Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

Починалось все зі статутів.

Я знаю. А у нас зараз не схожа ситуація?

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви шо, в армії сильно на статути налягали?

А нам треба відходити також від цього. Є рота почесної варти - хай марширують там цілодобово. Хто може довести що військова виправка дає більше шансів виграти війну? Солдати Першої Світової жили в окопах і спали в калюжах місяцями, на що їм була виправка?

3. metallic

Жодна країна у світі не відійшла, а ми маємо відходити? Всі армії світу марширують, всі віддають честь, всі служать за уставом.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ну, не може бути. А чому по статуту Радянської Армії положено було ходити в кирзаках, а десантники в Афганістані ходили в кросівках?:)))

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

metallic, Вам не набридло?
    Невже Ви вважаєте себе міссіонером, який несе глас Божий диким племенам Вануату?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

7. coolzak

coolzak Well-Known Member

Дзеко ти в армії служив?Чи всю інформацію з фільмів збираєш?

• Подобається Подобається x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

СЛУЖИВ, я вже задовбався тут кожному статутно підкованому розказувати служив я чи ні. Запиши, а то забудеш через 20 хвилин. А ти служив? Про себе давай детальніше, нефіга не пишеш, тільки коментуєш, давай по порядку шо де звідки як черпаєш.

9. coolzak

Будь ласка-2роки строкової-після Бердичівської учебки вийшов сержантом,послали в ГСВГ.Через півроку дали старшого,ще через півроку став старшиною .За дві неділі до дмб зробили ст сержантом знов бо одного такого що уставів не читав поганяв трохи по уставу а він плакав і пішов в штаб пожалівся.Почалось вже тоді трохи Горбачовщина.За 1.5 роки в Німеччині в частині був може 3-4 місяці-решта часу з самоходки не вилазив.Ще питання?

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Офігенно, будеш в Калгарі розказувати кого ти там ганяв калгарській національній гвардії.

11. coolzak

Дзеко -такі як ти в армії закінчували або в свинарнику або кочегаром

12. avatarwin

Він вже не раз писав , що служив у ---войську польскім змотиризуваним на роверах і осьолках.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не вгадав, дай про тебе вгадаю, такі як ти коптьоркою добре заправляють - мило, портянки.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

о_О Юлія Володимирівна, я не знав що ви теж військовий експерт. Майбуть по психотропних озброєннях. Не лякайте людей, бо навіть я передумаю за вас голосувати.

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Гггг, аж цікаво прочитати про служебні успіхи Дзеко :)
    Дзеко, Ви підполковник, мабуть?
    Чи пройшли всі гарячі точки світу?

Скручуйте своє хамство, якщо в баню не хочете.

• Подобається Подобається x 3
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ви скручуйте своє хамство.

17. yasam

yasam Well-Known Member

Дзеко хоче щоб гвардію вчили воювати як терористів мабуть. Ну при такому підході підтримки заходу нам точно не бачити.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тю блін, терористи інакше повзають по-пластунськи, ніж гвардія.
    Я просто не люблю затягнутих статутом, я люблю революціонерів. Самооборона Майдану - революціонери, а тут дехто пропонує їх затягнути статутом, тому з цієї затії нічого не вийде.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Почесний ветеран свинарної служби, в силу своєї військової необізнаності, не розуміє, що і стройова підготовка, і знання статутів, і гуманітарна, в минулому політична підготовка, має глибокий зміст. Не даремно під час вишколів в УПА приділялась увага і проводились стройові вишколи та вивчення статутів (Приписів).
    Хоча вояк УПА і свинар джеко - це взаємовиключаючі поняття.

20. metallic

Российский Ми-35 над позициями украиснких военнослужащих возле села Стрелково в Херсонской области, 16 марта 2014 года.

---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

http://youtu.be/xfX7Of5Awf0

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)