Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

Звісно так як була після розпаду СРСР, не потрібна. Але велика та потужна - потрібна. Той самий закладений 1% від населення країни.

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Еммм. Т-74, це трактор. Може Т-72? Так вони в нас і так не на озброєнні.

Страшенна дурня.

Можна докладніше? Я не зрозумів, про що Ви.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це не дурня, це математичні розрахунки, вони навіть є в керівництвах для дій різних підрозділів ще затверджені міноборони СРСР. Принцип такий - є танк, є протитанковий засіб, хто перший побачив - той виграв. Батареї залпового вогню роблять два-три залпи і міняють дислокацію, тому що їх відразу виявляють і подавляють вогнем у відповідь.

3. metallic

Знаю. Але все це, суто теоретичне. І сильно залежить, від умов в яких ведуться бойові дії, рівня озброєності противника, та ще багатьох умов. Ці розрахунки вірні, тільки якщо у супротивника вже є розгорнута артилерія на позиціях або авіація у повітрі.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Умови - бойові.

Да, якшо у супротивника деревяні щити, то танка вистачає на 10-15 років.

5. Bastard

Bastard Well-Known Member

Краще б кацапам виміняли на Су-27/Міг-29, як казахи.

6. metallic

Краще б їх, собі залишили.

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

Ну наприклад, міські бої, дуже відрізняються від польових.

До чого тут щити? У супротивника може не бути артилерії чи авіації, на даній ділянці фронту. Або вона може бути подавлена, власною авіацією і.т.д Варіантів безліч.

7. Bastard

Толку від них ?
    Толку від них ?
    Дорогі в експлуатації, і безтолкові в звичайній війні, по причині відсутності високоточного озброєєня класу "воздух-земля"

8. metallic

Воно відсутнє, тільки тому, що ми забили на його розробку та виготовлення. Як і на всю армію загалом. :sad:

9. Bastard

Воно відсутнє, бо його нема в природі.
    Совєцкі бомбери-стратеги розраховувались на ядерну війну. В звичній війні вони б виконувли функцію тактичних бомберів - бомбометання по-квадратам.Як і тактичні бомбери типу Су-24.

10. metallic

Тут сперечатися не буду, бо не дуже компетентний у цій темі. Можливо і так. Хоча парк авіації, в нас досить не поганий. Треба тільки знайти кошти на відновлення та модернізацію, тих бортів, які в нас на консервації. А також, починати думати, на майбутне. Досвіду розробки та виготовлення, власних винищувачів у нас не має. Тому тут, на мою думку, буде співпраця зі Шведами. Їхній Gripen, на мою думку, для нас є оптимальним варіантом. До того ж, раніше були плани, по виготовленню їх, на Львівському АРЗ. Також, той же Saab, розробляє літаки ДРЛВ. Думаю, цілком можливо їх було б зробити, на плтформі АНів.

11. Bastard

9/10 того що на консервації можна пускати в утиль.
    В кожній бригаді авіації "на крилі" менше 30% апаратів.

12. metallic

Ну так где-то так и должно быть. Они же все сразу не находятся в состоянии боеготовности. Допустим в Бельбеке по штату две эскадрильи по 12 машин. В каждой эскадрильи по паре дежурных. остальные на консервации. Это обычная практика. Коэффициент постоянной готовности самолетов всех стран редко когда доходит до 50%. В Германии ,он к примеру, 40%. Самый большой у Ф-22 США - 68%
    В общем по Воздушным Силам ситуация боеготовности такова (стат. 2012):
    боевые самолеты - 26%
    вертолеты - 44%

Спорить не буду. Возможно и так. Но те же, Су-25, которые мы поставляли в Мали и ДРК, вроде были сняты с консервы. И ничего, после ремонта отлично летают.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо за дитячі розмови? Може, може... Може хтось відлити пішов, і його міною не розірвало...
    Кожен підрозділ розрахований на максимальну задачу, яку він може виконати, є нормативи в тому числі, все прораховано.

14. metallic

Стали известны детали пожара в 17-й танковой дивизии в Кривом Роге

http://youtu.be/PBOL-TVhArM

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:facepalm:
    Двадцять вісім років вислуги, інженерні війська, радіотехнічні, зенітноракетні, мотострілкові... Навіть будівельні. Від командира взводу до заступника командира частини з тилу...
    Жодного разу не зустрічав такої інформації.
    Мабуть треба було ще свинарьом послужити на госпдворі...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я тепер зрозумів чому ти постійно про свинарів...:))) Відповідальну ділянку роботи доручали))

17. VasMT

В мене на свинарнику служили два брати Вороб'ї. Баптисти, їм зброю віра не дозволяла в руки брати. Але парашою торгувати віра не заважала. :)))
    Зампотилом я був в 1994-1995 рр. Доріс від комвзводу в лютому 94-го, після звільнення з ВС РФ, до заступника в листопаді, тво, і з призначенням в лютому 95-го.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блін, та ми сі разом призивали!

19. metallic

Черниговская область

20. VasMT

Я пішов в сімнадцять, в 81-му.

Статус теми: