Армія

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мих, 2 чер 2007.

?

Ви проходили службу в армії?

1. Так

45,5%
  2. Ні

54,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цих йолопів таки треба каструвати...
    Ще най табори концентраційні збудують і свій бєломорканал розпочнуть...

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

Штрих до портрету Ва... ой, головнокомандувача.
    Може хто пам'ятає, що 6 грудня, на День Збройних Сил, отой гм, гм, командувач "передавав" військовим 100 одиниць техніки на аеродромі в Чугуєві?
    Так от, чувак прилетів по одинадцятій годині. А пацанів, військових, вигнали на злітну смугу о П'ЯТІЙ ранку.
    Шість годин на морозі -6 і вітрі в 6 метрів за секунду. Комуняки за таких умов чатовому видавали тулуп і вальянки, а наші самі бачите в чому.
    https://www.youtube.com/watch?v=6vEy9dgzn0w

Совок невмирущий...

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я звичайно можу помилятись, незнаю як в вас там точно все влаштовано в армії, чи що там багато дивних речей відбувається, але щоб головнокомандувач особисто керував вигянянням пацанів на злітну смугу о_О, як він їх по телефону строїв, по скайпу? Чи може все ж то їхнє начальство проявило "излишние рвение"?

• Подобається Подобається x 3
  4. VasMT

Звичайно, що командування. Але командування не ланки рота-батальйон, а оті в шапках каракУльових. Так ось вони і керують по скайпу, ICQ, телефоном. Бо ж ПАН їдуть, ану як не встигнуть зібрати до купи...
    Доречі ні на одному кадрі я не помітив місця для обігріву особового складу. Не по феншую ставити палатку і носити дрова... Ще й пан прилетіли із запізненням, вони ж бо Пан всєя України, не на ніч згаданий.... А пацани потерплять...

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Є бомбонесучі безпілотники. До речі, чому москалики досі не застосували БПЛА для ліквідації пуйла під час стоянні на трибуні або поганяння ворон? Ця задачка під силу 12-річному геймеру.

6. kym

kym Well-Known Member

Ви маєте на увазі майорів, підполковників, полковників..... за те що довго від советських стандартів відходять...?

7. VasMT

Там написано чорним по монітору, -
    Тільки цій зграї могла прийти в макітру думка повернути рабів і кріпаків...

8. kym

kym Well-Known Member

Ви хочете сказати що всі майори, підполковники полковники... є в політичній силі Блок Порошенка

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

ТО то таки правда? По два раба і клаптик землі?

10. VasMT

Майори, підполковники і полковники не в стані повернути будівельні частини.

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

На велике щастя ні. По-перше тому, що військовим заборонено членство в партіях, а по-друге, подавляюча більшість тих, з ким я служу, до теперішнього презика ставляться негативно, а решта - нейтрально.

11. kym

kym Well-Known Member

Ну то якого ви хрена розказуєте що Блок Порошенка вигнав солдат на пляц в 5.00.
    Я сам не в захваті від Порошенка але треба і честь якусь мати.

12. VasMT

Ану пальцьом тицніть, де то я "якого хрена"?

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дядько Васили вічипивсі Бандери і вчипивсі Пороха...Привіз техніку, хринову, нема техніки хринову, перимиря хриново, наступ-хриново...Бочки для обігріву зустрічаючих не виставили-Порошенко винуватий...Чудно :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  14. VasMT

Знову Ви, Хулігане звалили все в купу.
    Бандера і ОУН - окрема тема, за неї потім.
    Порох - імпотент, брехло і перевертень.
    Техніку привіз не ПРХ, а робітники і військові (мої співслужбовці зараз відряджені на заводи і ремонтують техніку). А ПРХ хіба запіарився на цьому.
    Перемирья нічого, крім непотрібних жертв не приносить.
    Наступу я не бачу, а здалобися. Тому і хреново.
    А щодо бочок, це чергова ілюстрація відношення до нашої Армії. А він, як це не печально, її головнокомандувач. Навіть Пуцькін сказав, що головнокомандувач несе відповідальність за кожного солдата.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

За останні дні жертв нема....Чи в вас інша інфа?

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

так ПРХ те саме казав, і навіть ше гарніше :) Пи Говорити не мішки тягати :)

17. VasMT

Це 5-й канал. Нагадати чий він?
    А сьогодні один поранений. Цього Вам мало? Я загубив вже двох своїх старих приятелів. Мені цього досить. Я би ще міг Вам розповісти про "хитрощі" нашої влади щодо ненавчених бійців, але не маю права.
    Доречі це статистика по загиблих від МОУ. А скільки мєнтовських там поклали? А добровольців?

18. VasMT

Ось, Хулігане, і жертви, -
    Слава Вальцману!

Останнє редагування: 19 гру 2014
  19. Hauptmann

Hauptmann Well-Known Member

Поповкин помер уже

20. VasMT

В п"ятницю пан ПРХ приїжджають... До Львова.
    Будуть наступну партію танків воякам "дарувати".
    Ніхто з восхвалятелів не бажає приїхати і вклонитись сонцесяйному?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)