А давайте кожен буде акцентувати на тому, що йому подобається! Не на тому, що говорив Христос, а на власних уподобаннях. Ото буде весело! Ми так дуже швидко дійдем до істини. Щоправда, в кожного вона буде своя, але ж ІСТИНА, правда?
Скажіть, а як давно католицька церква перейшла від традиційного поняття про пекло (з різними муками, колами і іншим збоченням) до того, про що ви писали в попередніх дописах? (Чи ви не католик?)
Будь ласка, дайте посилання ХОЧА Б НА ОДИН офіційний документ Католицької (= Православної) Церкви ("офіційний" - це значить рішення Собору, папські енцикліки, декларації Конгрегації доктрини віри), в якому йшлося би про "муки, кола та інші збочення".
спочатку дійсно почала шукати, а потім зрозуміла - якщо ви так кажете, значить таких документів нема. Але читаючи коментарі інших учасників форуму (мається на увазі католиків чи православних) мені стало зрозуміло, що не усі поділяють ваше уявлення про пекло. З ваших дописів не дуже зрозуміла, що таке Армагеддон у вашому уявленні? Страшний суд над душами?
Це відповідь шановному ovod-у на його запитання -" А кінець світу, я так зрозумів то все інопланетяни зроблять?"
я ж без іронії, просто колись читав Боги нового тысячелетия, правда там не зовсім про кінець світу, тому і питаю. ---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ---------- кінець світу?
дехто стверджує, що без проблем було б нецікаво жити, а потім довелося б шукати чарівну кнопку Что, если бы жизнь была совершенной? Что, если бы Вы жили в совершенном мире совершенных людей, где все и всегда делают совершенные вещи? Что, если бы Вы имели все, что хотите, и только то, что хотите, именно то, что Вы хотите и именно в то время, в которое хотите? Что, если, наслаждаясь жизнью в этом совершенном мире в течение довольно длительного времени, Вы вдруг начали бы чувствовать себя не в своей тарелке из-за предсказуемости этого совершенства? Что, если, спустя еще некоторое, может быть довольно долгое время, Вы начали бы думать: "Похоже, в этом совершенстве недостает риска, приключений и веселья. Постоянная возможность делать все так, как я хочу, начинает казаться скучной". Что, если, спустя еще более длительный промежуток времени, Вы решили бы: "Совершенство — это совершенно скучное дело". Что, если именно в этот момент Вы вдруг обнаружили бы в вашем совершенном мире кнопку с надписью: "Удивление". Что, если, подойдя к ней и прикинув, что могло бы содержаться в понятии "удивление", Вы бы решили: "Возможно, это все же лучше, чем скучное совершенство", — и, глубоко вздохнув, нажали бы на кнопку... ...и оказались там, где Вы сейчас и находитесь, чувствуя то, что Вы сейчас чувствуете, думая то, что Вы сейчас думаете, имея в жизни все то, что Вы сейчас имеете
Смерть? Це надто легка кара за гріх. Я б не проти за свої гріхи отримати таку кару. Але,натомість...маю іншу...
Ми всы знаємо що Христос прийде вдруге. Про День Господній свідчать майже всі пророки Старого заповіту. Про цей день Наголосив Сам Христос. Чи вірите ви що це може бути скоро? Чи хочете щоб Він скоріше прийшов? Чи готові ви сьогодні до зустрічі з Ним? Що б ви змінили в житті якби Його прихід був би через тиждень?
І що з того, що всі знають? Прийде у скаже: "Покайтесь, бо царство боже наблизилось!" А кого це цікавить?