Точно. Вспомнил. Был грех. Когда первенца родили, а жену на ПЦ вызывали, сидел Витя Гаврилов с сынулем моим. Да, грешен.
Гы, вспомнилось. Был командир у меня когда-то. Говорит на совещании:"Вот, товарищи офицеры, я ему задачу ставлю, а он смотрит на меня такими глазами, ну, как глаЗ вопиющего в пустыне". Армия- это всегда прикольно и весело. Вот. ---------- Додано в 08:09 ---------- Попередній допис був написаний в 07:23 ---------- С Днём Военно-Морского Флота всех причастных!
Давненько армейских приколов не вспоминали Командир батальйона полковник Грогуленко дежурному по роте: Товарищ сержант! Почему магнитофон команду "Смирно не выполняет?"
Та ви знущаєтесь, чи що? Якщо покажеш що не хочеш - уставщинкою доведуть до бисбату. Невиконання наказу, це що, обговорюється? "Солдат без роботи - злочинець". Ну от і зізнання пішли, а нащо так щоки спочатку надувати? Гружчиком шафи тягати - це краще, ніж машину мити?
А було все так: -- Хто бажає вийти в місто, і допомогти розгрузити Полковнику мебель? Три кроки вперед (думаю чоловік 7-8 вийшло, бо знали, що получать звільнення) -- А потім таки думаю получили. А ще скажіть, якому солдату було б взападло посидіти з дітьми командира в нього дома? Дітей нянчити то не по плацу шагати... Та що Вам говорити.
Не мені, а ВасМТ, полковнику, та всім хто відслужив. А це так, моє скромне ІМХО, за рік проведений у військовому ліцеї
Внимательно прочитал. У меня сын недавно вернулся из армии. Выход в город для солдата - величайшее счастье. Мой под конец службы был назначен ответственным за доставку почты. Так вёл себя примерно-примерно, чтобы не дай Бог эту привелегию не отобрали.
Якісь дивні поняття. Кадрові по-одному служать, строкові по-другому, контрактники по-третьому. Що таке "відслужив"? Хтось через рік плюнув, хтось всі 25, комусь просто на "гражданці" роботи нема - то туди подався. Як можна це все в одну купу змішувати. До українського "офіцерства" в мене поваги ніякої немає. Це збіговисько радянських кадрів брежнєвської закваски - ті що постарші. Молодші - з підірваною замолоду військовими училищами психікою. І армія така в цілому - уставщина, дідівщина, білі бордюри, фарбовані ворота, табуретки і показуха раз на рік що щось там ще їздить і літає.
Ну так, звичайно, Вам видніше. Ви ще забули про озеленення дерев зимою, бо командиру весни хочеться, про те як солдати траву малюють. Інтернет герої все знаю.
Все-таки я наполягаю що ВАМ видніше. А ще більше романтики хочеться - вперед, вітам напишете як файно.
Рада підтримала пропозицію Януковича скоротити армію Цікаво, чи зменшать чисельність військових формувань і яких...
при 22 тис вакансій... ну ідіоти, ну що тут взяти! ККД від такого рішення ради - 0%. А уявіть скільки роботи було зроблено! Генштаб сидів лоба морщив, командирів з"єднань озадачував, ті в свою чергу командирів частин, потім інфа зворотнім шляхом йшла, потім проект закону готувався....
Гриценко звичайно класний чувак, але чомусь замовчує якість цих вакансій. Не згоден. Поки не буде відомо щось говорити про це скорочення неможливо. Якщо вчергове зріжуть кількість посад рядового чи сержантського складу це одне, якщо виведуть ці посади в штат воєнного часу це друге, а якщо розформують непотрібні формування - це третє.
це куди вас фантазії занесли? Юлька президент? У якості прем"єра вона не могла такі рішення приймати...