кабуле. За это, кстати, в Киеве их жестко критиковал американский министр обороны.

Кроме встречи с Гриценко у Гейтса состоялась аудиенция с Ющенко. Президент Украины, как известно, слишком вольно трактует законодательство, и вряд ли отказал соотечественнику своей жены в «маленькой просьбе» отправить в Афганистан украинских военных. Кроме нее американский министр обороны планировал встретиться с премьер-министром Виктором Януковичем, но наш министр обороны приложил максимум усилий, чтобы она не состоялась.

Кстати, Гейтс убыл из Украины раньше чем планировал. Когда выяснилось, что президента Украины не будет на фуршете по случаю успешного проведения заседания, моментально убыл и американский коллега Гриценко. Так что нашему главному военному пришлось общаться с «интеллектуалами» из Молдавии, Албании, Грузии и т.д.

А при отправке украинских военных в Афганистан украинское законодательство может и не соблюдаться, если американское предложение будет принято. Хотя, по процедуре, решение об отправке военного контингента, принимает СНБО и направляет соответствующий законопроект на ратификацию в Верховную Раду. Прецедент отказа, кстати, уже был: контингент в Кувейт отправили только со второй попытки голосования. А теперь Украина присоединилась к соглашению о многонациональных миротворческих силах Юго-Восточной Европы. Их представляет бригада "Си Бриг", действующая под эгидой НАТО. Так что в случае чего можно прикрыть в прямом смысле убийственные перспективы разглагольствованиями о «взносе в систему коллективной безопасности» – именно так, наверное, видится Гриценко поставка «пушечного мяса» в чужой Афганистан, на чужую же войну.:suicide:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)