Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Оскільки образливих епітетів з обох сторін було досить, залишаю за собою право їх проігнорувати. Проте з цього моменту буду вимагати корректних звертань, без фамільярності і перекручування ніків.

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Джеко на гранi часто, правда - просто вiн пише правду i без рожевих прикрас, рюшечок i смайликiв. А для бiльшостi мiсцевого люмпену подiбнi дурницi дуже важливi.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо ти базариш, це революціонери, а не терористи. Точно таких самих в Лівії прикривали винищувачі НАТО.

4. metallic

metallic Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Під танк ніхто не захтів лягати надовго. :nea:

6. metallic

Значит идея не настолько сильна, что б своим трупом БМД остановить...:)))

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Да и трупом БДМ не остановишь...

8. metallic

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все-таки в Юдашкіна краще виходить.

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Яке все штучне і пластмасове на вигляд...
    А чьо прапор на серці не вліпили, чи на лобі?! Видно файно, ідеальна ціль. Ще би світловідбиваючим зробили.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Автомат не буде бити по яйцях (звиняйте) при пересуванні?

12. metallic

Ви дивилися "Відео проїзду 25 опдбр до району зосередження", яке я постив трохи вище? На наших десантників, боляче дивитися. Як якесь бандформування с захопленою технікою. Тому нехай для початку хоч так.

Зараз в усіх так.

Ну прапора я думаю не буде. Це взагалі якийсь бейдж на манекені.

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

One point ремінь для автомата використовують штурмові групи в будинках.Як правило ремені такі можна перечепити швидко на two point і довжина ременя регулюється дуже швидко і легко.Взагалі як носити автомат зараз не наказують -все індивідуально,хто як любить.
    Всі бейджики на ліпучках.Прапори чи знаки підрозділу всі як правило захисного кольору.Деякі відсвічують в інфрачервоному діапазоні щоб в приладах нічного бачення бачити де свій де чужий

14. kym

kym Well-Known Member

Чого ви тут байзель про статути не статути -розвели.
    Гірше інше...міліцейська і воєнна бюрократія...вона така сама як на гражданці. У нас не стандартна ситуація і діяти тре нестандартно. І тут думаю Дзеко правий.... На Сході тре лапати диверсантів ще вчора... а вони в учебці організовують початковий довгий курс - я б це назвав саботажем. Тиждень часу навчити стріляти і відправити на Схід лапати диверсантів... там і пройдуть курс молодого бійця там і дисципліни навчатся - немає часу розводити бадягу.... от тільки стара бюрократична система мішає... Блін з таким підходом все просраєм

15. coolzak

coolzak Well-Known Member

Коли українці записувались в СС Галичина тупі німаки їх півроку тренували -ні щоб як москалі-через два дні в цивільному на фронт кинути.Щоб навчити під час служби дисципліни то один спосіб-куля в голову за найменше невиконання наказу.

• Подобається Подобається x 2
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бу-га-га, не сміши так, навоювала твоя СС Галичина.

17. kym

kym Well-Known Member

Ви не путайте бойову дивізію фронтового типу і міліцейське формування. Крім того німці не довіряли українцям і мали не те підставу бо українці йшли в дивізію щоб навчитисч воювати з москалями а не за німців і через те німаки хотіли їх зробити лояльними до німців. В нашій ситуації потрібно все робити пришвидшеним методом бо просраєи все із-за бюрократії

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я так зрозумів, що УПА для Вас не авторитет.
    Разом із "Нахтігальом", "Роландом" і "Брандербургом"...

19. yasam

yasam Well-Known Member

А де мєнти, чого не перевірили паспорти у проектувальників, де СБУ? Чому військо має займатися ХЕРНЬОЮ?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тебе сторожать, шоб не втік.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)