Армагеддон

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 3 лют 2010.

1. Василь

Василь Well-Known Member

Тобто Ви знаєте про те, що бог (не) є фізичною істотою чи Ви в це тільки (не) вірите?

Це ще не означає, що нефізичні істоти можуть вести війну в фізичному світі, викликаючи кінець цього світу!

2. Vаn Helsing

Vаn Helsing Active Member

Василь, може чули про інформацію, яка міститься в ДНК? Інформації там куди більше, ніж в одному повідомленні. Хто ж це все понаписував?

3. JaguaR

JaguaR щасливий

Тобто знання базовані на вірі. Тому Ваше питання в моєму баченні - це тавтологія.
    Але Ви, мабуть, під знаннями маєте на увазі впевненість, чи не так?

Та ба, побачите.

4. Василь

Василь Well-Known Member

Інформацію в ДНК ніхто не записував. Вона є наслідком природної еволюції порядка мільярда років.

Отже Ви не тільки в це вірите, а й знаєте також? А звідки Ви це знаєте?

Це неправда! Я не побачу...

5. Huru

Huru Well-Known Member

Чому ж тоді всі вибирають в що вірити? Людина приїжджає з США і каже що там за океаном є така країна і всі їй вірять, мало того всі кажуть, що ЗНАЮТЬ що така країна існує. Коли ж інша людина каже що бачила НЛО, то їй навіть ніхто не вірить. На якій підставі Ви вірите одним більше, а другим менше? Тільки тому що Ваш розум виносить свої судження про те що Вам розказують. Всі нові знання Ви зразу впихаєте по аналогії в своє світосприйняття, а якщо щось суперечить йому Ви це відкидаєте.

• Подобається Подобається x 1
  6. ovod

ovod Well-Known Member

пропонуєте приймати всі нові знання без критики?
    а яке з них буде правильне?

7. Huru

Huru Well-Known Member

Приймати за істину слід тільки те, що пройшло через Вас, що підтверджується Вашим досвідом. Важливо весь час бути відкритим до нового. Попробуйте людині, яку колись вдарило струмом довести що струм не завдасть їй травми. Навіть якщо всі навколо будуть розказувати їй що це не боляче, вона не повірить, бо має досвід. Але зовсім інша справа, коли людині всі навколо розказують, що ніхто не може жити 300 років і бачити минуле чи майбутнє і людина сприймає це теж як істину не потребуючи ніяких фактів

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...:scratch_one-s_head:
    Я не видів,що знаходицця на відстані 675,5 парсеків за туманністю Андромеди,але я впевнений,що там щось знаходицця.
    Я ні разу не бачив інших вимірів,але я переконаний в їх наявності.

• Подобається Подобається x 2
  9. ovod

ovod Well-Known Member

тобто істина получиться суб'єктивною?
    і та людина якій струм не шкодить має інші істини?
    ті люди також довіряють своєму досвіду, тобто що 1000 людей помилятися не може,
    а от якщо це каже одна людина, то вона напевне помиляється, так само як не повірили Христу, як не повірять йому тепер які би він чудеса не проявляв.

10. Huru

Huru Well-Known Member

Можете, коли захочете! Правильно, істина відносна, приблизно як вимірювання швидкості відносно різних спостерігачів

11. ovod

ovod Well-Known Member

тобто, коли хтось каже що кінця світу не буде, то він для себе правий?
    а інший що кінець буде - він також правий?

12. Romko

Кінця світу точно не буде...
    А.от кінець існування виду хомо - не за горами....

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звідки інфа?

14. JaguaR

JaguaR щасливий

:) Ви побачите

15. Romko

З "Одкровень Іоанна".

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

З "Одкровень Іоанна Богослова". То в Святому Письмі,Миху.

• Подобається Подобається x 2
  16. Василь

Василь Well-Known Member

Вибачаюсь, я не розумію, що я побачу?

17. JaguaR

JaguaR щасливий

Ну і шо Ви хочете сказати?

І тоді тим паче Ви не будете знати, чи істина відповідає вашому сприйняттю. Наводжу приклад: зав’яжіть людині очі (насильно), запроторте її у якусь невідому кімнату візьміть холодну копійку (ну з холодильника наприклад) і скажіть їй, що попечете гарячим залізом. Коли прикладете до руки тій людині холодну копійку, то в неї навіть пухирі появляться, вже не кажу, що вона біль відчує. Ну і докажіть їй потім, що копійка була холодною. (Експеримент реально проводився. Можете провірити.) Так що досвід нічого не відіграє. Він легко може бути хибним і навіть штучно викликаним.

Див вище.

Тобто, Ви не знаєте, але вірите, що так є.

Чого ж то? Ви забуваєте, що таке швидкість. Її означення передбачає прив’язку до спостерігача, або до чогось. Тому вона вимірюється відносно чогось. І її значення буде істиною. Бо коли ви скажете, що швидкість човна 10 км і швидкість того ж човна 20 км, і ствердите, що істина відносна, то ви не істину кажете, бо спочатку ви говорите про вимірювання відносно одного предмета, а потім відносно другого. І ви оперуєте поняттям швидкість, як чимось одним, коли насправді - то дві різні речі, бо одна з них закріплена за одним предметом, а друга за якимось іншим. І в поняття істини тре включити ці предмети, бо інакше будете говорити не істину.

Знаєте, чи вірите?

а тута про що Ви писали? :

18. Василь

Василь Well-Known Member

Тута я писав, що я не побачу армагеддону.

19. plastic

plastic Well-Known Member

А може і побачите. По крайній мірі всім прийдетеся предстати перед судом Христовим.
    Вірите ви, чи не вірите, хочете чи не хочете.

20. Василь

Василь Well-Known Member

Всі ми є синами божими, тому у Ісуса в цьому питанні нема жодної переваги. Він знав лише те, що він буде розіп"ятим. А тей кінець світу, який він пророкував, просто не відбувся! В цьому питанні він помилився. Тим більше, зараз немає жодних підстав пророкувати кінець світу, і кожен, хто такий кінець світу пророкує, є лжепророком. Це, звичайно, не означає, що не буде кінця світу держав, бо вже справді зовсім скоро влада у світі перейде під контроль глобальних фінансово-спекулятивних структур. Тільки бог в цей сценарій не вписується. Відтак, того кінця світу, який очікують віруючі, знову не буде.

а де твій аватар? :)