Цих йолопів таки треба каструвати... Ще най табори концентраційні збудують і свій бєломорканал розпочнуть...
Штрих до портрету Ва... ой, головнокомандувача. Може хто пам'ятає, що 6 грудня, на День Збройних Сил, отой гм, гм, командувач "передавав" військовим 100 одиниць техніки на аеродромі в Чугуєві? Так от, чувак прилетів по одинадцятій годині. А пацанів, військових, вигнали на злітну смугу о П'ЯТІЙ ранку. Шість годин на морозі -6 і вітрі в 6 метрів за секунду. Комуняки за таких умов чатовому видавали тулуп і вальянки, а наші самі бачите в чому. https://www.youtube.com/watch?v=6vEy9dgzn0w Совок невмирущий...
Я звичайно можу помилятись, незнаю як в вас там точно все влаштовано в армії, чи що там багато дивних речей відбувається, але щоб головнокомандувач особисто керував вигянянням пацанів на злітну смугу , як він їх по телефону строїв, по скайпу? Чи може все ж то їхнє начальство проявило "излишние рвение"?
Звичайно, що командування. Але командування не ланки рота-батальйон, а оті в шапках каракУльових. Так ось вони і керують по скайпу, ICQ, телефоном. Бо ж ПАН їдуть, ану як не встигнуть зібрати до купи... Доречі ні на одному кадрі я не помітив місця для обігріву особового складу. Не по феншую ставити палатку і носити дрова... Ще й пан прилетіли із запізненням, вони ж бо Пан всєя України, не на ніч згаданий.... А пацани потерплять...
Є бомбонесучі безпілотники. До речі, чому москалики досі не застосували БПЛА для ліквідації пуйла під час стоянні на трибуні або поганяння ворон? Ця задачка під силу 12-річному геймеру.
Ви маєте на увазі майорів, підполковників, полковників..... за те що довго від советських стандартів відходять...?
Там написано чорним по монітору, - Тільки цій зграї могла прийти в макітру думка повернути рабів і кріпаків...
Майори, підполковники і полковники не в стані повернути будівельні частини. ---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ---------- На велике щастя ні. По-перше тому, що військовим заборонено членство в партіях, а по-друге, подавляюча більшість тих, з ким я служу, до теперішнього презика ставляться негативно, а решта - нейтрально.
Ну то якого ви хрена розказуєте що Блок Порошенка вигнав солдат на пляц в 5.00. Я сам не в захваті від Порошенка але треба і честь якусь мати.
Дядько Васили вічипивсі Бандери і вчипивсі Пороха...Привіз техніку, хринову, нема техніки хринову, перимиря хриново, наступ-хриново...Бочки для обігріву зустрічаючих не виставили-Порошенко винуватий...Чудно
Знову Ви, Хулігане звалили все в купу. Бандера і ОУН - окрема тема, за неї потім. Порох - імпотент, брехло і перевертень. Техніку привіз не ПРХ, а робітники і військові (мої співслужбовці зараз відряджені на заводи і ремонтують техніку). А ПРХ хіба запіарився на цьому. Перемирья нічого, крім непотрібних жертв не приносить. Наступу я не бачу, а здалобися. Тому і хреново. А щодо бочок, це чергова ілюстрація відношення до нашої Армії. А він, як це не печально, її головнокомандувач. Навіть Пуцькін сказав, що головнокомандувач несе відповідальність за кожного солдата.
Це 5-й канал. Нагадати чий він? А сьогодні один поранений. Цього Вам мало? Я загубив вже двох своїх старих приятелів. Мені цього досить. Я би ще міг Вам розповісти про "хитрощі" нашої влади щодо ненавчених бійців, але не маю права. Доречі це статистика по загиблих від МОУ. А скільки мєнтовських там поклали? А добровольців?
В п"ятницю пан ПРХ приїжджають... До Львова. Будуть наступну партію танків воякам "дарувати". Ніхто з восхвалятелів не бажає приїхати і вклонитись сонцесяйному?