Щось я не розумію, пишуть загиблих нема, а сьогодні в сусіднє село груз 200 прийшов, і волиняки пишуть що в них загиблий є, а офіційно без втрат...
Хулігане, Ви знайшли кому вірити... Наші 3,14здоболи не менш брехливі ніж москалі. А може, ще й більше брешуть.
Що там шикарного? Що там цікавого? Японці ще у 69-му зробили значно крутіше! View: https://youtu.be/iptTZEAwgvc?t=1452
Та то капєц... То ціла зрада получається - кожний день когось беруть. На Чернігівщині СБУ затримала на хабарі заступника командира прикордонного загону Хоча пограничники то не армія, але все одно вояки. Слава комусь там!
Отдельно стоит упомянуть сотрудников Дебальцевского городского отделения милиции. В основном его штат представляли правоохранители, которые остались верны присяге и покинули самопровозглашённые «Л/ДНР». Они не раз вступали в бой на улицах Дебальцево с диверсионными отрядами противника. Во время одного из таких столкновений погиб начальник горотдела милиции Евгений Юханов. Боевики, понеся потери от столкновений с дебальцевскими правоохранителями, в итоге неоднократно вели артиллерийский огонь именно по городскому отделению милиции. Как потом признавался командир милицейской роты «Свитязь» Александр Фацевич: «Я в Донецкой / Луганской области милицию сильно недолюбливал. Было за что. Не раз вступал с ней в конфликты, потому мы, придя в Дебальцево, тоже очень резко и жёстко повели себя по отношению к дебальцевским милиционерам. А потом узнал, как они сражались, как защищали город, какие потери понесли… стыдно стало. Они Дебальцево защищали до последнего, как и следовало людям, давшим присягу и не свернувшим с пути». Дебальцевский плацдарм. Итог
Кум во жалієця мені шо в тих жовтих українських берцах в ноги мерзне, а гумаки з піни начальство взувати не дає . Шо направду такі гавняні берци, дядьку Василю?
Я їх дотепер не отримав. Не стає на всіх. Але за відгуками - звичайні черевики. Я собі взяв Centurion. Гламурні Талани втрачають вигляд через місяць польових занять. З жовтих стають сірими. Підошва, через кевларову вставку, не згинається. Важко сісти на одне коліно. Ну і на риб'ячому кожуху... А так носяться... поки що.
Шо там гламурного? Навпаки вульгарні якісь на вигляд. То прошу пана менше треба по кабакам сидіти і пантрувати аби штани не трісли.
Зарплату контрактників підвищать до 7 тис. грн. КИЇВ. 15 січня. УНН. Заробітну плату українських військовослужбовців, які служать за контрактом, підвищать з січня поточного року. Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов. "Серед ініціатив, які сьогодні реалізуються - це підвищення заробітної плати військовим. Починаючи з цього місяця військовослужбовець за контрактом першого року служби отримуватиме близько семи тисяч гривень", - повідомив В.Селезнев. Президент України Петро Порошенко заявив, що в січня 2016 року військовослужбовцям військової служби за контрактом в Україні планується збільшити грошове забезпечення більш ніж удвічі. Раніше повідомлялося, що за неповних 11 місяців 2015 в Збройні Сили України залучено більше військовослужбовців за контрактом, ніж за весь 2014 рік. З початку 2015 для служби за контрактом у ЗСУ залучено 14 521 людини. За 12 місяців 2014 для служби в ЗСУ залучено 11 985 контрактників.
Контрактникам в армії платитимуть більше за середню зарплату - Полторак Грошове забезпечення військовослужбовців за контрактом буде більше середньої зарплати по Україні, заявляє міністр оброни Степан Полторак. "Не зважаючи на важкі економічні умови, вперше в історії нашої держави грошове забезпечення військовослужбовців за контрактом буде більше середньої плати в цілому по Україні", - сказав він на засіданні Кабінету міністрів. "Такого жодного разу за весь час незалежності України не було, коли у військового є можливість обрати професію захисника вітчизни і за це отримати достойне грошове забезпечення", - сказав Полторак. Це дозволить зміцнити Збройні сили й обороноздатність України, сподівається міністр. "Наприклад, стрілець зараз отримує 2 341 гривню – той хлопець, який підписав перший контракт. Ми плануємо, що він буде отримувати 7 тисяч гривень", - сказав Полторак. "Командир відділення – 8 тисяч, командир взводу – 9 тисяч, командир роти і так далі – практично вдвічі буде збільшено грошове забезпечення в порівнянні з тим, що вони отримують зараз", - додав він. Це допоможе залучити до війська професіоналів, сподівається міністр оборони. Також, на думку Полторака, це дозволить зекономити на підготовці військових. "Дефіцитні спеціальності – танкіста, артилериста тощо – з кожною хвилею мобілізації або кожного разу, коли ми набираємо (у військо), нам доводиться їх перевчати. При певних заробітних платах, які ми пропонуємо, я переконаний, кількість охочих буде значно більшою", - сказав міністр.