Відповідь: Армія А я на такой.."катался"..на военных сборах..в 1976 году в Белой Церкве.. А такая..у нас на военной кафедре была.... :moskali:
Відповідь: Армія не був у війську і нікому ніколи не бажаю... беріть зброю в руки тільки для спорту, наприклад, стендова стрільба!...
Відповідь: Армія краще най мене вб’ють, ніж буду бачити як людина помирає... пс. звичайно, що помирати не хочу...
Відповідь: Армія Та ні... Казахстан. Озеро Зайсан і там село з такою ж назвою. Отряд називався "Зайсанський". А застава Акжон. Пустеля, пісок, ... А згадую із задоволенням.
Відповідь: Армія А мій батько,учасник другої світової ніколи не згадував,единий раз в житті ,пару слів сказав ,коли внук родився
Відповідь: Армія А мені, років до 28-ми, снився серійний кОшмар: на 2-му році служби (в тій самій в/ч, з тими ж самими офіцерами) я прозріваю, блін, я ж вже віддав свій долг родінє :agree: , кокого милого я там роблю!?:8:
Відповідь: Армія Мені досі буває таке подібне сниться. Й не гадав що то є типовий такий психоз.:p А це моя тачка. Був командиром відділення по обслуговуванню РСД -10 "Пионер" - SS 20. Важка робота воювати, навіть у мирний час. Постійно міняли місто дислокації, але був й стаціонарний стартовий майданчик. Мені вже не доводилося бути на запусках, тоді у 88-90 їх вже почали "різати" за договором. І це добре.
Відповідь: Армія Вже не "є", бо закінчився при досягненні позапризивного віку. Класна тачка у Вас була. А де весло тримали?
Відповідь: Армія Та годі вже Вам. Я "зашаріл", їздив за водієм у кабіні, а не слідом на БТР, як "положено по уставу" було. Командир мене за це ганьбив, що тільки не робив. А я жартував, буцімто в мене клаустрофобія, не можу у БТР, померти можу. А у кабіні чудово, високо. Коли по селу дорога, дівчат подивиться, помахати(не веслом)...