Армагеддон

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 3 лют 2010.

1. Василь

Василь Well-Known Member

От Ви на першому ж запитанні спотикнулись! Не можете відповісти, так і кажіть! Нема чого теревеніти про те, що мене цікавить чи не цікавить!

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Як не цікавлять? Про що ти говориш, Василю? Ось приведи мені бодай по одному факту. Факт, що ти є і другий факт, що Бога нема.
    Буду вдячний. А то ти про якесь єднання. Щось на кшталт "Пролетарі всіх країн - єднайтеся". Я вже тобі розказував факти з мого курсу психіатрії. Там теж було поєднання. Один пацієнт доказував, що він Ленін і Сталін в одній особі. Інший хотів бути Наполеоном, і конем, на якому їхав Наполеон.
    Щоб не тратитися на коня.:)

3. Василь

Василь Well-Known Member

Фактом, що я є, є те, що ми з Вами ведемо віртуальний діалог на форумі, а фактом, що бога нема, є те, що Ви з ним такого віртуального діалогу не ведете.

4. ovod

ovod Well-Known Member

згідний, бога немає у вашому розумінні, але це не означає що його немає для інших,

для вас важлива логіка, а не відчуття, бо інакше ви б відчули що йдете проти тієї самої єдності,
    бо насильно в неї затягнути неможливо.

відчуття Бога пояснити неможливо - воно просто є, а докази це просто слова, як покрутиш такими і будуть.

• Подобається Подобається x 2
  5. Василь

Василь Well-Known Member

Це означає, що у Вас є відчуття бога, але це не означає, що є бог як фізична істота. Тобто йдеться про факт існування віри, а не бога. Але факту існування віри недостатньо для того, щоб відбувся армагеддон та друге пришестя Христа. Відтак, армагеддон та друге пришестя Христа є вигадками, а не можливими історичними фактами! Саме про це мова, а не про різні відчуття та вигадки. Відчувати та вигадувати не забороняється нікому, тільки не треба вважати ці вигадки можливими історичними фактами!

6. ovod

ovod Well-Known Member

згідний, Бог не фізична істота,
    але це не означає що не буде кінця привичному світу чи те що Христос не зможе прийти.
    І згідний, що віру не варто плутати з доказами, вона просто є.

• Подобається Подобається x 1
  7. Василь

Василь Well-Known Member

Не тільки це! Я навіть можу сказати, коли настане кінець звичному нам світу! Він настане, коли на Сонці вигорить весь водень і воно зірветься. Тільки Ви повинні погодитись, що це ніякий не армагеддон, який навіть після настання кінця світу залишиться такою ж вигадкою, якою він був і до кінця світу.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Знаєте,Василю,спілкуючись з Вами,згадую бабусину приповідку:"Питається сліпий в глухого,а чи болить голова в дурного"...

9. ovod

ovod Well-Known Member

тільки тоді?

10. Василь

Василь Well-Known Member

Я написав про кінець світу, який не є вигадкою і який відбудеться напевно. А от кінець світу внаслідок армагеддону, тобто війни бога проти диявола, то такий кінець світу ніколи не відбудеться, тобто він є повною вигадкою.

11. Romko

Як мене то тішить,Василю. Не менш,як реакція побожних,котрі, при згадці про багатомірність Всесвіту,кажуть,що цього не може бути,позаяк в СП про це не згадується,та й священник на недільній проповіді ніц про то не говорив. А для Вас то вигадки,бо,так звана "наука" не має доведених фактів існування багатомірності. Отут ви схожі. Про багатомірність,то я так,для прикладу. А своє бачення Бога я вчора виклав в гілці "Доля і вибір".

12. Василь

Василь Well-Known Member

Неправда! Багатовимірности я не заперечую, лише армагеддон. Чи, може, Ви стверджуєте, що багатовимірність є армагеддоном? Тоді це теж неправда!

13. Romko

А звідки інфа,що Армагеддон є вигадкою?

14. ovod

ovod Well-Known Member

в таку версію я теж не вірю

15. Василь

Василь Well-Known Member

Звідти, що ні бог, ні диявол не є фізичними істотами, а війна є фізичним процесом, який викликаний фізичними істотами.

16. Romko

Звідки інфа,питаю?

17. Василь

Василь Well-Known Member

Я вже написав, звідки. Читайте, вивчайте, аналізуйте, спростовуйте, якщо є бажання! А як не маєте бажання, тоді знайдіть собі якусь справу до якої маєте бажання!

18. JaguaR

JaguaR щасливий

?онасипан от ед А

А Ви маєте поняття?

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

Ага, а ще були факти, що Земля плоска, бо ніхто не пробував кругом неї плисти.
    До речі, як не прикро це буде Вам усвідомити, але фактів нема, є лише віра.
    От наприклад: Ви скажете, шо земля кругла. А я скажу: "А звідки Ви знаєте? Вірите вченим? Чи вірите космонавтам? Шо нє? Кажете, що є фотки землі? А може то фотошоп. Та й навіть якби Ви самі бачили ту землю з космосу, то може ви неправильно бачили і просто вірите своїм очам, нє? Бо існує ж астигматизм наприклад."
    Такшо любий факт - це віра. Більш чи менш вірогідний образ реальності.
    На кожному кроці Ви мусите вірити або комусь, або собі чи своїм органам сприйняття.

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

Ага, Ви колись бачили війну каменів, чи війну дерев? Або може війну тварин? Ну там припустимо 10000 коней проти 1000 слонів?
    Такшо, шановний пане Василю, війна - то не фізична штука. Просто ми використовуєм для неї фізичні засоби. Але керуємо війною за допомогою нефізичного.

• Подобається Подобається x 2
  19. Василь

Василь Well-Known Member

Тобто ніяких знань взагалі не існує, а існує лише віра? І камінь на землю ніяк не падає, а це лише ми віримо, що він падає?

Тобто люди не є фізичними істотами чи як?

20. JaguaR

JaguaR щасливий

Я не кажу, що він не падає, я кажу, що ми в це віримо. Віра може співпадати з реальністю, і тим не менше вона залишається вірою.
    І знання існують, але вони оперті на вірі.

Нєа, люди вповні є фізичними істотами, але фізичність не є суттю війни, а лише засобом. Таким же засобом може бути духовність чи душевність. Тому є психотропна зброя, або духовні війни. А сама війна полягає в духовній і розумовій сферах, бо її суть (суть конфлікту) - це область нематеріального. Це переконання, бажання, ітд - це речі нематеріальні. Вони рухають війною, вони нею керують і такі ж нематеріальні речі можуть бути її засобами замість фізичних речей.

а де твій аватар? :)