Ні, Ромашко, не покусали... Бо мене там немає. Відряджений в інше місце. А як там бариж'я халява? На військо даєте, чи зажали'сти?
А тут єдні збирали у Метро... зчезли... Запитую сторожа: а де волонтери? А він: та вже дозбиралися....
Скотобаза там всюди, і буде ще сотню літ. Мене це задовбало і я поміняв країну проживання. А ти васильку шо, пробухав з партизанами весь той час? То чого тепер жалієшся? Залишайся скотом на скотобазі.
За підсумками шести хвиль мобілізації до лав армії призвали 210 тис. військових Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак на засіданні уряду. За його словами, кількість військових-контрактників у цьому році збільшилась на 2 тис. і наразі становить 107 тис. людей. Напередодні президент Петро Порошенко заявив, що необхідності у проведенні наступної, сьомої, хвилі мобілізації на даний момент немає. Крім того, він наголосив, що мобілізація і призов до армії будуть збережені, хоча в українській армії зросте і число контрактників.
Думаю цифра не відповідає дійсності...так як і те що всюди піднімали шум про зрив мобілізації. Підозрюю що весь цей шум про зрив був запланованим витоком інормації. Коли в 2014 році оголошували третю мобілізацію то якийсь з заступників головного прокурора проговорився про заплановані 200 тис. Після цього пішли офіційні повідомлення про 100 тис, потім про 50 . Так як справжня цифра мобілізації є державною таємницею і ЗСУ двічі просили в парламенту додаткові гроші то справжня цифра мобілізованих набагато більша ніж офіційно озвучена
Українські волонтери виготовили ефективні бронеавтомобілі для спецназу, повідомляє avtoz.net. Волонтери продовжують заповнювати прогалини в забезпеченні спеціальною технікою ЗСУ. Як стало відомо, в одному з підрозділів з’явилося два унікальних рейдових автомобіля, які бійці вже охрестили “Чіп і Дейл”. Завдяки потужному озброєнню і маневреності, ці “рятувальники” вже не раз виручали наших бійців. Особливо ефективно “Чіп і Дейл” діють проти ворожих ДРГ. 1 / 2 Як повідомив один з розробників даного проекту, ідея створення таких автомобілів була запозичена у армії НАТО, де рейдові автомобілі вже давно успішно застосовуються. Їх конструкція з вигляду невибаглива, але це лише на перший погляд. Основне завдання таких авто: швидко з’явитися там, де не чекали, завдати максимальної шкоди супротивнику і швидко зникнути, поки приголомшений супротивник не прийшов до тями. Ідея дуже стара, починаючи з Другої світової війни американці використовували Віліси з встановленим кулеметом Браунінг 50 калібру (12.7 мм) і курсовим кулеметом Браунінг 30 калібру (7.62). Потім була Африка. В операціях, де беруть участь “Чіп і Дейл”, рахунок йде на секунди, тому у авто навіть дверей немає, адже бійці повинні покинути авто і зайняти позицію в максимально короткий час, а потім також швидко зануритися. Будувала “Чіп і Дейла” та ж команда волонтерів, яка торік створювала “Скорпіон” і “Скорпіон-2″ – броньовані автомобілі, один з яких можна бачити у військовому музеї в Києві. У хлопців вже відпрацьована технологія максимального бронювання, який закриває важливі агрегати автомобіля. Але при споруді рейдового авто вирішено було не будувати важкий автомобіль-фортецю, а зробити ставку на маневровість і вогневу міць. В основі “Чіпа” і “Дейла” були праворульні Mitsubishi Pajero початку 90-х років випуску, які були закуплені і передані команді розробників українськими патріотами. З Mitsubishi зрізали весь кузов, залишили лише капот і передні крила. Передок забронювали, а по бортах зробили прорізи замість дверей. Для міцності конструкції встановили і додатковий трубчастий каркас. У результаті автомобіль став нагадувати рейдові авто армій НАТО. Спереду є кріплення під кулемет “Калашникова”, а в кузові на верстаті встановлений ще і ДШК. По бортах – “футляри” від РПГ. “Чіп” і “Дейл” діють парами і можуть вести вогонь на всі боки як на ходу, так і із засідок. А екіпаж за секунди займає позиції поряд з авто, посилюючи вогневу міць. Сепаратисти вже охрестили творіння українських волонтерів “Бандеромобіль”, але зустрічатися з ним мало хто хоче.
Ця гілка про армію, а не про ментів. І цікаво, чи притягнуть їх до відповідальності за наругу над прапором України?
Мене би і тут не дуже турбувало, якби Ви написали, що оті вілліси були надані ментам. Ви ж написали, що ЗСУ, що би Вам було відомо, це Збройні Сили України, і до ментів вони жодного відношення не мають. Тому, або пишіть правду, або в гілку про ментів...
На сегодняшний день ребят отправляют в легкогорючем обмундировании, берцах, которые рассыпаются через неделю и в железных касках.
“Он называл “киборгов” “у#банами” и посылал “нах#й”: Порошенко нагородив орденом скандального генерала Пушнякова орден Богдана Хмельницького Archives - Патріоти України