Відповідь: Армія Хе, ми ж і служили поряд... а які роки? Додано через 3 хвилини А як же єдині корені, дружба народів і таке інше?:padonak:
Відповідь: Армія 85-87.Півроку бердичів а потім Ратенов в ГСВГ.Це недалеко Брандербурга.Осовні полігони Вітшток,Магдебург,Ютербог.Страшний сержант
Відповідь: Армія Памятаю але більше всього запамятався приїзд Соколова восени 85.Нас тоді по тривозі підняли і нічний марш з понтонною переправою і виходом на Магдебург.Ніхто не сподівався що це всерйоз і тільки хб мали а це був кінець листопада-спали в техніці в озк і опалення не можна було включати бо вводна була -противник використовує високоточну зброю)).Але ніхто не захворів
Відповідь: Армія Довго підбирався до теми."Служить или не служить вот в чем вопрос..." зара певне всі накинуться... зара Президент починає по ящику ту бодягу.не служив не буду і мій син також! що бабульок воєнкому жалько....(Звання і посада в мене на час війни дай Бог кожному)
Відповідь: Армія та не можуть всі громадяни служити в армії,це ознака тоталітарного суспільства,навіть не чуєте про що я вогорю
Відповідь: Армія Шрек ти просто там не був і не знаєш.Якщо ти гнилий всередині то армія тебе зламати може але якщо нормальний то процес змужніння пришвидшується в рази.Це було місце де ти ставав дорослим мужчиною ,розумів що таке треба і що таке відповідальність за вчинки.Як всюди були і місця де було тотально зле але то скоріше винятки
Відповідь: Армія Я за армію ,але ... проти служби Додано через 9 хвилин в чому звинувачують нас наші форумчанки? в недоліку терпимості .напевне ....,хоча я позіціоную себе як Доктор Зло,але zet знає що то не так.Якщо я би пройшов вишкіл строкової служби ,був би один вихід для виживаня АКМ- 47
Відповідь: Армія Ви жартуєте, чи свято в це вірите? P.S. "Si vis pasem, para bellum", что в переводе "Хочешь мира, готовся к войне"
Відповідь: Армія Тобто, Турція - тоталітарна країна: Ізраіль - взагалі - осередок середньовіччя (там навіть жінки служать)? А направду, таких "поганих" країн можна налічити ....більше півтори сотні у світі (з майже 200 існуючих взагалі)!
Відповідь: Армія Як би Вам заперечити.... чи навіть ні .Солдат служить в армії щоб навчитися вбивати.Позбавляти життя тобто. То чому я повинен був служити в армії .І це би залишилось самим більшим спогадом за все моє житя
Відповідь: Армія Я служив 86-88 роки ЮГВ, Фертьод. Артрозвідка. Чистий погон. КВ подавав мене на сержанта, а стройова частина відхилила, - сказали, по штатному не положено. Можемо дати єфрейтора, але я не схотів. Так і лишився "сержантом без личок". Про армію враження непогані, хоча за весь термін служби був в "увольнительной" рази з два, - нікуди піти, та й мови не знаєш. Побут... Ну, який побут в полку, що стоїть в чистім полі? З МВО порівнювати? Але пригадати класно! Особливо деяких командирів. Низький уклін бувшому комбату п/п Мануйлову Є. О. - яка чудова була людина! Додано через 1 хвилину Те саме на ПРП-3
Відповідь: Армія Тобто, за Вашою теорією, вбивають лише колишні військові? Я відслужив в армії більше ніж 17 років. З цей час нікого не вбивав! Безперечно, вчився вбивати, але вбивати ворога, захищати цивільних громадян, власну країну....... P.S. Cтатистика вбивств свідчить про те, що .....70% (!) "сучасних вбивць" в армії не служили :no: !
Відповідь: Армія ну ось - і зізналися а ще вас можна підозрювати у згвалтуванні - бо все необхідне для цього ви щоденно носите з собою.... Маніяк якийсь, направду! І вбивати вчився, і інструментарій для згвалтування носить....
Відповідь: Армія Я відслужив строкову у ПВ. Не можу сказати, що це САМИЙ БІЛЬШИЙ спогад на усе життя. Але однозначно - спогади приємні, згадую із задоволенням і ностальгією. Молодість, аднака! Але ж це не значить, що я потенційний убивця! Вірніше, потенційний не більше будь-кого.
Відповідь: Армія Взагалі, тримати зброю в руках - не думаю, що це є гріх.... Та й хіба по своїй волі йшли служити в армію? А може то вміння пригодиться для захисту Батьківщини?
Відповідь: Армія не заперечую і дійсно щодня в зеркало розглядаю свій гидкий жовчний писок Який за роки спілкування з галичанами з усміхненого симпатичного юнацбкого личка перетворився на саркастичну мармизу -- можливо, гумор, закладений в дописі, у "згвалтуванні" - для вас виявився заскладним - анекдот дійсно не такий вже й плоский. Хоч і древній, але нагадаю (бо щось останнім часом складається враження, що деякі дописувачі форуму "нє чітатєлі, а тілько пісатєлі"): Судять діда за самогоноваріння. Дід факт самогоноваріння заперечує. Прокурор як доказ - у обвинувачуваного знайшли самогонний апарат, причому справний. На що дід каже - тоді й за згвалтування судіть. А ви когось згвалиували? - ні, але апарат маю і справний -- Миху, вам не видається - пора б таки заборонити анекдоти, і всі "невдалі" книги спалити? по можливості - всі, крім біблії? бо чорт його знає, яка з тих клятих книжок зіпсує ваших дітей? (Ваших - розглядати як безособове звертання - відносно Галичини - галицьких дітей) Як у Мюнхені в 30-х? Бо іначей не відродиться велич Галіції :D