Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Розрахунок на лохів. Я вже Темплару розповідав, як потрапити/не потрапити в армію задурно і законно.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Цього треба мусово, шоб троха роги обтесали, бо на маминих харчах розбалували пупса. Хоча на лижі може стати, психіка слабонька.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

А Ви, пане Дзеко служили неньці?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дембель 2000.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я от закосив...ше в часи купонокарбованців...

• Подобається Подобається x 1
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не дорого вийшло :)))

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

200 ує і 2 пляшки закарпатського...

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

які смішні тоді були хабарі

• Подобається Подобається x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якби мені в часи купонокарбованців дали 200 ує, це все-одно шо я б уздрів живого Майкла Джексона.

9. VasMT

А які смішні косарі... :)))
    Дикі люди, їй-бо.... А все через що? Через незнання Законів і поточного моменту. :)))
    Тут, любе-голубе... Вся родина, близька і далека, консультується по всіх військових і білявійськових (навіть невійськових) питаннях. Ще й друзів підпихають... В Стрийському полку вже стільки моїх "племінників" відслужило ,що можна невеликий підрозділ зформувати... :)))

10. morze

morze Well-Known Member

Совєтська строкова служба, звичайно не мед. Але дві "партизанки", це неперевершено! Реальний, щоденний анекдот - це і є армія!!! Як-би брали, то я ще-б пішов!

11. WEremite

WEremite Active Member

Навідував найкращого друга недавно. Чесно кажучи умови в сучасній армії жахливі. По-перше всі хворі, у всіх кишені набиті спреями, пігулками та іншими ліками (які присилають батьки, хоча спочатку заборонялось передавати ліки солдатам, але якщо врахувати, що в мед.частині тільки анальгін і йод, то махнули на заборону рукою); по-друге форма стара і затерта, на вигляд людей 100 зносила; по-третє ніякого практично навчання, або сніг розгрібаєш, або тупиш в казармі (друг як єдиний з вишкою, то сидить у "штабі" за ПК, наряди вбиває в Ексель); по-четверте дідовщини як такої немає, але офіцери відбирають частину з того, що батьки привозять - як на випадок якогось конфлікту видадуть солдатам зброю, то вони першими постріляють офіцерів.

12. VasMT

Де то?
    Навіть не так. Там, на прохідній, КПП військовою мовою, величезними цифрами написані телефони всіх начальників до Міністра оборони включно. Хтось телефонував? Ви, наприклад.

• Подобається Подобається x 3
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тю, так і шо, зактнувся колесами і пофігу. В мої часи в санчастині від усіх хвороб видавали однакові пігулки, інших і не було. Правда хворіти не хворілося, організм мобілізований і болячки не беруться.

В мої часи взагалі камуфляж як парадна форма висів у коптьорці в старшини, він її віддавав лиш як в відпустку їдеш, а так в х/б всі лазили, зразка 41 року.

Чесно сказати як є навчання, то ще гірше, бо відправлять в січні на стрельби на полігон в палатках спати - мало не покажеться.

Я застав ще саму останню класичну радянську дідівщину, після мене призив уже на розслабоні служив. При чому я застав ще й в навчальному закладі, старші курси щемили молодші. І теж після мене випуск уже не застав, щастить же як потопельнику.

Да, шакаляри такі завжди були, вони ж самі голі-босі, вони й один в одного тирять все що погано лежить. А прапорщик - це взагалі синонім слова "злодій".

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

В нас один хлопчина служив недавно, то там як в школі...на форму скидались, на ремонт..на заміну вікон. Ше батя 4 табуретки завіз, щоб було сидіти на чому в армії...:mocking:

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да уж. І саме цінне забули - на фарбу.

16. WEremite

WEremite Active Member

http://www.mil.gov.ua/index.php?part=hotline&lang=ua

Вірогідність 100% що потрапите на когось із секретарів.

17. Полковник

Полковник миється в бані

Объявляя о начале весеннего призыва, замначальника Генштаба ВС России генерал-полковник Василий Смирнов рассказал о новом «интересном явлении». По его словам, осенью минувшего года больше 2500 студентов отказались от отсрочки и взяли академический отпуск, чтобы пройти службу в армии. Генерал отметил, что эта тенденция «нарастает».

Весенняя призывная кампания завершится 15 июля. До этого времени в армию планируется призвать 153 200 человек. По словам Смирнова, около трети призывников в возрасте от 18 до 27 лет испытывают проблемы со здоровьем и не могут служить. Из тех, кто все же призывается, 18-19% имеют диплом о высшем образовании.

Комментируя предложение ректоров организовать срочную службу в рассрочку на летних каникулах, Смирнов заявил, что Генштаб предлагает начинать такую схему с курса начальной военной подготовки при вузе. После этого студенты будут каждый год по три месяца служить в частях «на должностях, которые созвучны с той подготовкой, которую они проходят». Генерал добавил, что такая схема службы в рассрочку пока не утверждена.

18. Полковник

Полковник миється в бані

Уважаемый VasMT, в ЗСУ учения проводятся или всё ограничивается участием в "Зарницах"?
    З 28 квітня до 1 травня між селами Антонівці на Тернопільщині та Гурби, що у Рівненській області на місці найбільшого бою УПА проти військ НКВС у непрохідних хащах та болотах відбудеться одинадцята найбільша в Україні військово-патріотична теренова гра «Гурби Антонівці». Організатором є ВМГО «Молодіжний націоналістичний конгрес» (МНК).
    «Гурби-Антонівці – теренова гра, яка скликає молодь з усієї України. Тут збираються, щоб вшанувати полеглих вояків у 1944 році та показати «ворогам», що є ще порох у порохівницях, що українська молодь зможе протистояти ворогам, щоб захистити свою Державу, ідеали та ідеї. Починаючи із 2003 року, вишкіл під час гри пройшли близько 3 тис. молодих українців та громадян із сусідніх держав», - розповідають організатори.
    11-та гра присвячена 100-річчю від дня народження Василя Кука, який командував військовими частинами УПА під час боїв у Гурбах в квітні 1944 року. Молодіжний Націоналістичний Конгрес встановить стенд з інформацією про бій та теренову гру на місці її відкриття.
    «Наша молодь спробує ще раз довести, що вона гідна називатися нащадками славних українських воїнів: козаків та упівців. Всі сильні духом та тілом намагатимуться здобути тріумф. Будьте активними! Боріться і перемагайте! До зустрічі в окопах», - запрошує на гру курінний Назар Франчук.
    Всі, хто із Львівської, Київської, Полтавської, Сумської, Миколаївської, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Луганської, Чернігівської, Хмельницької областей та Криму, можуть зголошуватися до 22 квітня на сайті gurby.org.ua або nazfranuk@gmail.com чи за номером телефону (093) 668-32-52 - Назар.

19. VasMT

И да, и нет...
    В основном армия занята сокращением. Касается всех структур. Так, живший безбедно Стрыйский коммисариат, доживает последние месяцы. Ослики, постоявшие в тени, на солнце (в строевых частях на командных должностях) работать не хотят. Сидят, чухают репку, как уволиться с максимальной выгодой. А если учесть, что за должность проплачено, а вернуть потраченое не удалось, то и задачка не из легких...То же и в частях. Чем то напоминает девяностые, когда у меня подполковник взводным был...
    Так что не до учений. Но контрабасы строевым в армию записываются. Зарплату-то подняли, плюс соцпакет, плюс законность, плюс квартира... Даже те, кто дембельнулся со срочки и во все воронье дзёбло орал, что в наелся кирзы на всю жизнь, КПП штурмуют...

• Подобається Подобається x 1
  20. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)