Ха, а виявляється, що нині День Збройних Сил України Пане Василю, вітаю Вас з професійним святом. Аби були здорові, щоб у Вас все задумане получалося... зі Пане Василю не гнівайтеся. Ви тут мусет один маєте пряме відношення до ЗСУ, тому якось загубилося З Вас чвертка
Трилітрова... Командир казав, що мене ще одною бранзулєткою нагородили. П"ята, за цей рік. Груді скоро не вистачить...
Структура Збройних сил України буде змінена найближчим часом, відповідний указ набуде чинності з 7 грудня. Про це в етері програми «Нині вже» на hromadske заявила заступниця міністра оборони України Аліна Фролова. «Ми переходимо на так звану j-strucrure, яка відповідає натівським стандартам. Це розмежування функцій всередині Збройних сил на функції генерування і застосування. Тобто є умовно підрозділи, які мають генерувати, тобто навчати персонал, забезпечувати озброєнням, розподіляють все це. А є люди, які відповідають за застосування, тобто ті, які власне воюють», — пояснила Фролова. Структура Збройних сил України зміниться найближчим часом — Міноборони
Не блазнюй. @VasMT тут займається дискредитацією, дестабілізацією, дезорганізацєю, диверсійною роботою.
Підкажу. Під час гарячої фази агресії Росії @VasMT дискредитував Верховного Головнокомандувача по кілька разів на день. Але в даному контекстті - це не Порошенко.
Ви, якщо я не помиляюся, тоді помітили той його допис. Я хочу попросити тих, хто спілкується з @VasMT допомогти. Хто знає, кого @VasMT недавно назвав "Антигероєм №1" України недавнього часу?
Анекдот до теми Два юзери в чаті - Щось тебе не було видно кілька днів на форумі - Та забанили... - За що? - Та за мати... - І як тепер почуваєшся? - Згорьовано і зхарапуджено. Іди геть! (с)