View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201127167339434&set=a.2192011617948.58843.1776897085&type=3
View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=881311165320826&set=a.496226220495991.1073741827.100003258531936&type=3
View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201151660831756&set=a.2192011617948.58843.1776897085&type=3
Правда це , напівправда...брехня....Не знаю. Знаю це - що не треба "виносити сміття". Це справа військового прокурора , командира батальйону/штабу і ще кількох людей з МО. Таке "прання білизни" на людях нічого корисного для армії не робить.Тим більше справа не закінчена. В ніяких арміях світу таке не роблять. Якщо щось стається із ряда вон виходящіх - то проводять розслідування і тоді вже цивільній абщественнoсті розказують про результати. І ні в якому разі не залучають цивільних до справи. Є така приказка -What happened in Тexas - stay in Тexas
А як він став командиром бат. "Донбас"? Військовий чи Нац.Гвардія - немає значення.І також не в Семенченку справа. Справа в тому що кожний може вийти і нести всяку фігню , навіть якщо це правда і йому за це нічого не буде. Це не розповіді про начальника ЖЕКу , міліції.Ці люди давали присягу і є військовими (чи нац.гвард.) І мусить бути субардинація. Ви багато чули розповідей солдат/офіцерів армії/нац гвард. США про своїх командирів?...І я теж не чув ні зі США , ні з Канади. Є час від часу ОФІЦІЙНІ повідомлення коли щось стається. Як тюрма Абу-Ґрейб , чи під час війни в Вєтнамі в трунах з тілами загиблих перевозили наркотики.... Але це були повторюся ОФІЦІЙНІ повідомлення .
Має значення. Армія, це АРМІЯ! А нацгади - це мусора. А в мусарні можливе все. Там звання дають за хабарі, красиві очі, чи могорич. В Армії самозванців не буває.
Знову взялися за Семенченка. Спершу журналістка Заровна ще у 14-му взялася його розкривати, потім якась четвірка ображених "донбасовців", потім Доберман зі своіми роліками у ю-тубі. Тепер ось ці... Та й як раз перед перевиборами у Кр. Розі. Дідько іх там розбере! Що поєднує всіх викривачів - разовість їх кампаній. Вистрілять і замовкають.
Тут справа не у Семенченкові. Справа у рускій агентурі в принципі. коли розкрили архіви ГДР то оказалось що кожен сьомий німець був агентом Штазі. У нас архівів не розкрили, а більшість вивезли у Москву. На місцях в архівах лишився найнижчий рівень агентури. За двадцять пять років ФСБ на основі старої створило свою сітку. Такі типи яе краснов це найнижчий рівень виконавців, які заплановані на певні дії і потім їх викривають. А ще залишилась агентура яка не запланована на викриття. От зараз і іде чистка... Правда під ту чистку можуть попасти і ті які ні причому. Пле краще перебдеть ніж недобдеть.
Вже рік минув, як Вулкан-М проходить тестування. Машинка хороша. тільки є одне "АЛЕ" - де брати до нього стволи?
Сьогоднішній випадок. Стою біля банкомату. Підходить молода мама з двома шибениками. Мама: - Артурчик, не сідай на сходи! Софійка, не бігай! Артур, я сказала стій біля мене... І так зо дві-три хвилини. Потім фраза: - Он бачите, дядько в камуфляжі стоїть? Це поліція. Зараз вас забере. Я обертаюсь і кажу: Вибачте, не поліція, а АРМІЯ! І далі найкращі слова, які я чув хоч колись про армію, - - Армії вони не бояться, а поліцію так. Це зробило не тільки мій день, але і набагато більше.