Украина — третий на планете оператор FGM-148 Javelin (по численности ракет и пусковых)! Только что обогнали Тайвань.
View: https://www.facebook.com/groups/WARinUA/permalink/5702287903133421/?sfnsn=mo&ref=share Без слов
Чому наша армія така неймовірна?! Бо це висока технологічність, козаччина, гайдамаччина, коліївщина, крутівщина, упівщина, холодноярщина, майданщина, чорнобаївщина і натівщина в одному сплаві. 23 год ·
помагай їм, Боже, нашим хлопцям... А ми всі, хто щось вміє робити руками, допомагаєм. Я донедавна жила в невеликому досить безпечному містечку після госпіталю.. там ми з свекрухою пекли пиріжки, варили борщ та вареники хлопцям на блокпости і в церкву - відвозила моя невістка на велосипеді. В церкві по 8 часів плели маскувальні сітки вчительки (їм йде заплатня)та інші бюджетниці та діти. Країна воює. До Харкова безліч блок-постів з написами про російський корабель та путіна, який з якого ляду мав надію, що йому здадуться на третій день і винесуть квіти??
Я зробила помилку - містечко "досить безпечне, а не небезпечне". Там бахнуло пару разів за весь час...Тут, у Харкові практично весь час чути - то ближче, то далі.
09:29 Підтримую Головнокомандувача ЗСУ Генерала Армії Валерія Залужного!!! Політики мали можливість проявити себе до 24 лютого... Зараз справа за військовими, які добре знають свою роботу. Слава ЗСУ!!! Слава Україні!!!!
Глава РНБО Олексій Данилов сьогодні зробив цікаву заяву з приводу того, чи варто розганяти зраду: "Без волі президента Зелеського у нас не було б зброї, яка може передати «гаряче» вітання рашистам, і не лише «російському військовому кораблю» Дехто вдає, що після 2019 року «все пропало», і це – абсолютна брехня . Наша ракетна програма не зупинялася ні на один день."