View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1776380129263576&set=a.1384026645165595.1073741828.100006748171116&type=3
В армії завжди бухали, бухають і бухати будуть. Такі вже наші військові традиції ще х часів козацтва.
Резервісти - окрема категорія партізан. Набираються з бувших військових, отримують 1800 гривень на рік і раз на рік викликаються на збори, де їх вчать того, що вони і без того замудонського війська знають. Призиваються при введенні військового стану.
View: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1248698645170884&id=100000922802188&comment_id=1248835188490563&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R9%22%7D
Про Ваших колег я пишу в ваших гілках. І не забороняю це робити Вам. Але пхати своїх колег у гілку про Армію моветон.
Сьогодні ви говорили про них в балачках. Моветон? Нічого спільного з НГУ у мене немає. Мені все рівно хто воює на передовій. Головне, щоб боронили мою країну від ворога.
Не говорив, а підтримав розмову, нагадати? Та невже? А міністерство внутрішніх справ до вашої шарашки не має жодного відношення? Ви особисто маєте право на це сподіватись. Але Ваші гламурні колеги пристроїли свої задниці да-а-алеко від фронту.
Аж заматюкаться хочется- этому персонажу ну все не так, млять!Васыль, чем вас резервисты не устраивают?Имеется ресурс, который проходит сборы не раз в 20 лет а ежегодно, ресурс, который не нужно бегать и искать ("Вася сменил прописку и пять лет здесь не живет"), ресурс, который мотивтрован (ибо каждый резервист знает, что его призовут в первую очередь).Что не так? ИМХО- Васыль просто старый брюзга, который ни хрена не может предложить и сделать сам (да и не предлагает кроме "желаю, чтобы все"), зато критикует то, что предлагают и делают другие.Форумный звиздобол, короче.
Дядя Петя, ты дебил? (с) Напомню, что вопрос был поднят Вороном о том, что резервистов "не приняли" и они от безделья напились. Я же разъяснил несведущим, кто такие эти резервисты. Вы же решили умняка давить. Флаг в руки. Ну а на счет "ни хрена не может сделать сам" лучше спросить у тех, кто меня знает лучше. Хотя бы у группы диверсантов-морпехов, или у пару сотен саперов обученных мною. Короче, вертайтесь туда, откуда недавно вернулись.
“Вовкулака, хорунжий і хрест Богуна”. Нові однострої і знаки розрізнення ЗСУ – повне портфоліо Що мені не подобається це надто великі знаки розрізнення на кашкетах. Яка необхідність в такій величині? Тішить що знаки на погонах і інші не страждають на гігантоманію.
Мене тішить одне, що нам ,мобілізованим третьої хвилі, дозволили ходити у чім завгодно. Британка, американка, костюм грибника, польська ліснича... Аби було подібне до зеленого і до якогось однострою. Хвалені "Талани" я ще в руках не тримав. Мазепенку ще не вдягав. Майток отримав дві штуки. Правда нашивку собі замовив, замість прізвища (долбанута норма носити нашивку зі своїм прізвищем в Україні) - наліпку "Хочу в Стрий". Так що отих нововведень мабуть не дочекаюсь.
Вони скоро не з’являться. Кошти на них хіба наступний президент знайде. Окрім запланованої показухи для параду.
Українські спецслужби отримали право знищувати ворогів України за межами держави Шось Моссад згадався...