Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васильку, а як там на полігоні? комарі вас не покусали?

Ух той Вальцман!

:)))

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, Ромашко, не покусали... Бо мене там немає. Відряджений в інше місце. А як там бариж'я халява? На військо даєте, чи зажали'сти?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тут єдні збирали у Метро... зчезли... Запитую сторожа: а де волонтери? А він: та вже дозбиралися....

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Скотобаза там всюди, і буде ще сотню літ. Мене це задовбало і я поміняв країну проживання.
    А ти васильку шо, пробухав з партизанами весь той час? То чого тепер жалієшся? Залишайся скотом на скотобазі.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. VasMT

Гавкати завжди легше, аніж кусати.
    Район дислокації моєї частини вказати, чи сфінктор вібрує?

6. Samojlovu4

Вкажи, прапор. Напевно в районі параш в даунєцкому аеропорту.

7. VasMT

703-й інженерний полк, м Сабір. Чекати?

8. Samojlovu4

Ну ясно. Страшний вояка.))

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

За підсумками шести хвиль мобілізації до лав армії призвали 210 тис. військових

Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак на засіданні уряду. За його словами, кількість військових-контрактників у цьому році збільшилась на 2 тис. і наразі становить 107 тис. людей. Напередодні президент Петро Порошенко заявив, що необхідності у проведенні наступної, сьомої, хвилі мобілізації на даний момент немає. Крім того, він наголосив, що мобілізація і призов до армії будуть збережені, хоча в українській армії зросте і число контрактників.

• Тупо Тупо x 1
  10. kym

kym Well-Known Member

Думаю цифра не відповідає дійсності...так як і те що всюди піднімали шум про зрив мобілізації. Підозрюю що весь цей шум про зрив був запланованим витоком інормації.
    Коли в 2014 році оголошували третю мобілізацію то якийсь з заступників головного прокурора проговорився про заплановані 200 тис. Після цього пішли офіційні повідомлення про 100 тис, потім про 50 . Так як справжня цифра мобілізації є державною таємницею і ЗСУ двічі просили в парламенту додаткові гроші то справжня цифра мобілізованих набагато більша ніж офіційно озвучена

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Українські волонтери виготовили ефективні бронеавтомобілі для спецназу, повідомляє avtoz.net.

Волонтери продовжують заповнювати прогалини в забезпеченні спеціальною технікою ЗСУ. Як стало відомо, в одному з підрозділів з’явилося два унікальних рейдових автомобіля, які бійці вже охрестили “Чіп і Дейл”. Завдяки потужному озброєнню і маневреності, ці “рятувальники” вже не раз виручали наших бійців. Особливо ефективно “Чіп і Дейл” діють проти ворожих ДРГ.
    1 / 2

Як повідомив один з розробників даного проекту, ідея створення таких автомобілів була запозичена у армії НАТО, де рейдові автомобілі вже давно успішно застосовуються. Їх конструкція з вигляду невибаглива, але це лише на перший погляд. Основне завдання таких авто: швидко з’явитися там, де не чекали, завдати максимальної шкоди супротивнику і швидко зникнути, поки приголомшений супротивник не прийшов до тями. Ідея дуже стара, починаючи з Другої світової війни американці використовували Віліси з встановленим кулеметом Браунінг 50 калібру (12.7 мм) і курсовим кулеметом Браунінг 30 калібру (7.62). Потім була Африка.

В операціях, де беруть участь “Чіп і Дейл”, рахунок йде на секунди, тому у авто навіть дверей немає, адже бійці повинні покинути авто і зайняти позицію в максимально короткий час, а потім також швидко зануритися.

Будувала “Чіп і Дейла” та ж команда волонтерів, яка торік створювала “Скорпіон” і “Скорпіон-2″ – броньовані автомобілі, один з яких можна бачити у військовому музеї в Києві. У хлопців вже відпрацьована технологія максимального бронювання, який закриває важливі агрегати автомобіля. Але при споруді рейдового авто вирішено було не будувати важкий автомобіль-фортецю, а зробити ставку на маневровість і вогневу міць.

В основі “Чіпа” і “Дейла” були праворульні Mitsubishi Pajero початку 90-х років випуску, які були закуплені і передані команді розробників українськими патріотами. З Mitsubishi зрізали весь кузов, залишили лише капот і передні крила. Передок забронювали, а по бортах зробили прорізи замість дверей. Для міцності конструкції встановили і додатковий трубчастий каркас. У результаті автомобіль став нагадувати рейдові авто армій НАТО.

Спереду є кріплення під кулемет “Калашникова”, а в кузові на верстаті встановлений ще і ДШК. По бортах – “футляри” від РПГ.

“Чіп” і “Дейл” діють парами і можуть вести вогонь на всі боки як на ходу, так і із засідок. А екіпаж за секунди займає позиції поряд з авто, посилюючи вогневу міць. Сепаратисти вже охрестили творіння українських волонтерів “Бандеромобіль”, але зустрічатися з ним мало хто хоче.

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. VasMT

Ця гілка про армію, а не про ментів.

І цікаво, чи притягнуть їх до відповідальності за наругу над прапором України?

• Не подобається Не подобається x 1
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. VasMT

Мене би і тут не дуже турбувало, якби Ви написали, що оті вілліси були надані ментам. Ви ж написали, що
    ЗСУ, що би Вам було відомо, це Збройні Сили України, і до ментів вони жодного відношення не мають.
    Тому, або пишіть правду, або в гілку про ментів...

• Тупо Тупо x 1
  15. ollan

ollan Well-Known Member

На сегодняшний день ребят отправляют в легкогорючем обмундировании, берцах, которые рассыпаются через неделю и в железных касках.

16. VasMT

Неправда.

17. ollan

ollan Well-Known Member

Я знаю.:sad:

18. Centerer

Centerer Well-Known Member

19. Centerer

Centerer Well-Known Member

А в чому наруга?

20. VasMT