Зауважив представник Президента -Мірошниченко -ПРИВАТНИЙ ТАНК НЕ МАЄ ПРАВА розхитувати будь-хто! терміново зброю у ВР _ вибувають : парами!
БРДМ-2. Бойова машина. Може діяти на зараженій місцевості, захищена бронею, підвищеноі проходимості. Якщо цього їздюка змогли витравити, то так йому і треба. Треба було вивчти обидві книжки з експлуатації цієї машини, то і сидів би спокійно, посвистуючи і дулі крутив би качателям...
Що зробиш, якщо в будь-який момент може появитись "безхозний" БТР. Тут і гранатомет не помішав би, якби не люди... .
ну да, они ж не рЫги, они за мЫр ... тут вот какая штука, что в ответ тоже не одуванчик прилетит ... если одни - казлы, то чем лучше другие? с газовыми баллонами и ножами? ведь покрышки они не зубами грызли .. пример манипуляции массовым сознанием, кинули типажи - мол "смотрите че творят", и все - захлебнулись от праведного гнева, без каких бы то ни было разбирательств ...
Артобстрел. Еще раз повторю - если водила ездюк, то так ему и надо. Меня там небыло... Соли бы они мне на хвост насыпали... Я на этой машине девять лет рысачил. Знаю, не хуже своего Жигуля.
Якби він був спроможний вивчити аж дві книжки, то мав би нормальну роботу і не мусив би підписуватися на політичне провокаторство...
VasMT, і Ви вважаєте, що це було б розумно з Вашої сторони? Того гада вбити мало, не то що газом травити і морду бити. Ви що не бачили на якій швидкості він гнав між людьми? ---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ---------- Доводжу до Вашого відома, що газові балончики може носити будь-хто, вільно придбавши в магазині. Стосовно ножів. Якщо по своїх характеристиках він не підпадає під категорію холодної зброї, теж можна носити без проблем, але ганяти на БТР-рі в натовпі людей, то мені вибачте, таких гадів давити треба. Якщо той дибіл їздив на БТР-рі, то чому всім іншим видам транспорту рух було заборонено. Не розрахував бідака людський фактор і броня не спасла.
На якій? Його максимальна швидкість по шосе - 105 км на годину. Він із максимальною йшов, чи трохи меншою? На скільки меншою? Чи Ви за те, що він саме їхав між людьми? Чи за те, що з морквою? Якщо так, то я ні. Я суто про ТТХ цієї машини і некомпетентність водія. Доречі, у мого давнього корєша путо трохи не дістає до колін. І нічо, ніхто його за сексуальні злочини не судить...
Фашизм водія? Доречі, покажіть оту шалену швидкість їзди між людьми, бо щось мені не попадалась така штука.
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2554924&postcount=1824 В першому відео-фрагменті. Правда там натовпу, як такого нема. Натовп утворився під час спроби перевернути того клоуна, але все рівно подивіться з якою швидкістю він їде, щоб скинути чоловіка з передка БТР.
Кілометрів з 20 на годину, не більше. Швидкість велосипедиста. А якого отой чоловік на броню скакав? Це ж БРДМ, а не душ Шарко, він давить, а не масує. Але мова не про це. Де фашизм водія?
Фашизм водія в його намірах. Якщо він такий орел, бо має видно на то причини, то нехай піде до народу і пояснить свої претензії. Сісти в БТР і їхати "на розборки" особливого розуму не потрібно. Зрештою, по тому лисому, що виповзав з люка водія видно було, що дибіл із зажирілими мозгами. Чомусь постійно виникає бажання нищити таких гадів, як тараканів. Видно все-таки гени даються взнаки... .