Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:))) Щось за Йульку я і сам не подумав... :mocking:
    Не вгадали...
    Хто наступний?

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Наступний був Азіров. Але на цю прекрасну людину я такого подумати не можу

3. VasMT

Ні. Мікола Яновіч до ЗСУ не пхається. Зарплату підняв, пенсію підвищив, а далі мастіть собі голови самі... :)))

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

чим пидняв? невже бицепсом?

5. VasMT

Це апельсинові піднімали двома руками і язиком. А ці грішми.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну-ну... держ. борг росте щодня, вчителі то вже відчули, скоро і вам піднімуть, але без виплати...

7. VasMT

Миху, а Вам не шкода отого контрактника із Дзиговки чи Десни, який служить у війську і не має наймитів-пенсіонерів, аби йому грошву колотили?
    Минулого року ТесТаня заламувала руки, що йой, гвавт, гроші не платять... Заплатили. І цього року заплатять. А от Йулька із Прищавим, не виплатили. Ні "пайкові", ні "речові", ні "президентські", ні "класність", ні "таємність"... Перелік можна продовжувати.

8. MARTINI

Шо за "таємність"? То вам ше доплачують, шоб ви руским наші воєнні тайни не поздавали? :)

9. VasMT

А-га. А Ви не знали? :mocking:
    От як пАмаранджоїди урізали виплату за "таємність" вдвічі, так ми зразу половину всіх військових таємниць і злили... :))) Щоби компенсувати втрачені кошти...
    А так як допуск до військових таємниць у кожного різний, то і винагорода за їх збереження різна. От і приходилось барижничати воєнной тайной... :)))

10. tropico

tropico Well-Known Member

Дачу за пару мільонів побудував, синам пару майбахів купив, дочкам освіту європейську влаштував. А недоїдки вірним псам кинув. Щоб гавкали по форумам.

11. MARTINI

VasMT, Полковник з бані просив Вам вітання з Днем ЗСУ передати :)

12. VasMT

Спасибі, Мартіні. І вас усіх із цим Днем.
    Про робочий день. Все, як завжди.
    Поїхав собі Президент в Ашгабат. Має повне право. Поїхав, бухнув, шашлик-машлик, плов-шмлов почавкав, але зирк на котли голдові, не встигає на забаву до вояк. Ну і коллонув міністру оборони. Так і так, не будуть пацанчегі сидіти в холодному залі, на суху, мене ждучі. Хай, тіпа, валять по ничках. А завтра, коли я прилечу, збери мені цих, чуваків, я ім ордени-медалі, штани із лампасами понагороджую. Ну а так як МО такий самий піджак, то вся інфа про облом із торжествухой впала у вуха начгенштабу. А той, в славних традиціях бронєлобних військ, засцяв по ходу, ану Презик після холідея надумає бухнути із яким свєрчілою. Ну і влупив "Буран" по військах, сидіти, мол, по частинах, і робити вигляд, що служите....
    Робочий день, загалом...
    Дебіли... При москалях, при демократах ,при жодній владі такої херні не було, аби День Збройних, чи Вооруженных, Сил, був для військ робочим. Не святковим, не вихідним, не коротким, а робочим...
    Що, а у армії бунтунів не менше, не завадило нащикатись пацанам і п"ятого, коли все було сплановано, ковбаса нарізана, оцет відкоркований, і шостого, коли замість того, аби сидіти в хаті, і просити дружину, аби вона пробачила воЯку за вчорашню п"янку, його загнали в частину. До гурту до таких самих, з палаючими зранку очима, братів по зброї... День ЗСУ, день другий.
    Осколками цього свята і мене вчора зачепило...
    А нині, ще сонце не зійшло ,вже з управління і штабу телефонують, зайди, мол, фсьо готово, ждёмс...
    День третій...
    От так, через тупоголовість начальника Генерального штабу, бронєлба, ЗСУ вклікають третій день...

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Псам хоч недоїдки кинули. А рогулям просто із гульфіка дістали і перед тваром помахали...
    Запах хоч дійшов?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

і шкода і не шкода.

Шкода, бо всіх шкода, а не шкода, бо контрактник у пенсійний фонд нічого ніколи не платив, а гроші з повітря не беруться, якщо комусь дали з кишені, в яку він ніколи не клав, то значить в когось забрали.
    Чудес небуває.

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

дай Бог, бо за минулої влади не стояло питання: заплатять, чи не заплатять.

мені теж, так що нема чого крошить батон.

14. VasMT

Поиляєтесь. І в пенсійний фонд, і в страховий, і по безробіттю... Ще й подоходний, чи як він там називається...
    Це ж не у бариги якогось працювати нелегально. Тут повний соцпакет...
    Ви скільки наймитів маєте?
    Не треба лялякати... Якраз за минулої і стояло. А я вчора свою картку в банкомат сунув .а воно мені каже, є бабоси... Не зважаючи на лемент попозиції і всіх її підтявкувачів.
    А вчора по сотці пили із юристом однієї із частин. Запрпонував принести всі відсутні папери. Ця, бандитьська, влада почала повертати, вкрадене отою, прости Господи, народною... Аж знудило...
    З понеділка понесу. А оранджоїди мені винні десь під стодвадцять тисяч гриваків...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

мій, найостанній наймит заробляє чистими на руки 85 грн/день. А у вашому нічному клубі кіко має вільний і незалежний продавець?

Ги-ги... і кіко в пенсійний? Невже 36% ? Чи так... чисто символічно?

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

Блііін, яке щастя, слава зеку та азірову.

16. VasMT

Файно... Скільки ж Ви податків платите, за отого наймита...
    Мінімалка плюс чаюха. Але робить він не так як у Вас, шість днів на тиждень, а тільки двадцять п"ять годин. Тобто в місяць получається сто годин, а поділити мінімалку, то в годину мій продавець получає сотню гриваків, ще й чаюху має. Так що запхайте свої крихти, свому наймиту в кишеню, рабовласник...
    Мих, немає зараз ні аших, ні наших. З усіх податок однаковий. Як із Ваших наймитів, так і з вояк. Ще раз, повний соцпакет.
    Слава чи не слава, але пенсія є. Як би не гавкало КОДло оранджоїдів. Є, і крапка. І пенсіонеру пофігу...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не смішіть... у військових ставки у пенсійний, якщо не помиляюсь 8%(замість 36:wacko:, а от пенсія у пару раз більша, ніж у мого наймита.

18. VasMT

З якої це радості?
    А наймиту ноги переломали, аби до війська не йшов? То нєфіг на зєрцало пєнять, колі рожа кріва...

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху, не завжди....бо дурили народ і тоді і тепер дурять не менше

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а наймит хліб вирощує, щоб супер героя часом за вітром не понесло...:mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)