Я підтримував скорочення армії ще в 1994-му, підтримую і зараз. Але питання не в тому на скільки скоротити, а як скоротити... НМД оптимальна кількість ЗСУ - порядка 50-80 тисяч "стволів" і до 20-ти тисяч штабів... ---------- Додано в 10:27 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ---------- Суть то зрозуміла, але Йулька хапнула великий відсоток лохів, тільки завдяки разводу їх заявами про відміну призовної/строкової служби
Українські солдати за 500 грн за наказом начальства стають повіями. http://www.youtube.com/watch?v=t1gcf2F8eE4&feature=player_embedded
Юначе! А багато фактів Ви знайшли в цьому ролику? Назвіть хоч один беззаперечний факт, який Ви змогли там розгледіти...
Ну якщо показали би відео, де солдат траГнув журналістку, я б переконався на 100%, а зараз 99%. Якщо ви таке не практикували, це не означає, що хтось інший не використовує солдатів не за призначенням
Ну а поки Ви будете розшукувати правдиві кадри, я почну... Правдою є плануєма чисельність ЗСУ на початок 2013-го року. А далі... Перше фото з колажу Скажіть, це фото має відношення до нашої армії? Фото друге Чи має відношення це до знущань? Цікаво, а над собакою теж знущащуяться? Фото третє Питання як і в першому вмпадку - це має відношення до нашої армії? Фото четверте http://vasi.net/uploads/podbor/m159/1.jpg А це фото? Фото п"яте А це? Фото шосте Це? Фото сьоме http://umor.onru.ru/media/prikol/5947.jpg Це..? Фото восьме Це..? Дев"яте Це...? Десяте це...? Дайте відповідь на всі ці питання - будем говорити далі....
маячня і заказуха! В такому ключі можна сюжет зняти про кого завгодно: про пожежників, про лікарів, про паталогоанатомів.
Пане ВасМТ, ці фото явно не з ЗСУ, але не можна виключати варіант, що командири здають в оренду солдат на ніч. Ну добре якщо дєвачка якась візьме, то навіть в кайф, а ось якщо мужик.. Тут хенова ситуація.
Тобто з першою відвертою, неприхованою брехньою журналюг ми розібрались. Це вже прогрес. А можливо ці фотки мають відношення до інших збройних формувань України? Наприклад МВС, СБУ, МНС? Чекаю на відповідь...
Хм, це щось новеньке. Але якщо прикинути без врахування голубих, то тут не солдати повії, а повії якраз до них приїжджають. Загрози для військової честі не бачу. Ще й прибуток приносить який не який. Прямо як в анекдоті: "Поручник Ржевський з дам грошей не бере...", а наші - беруть.
Чекайте, я про фото нічого не говорив, а тільки про "продаж" солдатів. А фото, якісь вони мляві, і ні на одному фото я не побачив нашивки яка б відносила цих солдатів до ЗСУ. Але Ви довести не зможете, що солдатів не використовують, і я також, хоча схиляюсь до того, їх використовують.
ну не знаю. в інших країнах навіть за таки чутки вже б стрілялись генерали. а в нас якось ні.. )) а нашо?
я не захищаю наших генералів, але якщо вони почнуть стрілятися через кожний твір не чесного журналюги, то вони ( генерали) швидко скінчаться.
Ну що ж, продовжимо... Вступне "слово" того угрёбка я опускаю, бо смердить... Синхронно з фотками іде текст: "Із цих фото можна зрозуміти, чому призовники косять від армії." Але нам відомо, що фотки не тільки до армії, а навіть до нашої країни не мають відношення. Висновок - брехня. Із понять етики я не вішав тут фоти збочень, якими автори програми не нехтують, аби запах від передачі йшов якнайдалі, але запевняю, вони також до України жодного відношення не мають! "Але на мільйонах голодних і побитих офіцерами солдатах армійське керівництво будує новий бізнес" Всім порядним людяв чудово відомо, хто безпринципно маніпулює великими "мільйонами" та "віками". І всім давно відомо, що цим людям вірити - себе не поважати... (хоч би, дура, поцікавилась скільки солдат в армії було за роки незалежності, рагуліха...) Висновок - брехня! Ідем далі. Президентський полк - біля огорожі навколо частини перетерла з якимось військовим і як "висока оцінка" заява - "До найбажаніших армійців нам не вдається потрапити навіть на КПП" Маячня цілковита, бо КПП якраз для того і існує, щоби на нього заходили відвідувачі. "Непотрапити" В КПП може хіба що п"яний... Висновок - брехня! Наступний сюжет про частину навпроти управи СБУ. "Слова" журналістки: - "Романтична пропозиція не дивує рядового. (цій мандАліні здалобися знати, що в ЗС України немає "рядових") Боєць спокійно пропонує залишити контактний номер." Так як нам відомо, що ще жодного слова правди ці лайнопльови не сказали, то і до цих слів відносимся так само, тобто не віримо їй. Бо кожна нормальна людина розуміє, що питання могло бути яке завгодно, аби отримати таку відповідь солдата: - Я отдаю этот номер лейтенанту. И говорю позвонить вам. А вы уже там, между собой договаривайтесь. Далі. Ляля-тополя за годину нам телефонує офіцер і запрошує в гості. І тут повинні ржати всі, хто хоч колись мав відношення до армії: - ... їх чекає черговий КПП. За частку в солдатських заробітках він виписує бійцям відпусткові на ніч плотських утіх. Хоча всі знають, що записки про звільнення та відпускні квитки виписує стройова частина. Чергова брехня!. (І цікаво, вона в машині передягнулась?) Далі буде...
Это совсем другая тема разговора. Хотя вчера, у нас в клубе, один пацанчик отмечал проводы. На мой вопрос "нафига это тебе надо?", он ответил : - Хочу пойти служить в армию. При этом ни о дальнейшей работе в "органах", ни о загранпаспорте реч не идет. По его словам. И откосить мог легко... Вот такие пироги...