А жить в Независимом Государстве желание есть. Парадокс. Как там у Льва Николаевича: "....пускай другие, молодые, вновь поддаются на этот обман, а мы знаем жизнь, — наша жизнь кончена!". У свидомита всегда всё либо кончено, либо "всё пропало". Гы-гы.
Про яку планку іде мова? Про планку, як у АК-74М? Чи щось інше мається наувазі? Чи про який приціл мова?
Впервые АК-74М я увидел у контриков в 1993-м году. Они рассказывали, что это новый автомат, только-только начали выпускать. Соответственно в Украине он мог и не появится. Но оптику на АК я видел и раньше. Она цеплялась не сверху, а сбоку. Как называется - не знаю. Но зная, что в ЗСУ есть не только пехотные подразделения, которые по ночам занимаются утешением дамочек за деньги, то можна предположить, что АК-74М вполне мог появиться и у нас...
збоку планка-просто купив CZ858 а там планка збоку під приціл то цікаво стало чи то чехи придумали чи так норма вже і в Україні хоч мені більше подобається інакше-
А на чорта та планка в АК? Він для прицільного вогню не призначений, лиш кришити на середній відстані. Може на нові має значення ставити - на "Абакан", там віддача менша. Але в нас армія 90% АК-74 стандартні.
Ні, не чехи. Як завжди, кляті москалі. На ІЖ-евському заводі... Це стандартний приціл ПСО-1 (прицел снайперский оптический) або його дешева буржуйська підробка (через вдалу конструкцію і відмінні ТТХ його випускають багато де з невеликими доробками і змінами). Чіпляється на будь що. і вже давно Ну це якась Сайга або її буржуйський аналог. Хороша машинка... А який рік? Старше Вас чи ровесник?
то не сайга а в Америці фірма робить кришку на АК (тут повно фірм які роблять прибамбаси для зброї).а СZ858 мій один 3 роки і другий новий-вони популярні в Канаді бо патрони 7.62х39 дешеві(240 дол 1200 шт) то і попит є.А АК і модифікації заборонені.Всі самозарядні (але без авт вогню).Точніший від АК і коробка фрезована а не штампована як АК.Менше вверх тягне.Одне недобре що гільзи вверх вилітають і якщо приціл ставити то треба зразу щось типу щитка.Я не прихильник оптики на автомат-до 200 м і так добре-поставив коліматорний тільки для дистанцій 50-150.А більше 200 250 патрон 7.62х39 заслабий-балістику не тримає.На 100 метрах тут для такої зброї вважається добре положити 10 з 10 в круг 30 см діаметром (без оптики)
Це гарматне м'ясо, а не спеціальні сили. Бачив репортаж про них - "снайпери", хлопаки по контракту служать, з села приїхали в Крим на навчання. Худе, мале. Воно море перший раз побачило, ще й постріляти дали - ото пруха, ще й платять 800 гривнів! ---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ---------- Всі мають зброю від гангстерів відбиватися?
Зброю мають бо то тут право громадянина мати що хоче-правда десь надцять років автоматична заборонена- а так то вибір широкий-навіть кулемети правда перероблені на одиночні(МГ42 десь 8000 дол).По статистицї тут міліон домогосподарств має зброю-тобто десь 20 відсотків.Найдешевші зараз мосінки-по 100 доларів.пістолет ТТ 160-190 дол.СКС невживані-200 дол.
С Праздником, Уважаемый Военный Инженер! Тяжело шагать пехоте То под ливнем, то в болоте, Без привала, без ночлега, Без кола и без поста; Не проедет и телега Через речку без моста; Стратегической ракете Не прожить на этом свете Без надежных шахт; Рядовым и генералам, Мичманам и адмиралам Без уюта - швах! Зябко танку в чистом поле, А подлодке - в море, Самолету жить на воле, Без ангара - горе! Инженерные войска! Без жилья в войсках тоска! Как отпразднуете нынче - Стройте снова! На века!
Спасибо, Полковник! Но разрешите вопрос: что ЭТО? Куда это чувак ползет с двумя минами? Да тем более по шнуру... А где лопата? Он что, руками ее закопает?
Это чувак сошёл с тумбочки перекурить в сортире, а тут ротный.... А мины - это так, к инженерному празднику.