Шановне товариство, я вважаю, що прийшов час для відповіді на питання. "Антигероєм №1" України недавнього часу @VasMT назвав: Супрун (виконувачка обов'язків міністерки охорони здоров'я України, лікарка, громадська діячка) Висновки робіть самі.
У війську 2 167 офіцерських посад заміcтять сержантськими – АрміяInform Цікаво послухати @VasMT про ці заміщення
А Порошенків дружбан Бірюков сказав про військових ЗСУ не просто чергову дурницю, а сказав дуже велику чергову дурницю))) Він взяв і обізвав військових ублюдками, бо вони не голосували за Порошенка. Ну а Портнов тук як тук))) В черепушках у порохоботів горять процесори)))
@Gyppsy, це вже втретє я на ЛФ бачу Бірюкова з тим патрулюванням) Вчетверте вже не треба) Що він там собі про патрулювання уявляє чи фейкує, а патрулювання те може бути, а (може і не бути) тільки після повного контролю над всім східним кордоном, тобто всіх роззброєнь, і коли це буде? Може, не при нашому житті. А поговорити про це можна, показати свою лояльність до місцевих жителів, бо якщо показувати до них тільки нелояльність, то хто буде наші мирні ініціативи взагалі сприймати? Хочу сказати, що політика - мистецтво можливого. Тільки не у нас. У нас треба все тримати в тайні, мовчати і робити своє. Бо все одне перекрутять. Хай краще гімнокопачі сидять і гадки гадають.
ну тоді "йой")) А загалу пропоную ознайомитися з цікавим проектом закону: Законопроект про дезінформацію: за що передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність
Цікаво, наш Василь має до цього якийсь стосунок? Знайшли снаряд виробництва РФ: Біля Станиці Луганської знайшли снаряд, що перебуває на озброєнні армії РФ, - прокуратура. ФОТО (17.02.20 18:05) « Події | Цензор.НЕТ
Я не терплю Шарія, русофільську скотину, і його роликів я бачила лише один - і то тому, що поважна для мене військова людина сказала мені: все, що він тут сказав за ветеранський комітет Ради в 2018році і страшенні безсовісні зловживання сотнями тисяч бюджетних коштів на якби-то реабілітацію вчорашніх військових, що пройшли пекло. Знаю історії вчорашніх військових, тому я сиділа, дивилась і сльози котилися.. Прийняти закон в Раді, щоб наші поранені в США лікувались -не дійшли в БПП руки, а пустити сотні тисяч бюджетних коштів повз серйозну кваліфіковану домопогу на якісь аренди залів по нечуваним цінам (300грн\час за зал на 28 чол) та займатись профанацією реабілітації - те вийшло непогано. Я не буду давати пруф цього ролика - кому треба, знайдете самі.Він починається з того, що винні повинні сидіти. Вся пригодована сотнями тисяч бюджетних грошей "патріотична" еліта БПП в великій опозиції до зелених, бо вони, наприклад, ветеранський комітет Ради хотіли з'єднати з іншим(тепер десь ясно через які справи). Я на Ірину Геращенко, Гончаренко, Герасимова не можу дивитись, чесно. Які вони патріотичні та правильні, а що за красивою декорацією?? Додати можу тільки одне: підгодованих "ветеранськими" та іншими мародерскими коштами виявилося дуже багато - як добре помітно по скаженій, не мотивованій нічим ненависті до Зеленського. Але за цією справою ветеранських коштів дивляться багато людей. І ті 17.7% військових не просто так голосували проти ПОПа.
Не маю. Цього разу. І не снаряд, а граната. І ця сенсація не варта яйця, знаючи, що РПГ-7 знаходиться на озброєнні і використовується в половині країн світу.
Я, звичайно, у військових питаннях повний нуль (майже нуль, бо все-таки колись служив два роки двохрічником-лейтенантом), але якщо Європа, починаючи від Португалії і закінчуючи Естонією (в географічному плані), навряд чи купувала зброю в Росії протягом останніх 20 років, якщо - взагалі, і сумнівно також, що купувала Україна - здається, такого добра у самих навалом, і ніхто не віз цю гранату на лінію розмежування між українськими військовими та російськими найманцями з якоїсь Венесуели чи Буркіна-Фасо, то скоріш за все - саме з Росії. З Воєнторгу, без сумніву.
Для інформації: Країни, що використовують РПГ-7 Азербайджан Албанія Алжир Ангола Вірменія Афганістан Бангладеш Білорусь Бенін Буркіна-Фасо Бурунді Болгарія Венесуела В'єтнам Гамбія Гана Гвінея Гвінея-Бісау Екваторіальна Гвінея Грузія Єгипет Еритрея Естонія Ефіопія Замбія Зімбабве Ізраїль Індія Ірак Іран Ємен Йорданія Кабо-Верде Казахстан Камбоджа Канада Кіпр Киргизстан КНР Республіка Конго ДР Конго Північна Корея Кот-д'Івуар Куба Латвія Ліберія Лівія Ліван Литва Мавританія Мадагаскар Північна Македонія Малайзія Мальдіви Малі Мальта Марокко Мексика М'янма Мозамбік Молдова Монголія Намібія Непал Нігер Нікарагуа Пакистан Перу Польща Руанда Росія Румунія Сейшельські Острови Сирія Сьєрра-Леоне Словаччина Словенія Сомалі Судан Сербія США Таджикистан Таїланд Танзанія Того Туркменістан Туреччина Уганда Узбекистан Україна Угорщина Фінляндія Хорватія Чад Чехія Чорногорія Чилі Шрі-Ланка ПАР
Інформативно, але, думаю, список країн, які купували ці штукенції після 2003 року, набагато коротший. Не купувала хоча б та ж Україна.
Щось не чути вальцманоїдів... Щось ніхто не бідкається важкою долею Збройних Сил... А тим часом Армія голодує вже другу добу... ну це якщо тим дебілам вірити Агов, свинорилолоїди!? Ви живі...? Чи палкою у вас потикати...? Заява заступника Міністра оборони Олексія Марценюка щодо забезпечення безперервності харчування ЗС України Слава Вальцману, дебіли!!!
hrim . За це: "… Российсие програмисты лучше украинских… вбивати за язьік (заявлено 7.03.18! під час провокацій у Закарпатті) …" не знаю. А решта що не так?
Василь, як ворожий агент, багаторазово просив оголосити війну. @iso, ви раніше писали вартісні дописи. Щось змінилося.
Во, в ЗСУ знову РеФорма. Шось там важливе поміняли в формі і форма тепер стала красіва і практична. А для того зроблена дуже велика робота: якусь картинку з лівого рукава перечіпили на правий /чи може навпаки? / Карочє, тепер вже точно запануємо View: https://youtu.be/dPZc9g38hfI