Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Справа незаконна скоріше всього. Але мене завжди розчулюють шукачі законної справедливої війни. Наїв, помножений на чистоплюйство.

2. kym

kym Well-Known Member

Це прокол командира. . Або розквартирувати бійців, або не допускати відлучення. Якщо там безпечна зона то командир міг з допомогою голови сільради чи голови району розквартирувати бійців, Якщо немає влади то хоча б з допомогою сусідів своїм приказом і під його контролем щоб не шарили по шухлядах...
    Це називається вчимось жити під час війни.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чого б вони шарили по шуфлядам, якби їм платили як обіцяли 1000 гривень на день.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Слава Вальцману!!! :yahoo:

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. kym

kym Well-Known Member

Задовбав уже. Бо точно знає що 1000 грн платять за день в бойових діях.... і платять бо львівські хлопці з 128 отримали за дебальцево.
    На блок посту бойових не платять - іде звичайна з/п. Тай гроші там не основне. Жити місяць зимою в землянці то не з приємних і командир би мав подбати про здоровя своїх бійців

6. VasMT

Я точно знаю, що обіцяні Вальцманом 1000 гривень в день отримують заледве не одиниці. А скільки у нас солдат на фронті? А скільки вже йде війна?
    Ще одне питання: скільки за час війни було надано статусів учасника бойових дій? Не фількіну грамоту, яку називають довідкою про участь в АТО, а саме статус Учасника бойових дій? І порівняйте із кількістю хочаби загиблих...
    Так що засуньте своє "задовбав" собі поглибше в шухляду, знавець прикраватний.

• Тупо Тупо x 1
  7. Brady

Brady миється в бані

За тот ад, который они прошли в Дебальцево им не по 1000 грн в день должны были платить.

• Баян Баян x 1
  8. kym

kym Well-Known Member

Знову маніпуляції..... по перше обіцяв і дає Кабінет міністрів - Яценюк а не президент. по друге 1000 гривень в день - це коли цілий день в бою - приблизно як в Дебальцево. Під дебальцево з нашої сторони воювало в районі 3- 4-5 тис (точно знає тільки генштаб). А всіх на фронті десь під 50 тис( точно знає Генштаб). І питається нахрена ті маніпуляції про вальцмана.... які плани нашого президента по конфлікту поки що неясно - і це його головний недолік. А все решта дрібне пиво. Може ви ще не зауважили але в премєра більше повноважень як у президента по управлінню державою

9. VasMT

Різниця не велика. Одна банда...

10. kym

kym Well-Known Member

От до речі думка фахівців про руску супервійськову техніку

11. Hase

Hase зайчик

Близько 20,5 тис. військовослужбовців та представників Збройних сил України отримали статус учасника бойових дій.
    http://expres.ua/news/2015/04/17/13...ovyh-diy-otrymaly-ponad-20-tysyach-biyciv-ato

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. VasMT

Все вірно, пані Hase. Двадцять тисяч. За рік війни. За чотири мобілізації. А решта?
    Я спілкувався з десятками солдат, які чесно відвоювали на сході і не отримали дотепер цей статус. Через бюрократичну тяганину. І знаю принаймі трьох офіцерів, які отримали цей статус не виходячи із кабінетів. А вони, доречі, теж входять в ці двадцять тисяч.
    Так що не варто мені розповідати про нашу армію. Я в ній з 1994-го року по нинішний день.

• Інформативно Інформативно x 2
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Статус учасника небойових дій отримав - і сидів би вже ціхонько. На ображених балкони падають. Певно забрали безкоштовний проїзд в метрі, а в Стрию без цього біда.

• Тупо Тупо x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо здавалось би мало цікавити військового фохівця? Чи фохівець запостив хоч раз шось на тему про армію? Озброєння чи тактику? Якісь новини "з перших рук"? Хрін там. Його таке не цікавить, одні статуси в голові, і скандали де хто шо урвав, а йому не дісталося.

• Тупо Тупо x 1
  15. VasMT

Свинарям прикраватного округу щось розповідати про тактику? Про озброєння? :haha:
    Я розумію поговорити про це з Гроном, з Хуліганом, чи із бувшими ментами, а їх у нас є...
    Але зі свинарем?:facepalm:
    Які новини? Мережа повна откровень семенченків-бутусових, новини вєщають про мудре керівництво АТО і блискучі перемоги на всіх фронтах. Що ще треба? А от весь негатив про наше військо я буду обговорювати тільки із причетними до нього, а не із кожним славаукриїнським крикуном.
    І ще одне. Люди, які воювали, воюють чи будуть воювати, повинні знати, що держава, яку вони захищають, повинна думати про них, гарантувати їм весь об'єм винагород і соцзахисту, щоби потім свинарі і вальцманоїди не кидали воїнам через губу і крізь зуби - "а я вас туди не посилав", щоби вдова, сирота, мама, не ходила з кабінету в кабінет і не випрошувала пару копійок на прожиття, чи лікування інваліду. І поки ця свинарсько-вальцмановська наволоч буде позбавляти заслужених людей законних пільг, я буду про це говорити і консультувати людей, як у цієї держави вирвати належне.
    Слава Вальцману!!!

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Тупо Тупо x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, забирай. Потім похвалишся зразковим підрозділом.

• Тупо Тупо x 1
  17. zeitgeist

zeitgeist Member

Шось пишуть, але не все можу зрозуміти. А хто такий Вальцман взагалі?

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Командир Василя, або його персональний дєдушка в армії (с)

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дзеко, якби ви мали хоч краплину совісті чи виховання, ви б сиділи і сопіли б в дві дзюрки. Василь має понад 50 років і далі захищає країну. Ви більш ніж в два рази молодший і протираєте батьками куплені штани перед батьками купленим компютером щоденно 24 години на добу. Може пора б подумати щоб віддати борг по захисту своєї країни? Я вже не кажу, що є добра українська традиція - звертатись до людей в два рази старших на ВИ.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  20. Gron

Gron тафгай

:haha:
    :haha:

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)