Оскільки образливих епітетів з обох сторін було досить, залишаю за собою право їх проігнорувати. Проте з цього моменту буду вимагати корректних звертань, без фамільярності і перекручування ніків.
Джеко на гранi часто, правда - просто вiн пише правду i без рожевих прикрас, рюшечок i смайликiв. А для бiльшостi мiсцевого люмпену подiбнi дурницi дуже важливi.
Шо ти базариш, це революціонери, а не терористи. Точно таких самих в Лівії прикривали винищувачі НАТО.
Яке все штучне і пластмасове на вигляд... А чьо прапор на серці не вліпили, чи на лобі?! Видно файно, ідеальна ціль. Ще би світловідбиваючим зробили.
Ви дивилися "Відео проїзду 25 опдбр до району зосередження", яке я постив трохи вище? На наших десантників, боляче дивитися. Як якесь бандформування с захопленою технікою. Тому нехай для початку хоч так. Зараз в усіх так. Ну прапора я думаю не буде. Це взагалі якийсь бейдж на манекені.
One point ремінь для автомата використовують штурмові групи в будинках.Як правило ремені такі можна перечепити швидко на two point і довжина ременя регулюється дуже швидко і легко.Взагалі як носити автомат зараз не наказують -все індивідуально,хто як любить. Всі бейджики на ліпучках.Прапори чи знаки підрозділу всі як правило захисного кольору.Деякі відсвічують в інфрачервоному діапазоні щоб в приладах нічного бачення бачити де свій де чужий
Чого ви тут байзель про статути не статути -розвели. Гірше інше...міліцейська і воєнна бюрократія...вона така сама як на гражданці. У нас не стандартна ситуація і діяти тре нестандартно. І тут думаю Дзеко правий.... На Сході тре лапати диверсантів ще вчора... а вони в учебці організовують початковий довгий курс - я б це назвав саботажем. Тиждень часу навчити стріляти і відправити на Схід лапати диверсантів... там і пройдуть курс молодого бійця там і дисципліни навчатся - немає часу розводити бадягу.... от тільки стара бюрократична система мішає... Блін з таким підходом все просраєм
Коли українці записувались в СС Галичина тупі німаки їх півроку тренували -ні щоб як москалі-через два дні в цивільному на фронт кинути.Щоб навчити під час служби дисципліни то один спосіб-куля в голову за найменше невиконання наказу.
Ви не путайте бойову дивізію фронтового типу і міліцейське формування. Крім того німці не довіряли українцям і мали не те підставу бо українці йшли в дивізію щоб навчитисч воювати з москалями а не за німців і через те німаки хотіли їх зробити лояльними до німців. В нашій ситуації потрібно все робити пришвидшеним методом бо просраєи все із-за бюрократії
А де мєнти, чого не перевірили паспорти у проектувальників, де СБУ? Чому військо має займатися ХЕРНЬОЮ?