Армагеддон

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 3 лют 2010.

1. plastic

plastic Well-Known Member

Так, але готові ми зустрічі з Ним?
    Хто вистоїть при приході Христа?
    Давид пише:
    Хто зійде на гору Господню, і хто буде стояти на місці святому Його?
    У кого чисті руки та щиреє серце, і хто не нахиляв на марноту своєї душі, і хто не присягав на обману,
    нехай носить він благословення від Господа, а праведність від Бога спасіння свого!
    Таке покоління усіх, хто шукає Його, хто прагне обличчя Твого, Боже Яковів! Села.(Псалт 23/3)
    В Обявлені пишеться:
    И он сказал мне: это те, которые пришли от великой скорби; они омыли одежды свои и убелили одежды свои Кровию Агнца(Об 7/14)

Горе тим, що жадають Господнього дня, нащо це вам день Господній? Він не світло, а темрява!
    Це так, коли хто утікає від лева, і ведмідь спотикає його! І він убігає до дому, і оперся своєю рукою об стіну, аж гадюка кусає його...
    Чи ж не є день Господній темнота, а не світло, і хіба він не темний, і сяйва немає у ньому? (Амос 5/18)
    Для тих хто неготовий до зустрічі з Христом той день буде темрявою. Тоді реакція людей буде:
    І земні царі, і вельможі та тисячники, і багаті та сильні, і кожен раб та кожен вільний, поховались у печери та в скелі гірські, та й кажуть до гір та до скель: Поспадайте на нас, і позакривайте ви нас від лиця Того, Хто сидить на престолі, і від гніву Агнця!...
    Бо прийшов це великий день гніву Його, і хто встояти може?
    (Об 6/15)

Бажанням людей, неготових до приходу Христа буде щоб на них впали гори, лише б не бачити Христа.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Великих слів велика сила...та й більш нічого....(с)...:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Отже, думаємо кожен про себе, пані Пластик. Ви за мене не будете відповідати, а я за вас. Памятаєте Павлове "якщо думаєш що стоїш, бережись щоб не впав"?
    Так що думайте, як вистояти...

4. Василь

Василь Well-Known Member

Марні ваші надії! Скільки б ви не вірили, ніякий Христос ніколи не прийде, бо вигадки все це.

5. Pedro

Василю, тобі іноді ввижається, що ти Бог? Чи пророк? Я знав таких людей, коли проходив психіатрію.:)
    Але ті нещасні люди були доволі тихі. Ти ніколи не буваєш агресивний?

6. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, справа тут не в мені, а в тім, що надії Ваші марні, бо вірите Ви в вигадки. А як психіатр Ви взагалі - нуль!

7. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Слухайте,якщо ви атеїст-не лізьте,а?Я бачила стільки всякого,що ви би з розуму зійшли,якби побачили те саме.А це не надії-це віра і любов.

8. Василь

Василь Well-Known Member

Я розумію мотиви Вашої віри, тільки це не міняє факту, що пришестя месії є вигадкою! Ніякого месії на Землі ніколи не буде. Такого месії, якого раніше очікували євреї, а тепер очікують християни. Очікування ці марні, бо є чистою вигадкою.

9. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

У віри не може бути "мотивів",і нічого ви не розумієте.
    Це ваша суб'єктивна думка.

10. Василь

Василь Well-Known Member

А очікування месії є об'єктивною думкою чи як?

11. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Я не очікую месії,я знаю,що вдруге прийде Христос.А коли...Не знає ніхто.

12. Levko

Levko Well-Known Member

А кажуть, що Бог карає!
    Людина, нажаль, сама себе відділяє від Нього своєю вірою, так само як і приліпляється до Нього також через свою віру...

• Подобається Подобається x 3
  13. Василь

Василь Well-Known Member

Крім того, Ви не знаєте також, що "Христос" означає "помазаник-месія". Ніхто не знає, коли прийде Христос, саме тому, що він ніколи не прийде. Ісус пройшов свій життєвий шлях до кінця. Чи, може, Ви вважаєте, що він щось зробив не так, що йому треба ще раз приходити, щоб виправити свою помилку?

14. Pedro

Василю, а чи не краще було б сказати, що ти цьому не віриш? Ти віриш якомусь професору Охламбурбекову. Біблії вірять мільярди людей.
    Я, наприклад, не вірю, що існує такий Василь. І більш чим впевнений, що ти не є тим за кого себе видаєш. А ти просто напросто наївний, не дуже освічений підліток. З деякими проблемами зі здоровям.
    Докажи мені що я неправий...

• Подобається Подобається x 2
  15. Василь

Василь Well-Known Member

Навіщо Вам доказувати, коли Ви вірите лише собі, і факти Вас не цікавлять?

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Які факти?

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ні. Він прийде виправляти ваші помилки. І наші, мабуть, також.

18. Saszko

Saszko Well-Known Member

Фоткі в студію!

• Подобається Подобається x 1
  19. Василь

Василь Well-Known Member

Яким чином він може виправити мої помилки? Буде мені пояснювати, що не треба було вчитись в університеті, а треба було молитись богу і очікувати другого пришестя?

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вам немає сенсу знаходитись в таких дискусіях. Ваші запитання - риторичні, бо вас не цікавить відповідь. Ви просто дрібний провокатор. "Троль", на Інтернет-жаргоні. Колись прийде і ваш час. Всім приходить час.

а де твій аватар? :)