Про допомогу Армії. Читаю десь прохання начальника якогось вузлу зв"язку про посильну волонтерську допомогу. Ля-ля, тополя, просимо те, просимо це... Аж поки я не доходжу до пунктів - віники для замітання і... настінний годинник. Отой, електронний. Що на вагу можна купити. Я написав тому воЯці все, що про нього думаю. Мені цього року стрийські волонтери прислали 4 радіостанції (на загін загородження), ноут Леново з офісом для канцелярії і два двигуни ГАЗ-53 б/в (потрібен був блок). І мені стидно чути, що ще хтось жебрає копійчаний кабель. Грошове забезпечення одного солдата. Передок - 17 000 грн. (6 500 друга лінія) Зарплата - 12 000 грн. В мене загін по приїзді скинувся по 200 грн. Хватило на все. Від кабелю до душових.
Може у людини на інше фантазії не достає, а треба до себе уваги . Їх ті, що знають ситуацію ближче, зазвичай в калюжу садять.... Я про М. Краще б я помилялась, бо неадекватів забагато.
Міністр оборони хоче скасувати призов Понеділок, 11 листопада 2019, 02:47 Міністр оборони Андрій Загороднюк заявив про бажання скасувати військовий призов. Джерело: Загороднюк в ефірі "ТСН Тиждень" на каналі "1+1" Пряма мова: "Позиція держави і моя персональна ціль – це скасувати призов. Ми рухаємося до професійної армії згідно зі стандартами НАТО, яка буде професійною, підготовленою і оснащеною." Деталі: Загороднюк додав, що перехід на професійну армію не буде швидким. За його словами, кожен військовослужбовець має знати своє місце та мати чітку військову кар’єру.
Кошмар, я не можу таке читати. У цих людей є матері, чи вони діти гієн? Бійці носять на собі кілька кілограмів в надії, що хоч в цьому місті не прострелять (( Уявляю скільки марних жертв в цій війні - через зраду, некомпетентність, боягузтво та корумпованість вищих чинів...
Бронежилети треба провіряти на генералах, а вже потім давати їх бійцям. Telegram История, [15.11.19 21:12] [ GIF ] Проверка пуленепробиваемого стекла, 1930 год
Офіцери давали хабарі лікарям $4-5 тис. для висновку про гіпертонію або остеохондроз, отримані під час захисту батьківщини. Потім держава їм виплачувала пенсії по інвалідності - Корчинська. View: https://youtu.be/8idUxsTxv7U
Я недавно робив безкоштовний аналіз крові. Державна поліклініка, симпатична лаборантка шпігнула в палець, крапельку запхала в апарат, кілька секунд - там пікнуло, аналіз готовий. Кажу: - скільки? - пісят - а двадцять? - можна і двадцять - термінал є? - допобачення. Наступний! Я таки дав їй пісят, бо симпатична)))
В мене гвинтик в окулярах випав, що шкелко тримає. Зайшов в оптику. Теж дівчина на рецепшині... - Мона? - Мона... Хвилина, пішла в глиб, виносить. - Дякую. - Прошу. - Кіко? - П‘ять, але дайте без решти. А як не маєте, то так і буде. Дав двадцять, бо симпатична.
Краса - страшна сила) Але ж ми з вами корупцію не розводили, ми просто підтримали красу. Щоб ця краса раптом не захотіла скористатися петькіним безвізом;
А я оце два тижні тому поїхав до Києва "залізо" знімати... Прийшли лікарі в палату, написали список. Пішов зі списком до аптеки. Питаю: - Кіко? - 6000. А ще вам знижка (якщо не помиляюсь - щось близько 70 грн). Мабуть за те, що симпатичний)))
А чо до нас не звернулися? Ми би за чвертку зняли, ще й би тото залізо на металолом здали ) Суцільна вигідь;
Вумні які... Здати я і без вас можу - 120 грн кіло)). В мене на прийомці металу є корупційні зв’язки і без вас