Армагеддон

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 3 лют 2010.

1. plastic

plastic Well-Known Member

13 І я бачив, що виходили з уст змія, і з уст звірини, і з уст неправдивого пророка три духи нечисті, як жаби,
    14 це духи демонські, що чинять ознаки. Вони виходять до царів усього всесвіту, щоб зібрати їх на війну того великого дня Вседержителя Бога
    (Об 16/13-14)
    Цей уривок паралельний з Об2явл 13/13-14), у якому звір, якмй виходить з землі, зводить вогонь з неба на землю. Ми бачимо, що від хибної трійці (змій, звір, і лжепророк)виходить 3 нечистих духи, аби творити надприродні ознаки, щоб спокусити керівників світу і привернути їх на свій бік в останній битві земної історії.
    Для багатьох під спокусою мається на увазі, що обмануті не несуть відповідальності за те, що вони не побачили або не зрозуміли. Насправді люди відкривають себе для обману через жадібність, заздрість або інші егоїстичні мотиви. Бути обманутим-це не виправдання, а наслідок.

• Подобається Подобається x 1
  2. VEV

VEV Member

Дуже цікавий коментар обявлення Івана Богослова!

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

У мене на цей рахунок є погляди, які я виклав у своєму фантастичному оповіданні. Хотів щоб шановна громада, яка спілкується на форумі прочитала його. Даю короткий зміст. В повній версії можливо є деякі відповіді на ті запитання які виникають на форумі

МИНИ СИНОПСИС

Мегиддо

1990 год.Главный герой- выпускник химического факультета одного из Советских Вузов Виталий, поступив в аспирантуру, синтезирует кристалл с уникальными возможностями влиять на мозг(психику) человека. Благодаря этому Виталий приобрел возможность путешествовать в пространстве и времени. Им заинтерисовались спецслужбы – 12 тый отдел КГБ, которые разрабатывают психотронное оружие и средства зомбирования населения. Спецслужбы пытаются использовать его знания в своих целях. Изучая свойства кристалла, Виталий приходит к более глубокому пониманию мироздания и становится верующим человеком. Его взгляды на жизнь расходятся с взглядами агентов КГБ, хотя и приходится принять их предложение к сотрудничеству. Отправившись в недалекое будущее, Виталий увидел печальную картину – последнюю битву между силами добра и зла, происходящую у подножья горы Мегиддо, расположенную в Израиле.

Во время битвы уничтожена большая часть населения планеты, в том числе Виталий и все его знакомые и родственники. Для того, чтобы понять причины происходящего и предотвратить гибель свою и близких ему людей, приходится вернуться в прошлое, где он встречает пророка Изекииля и познает тайны, которые открывают пророку пришельцы (в библии - материализовавшиеся ангелы), которых он видел в будущем и которые принимали участие в последней битве - Армаггедон. К счастью Виталия, Советский Союз распадается, а вместе с ним и КГБ. Ответы на многие вопросы порождают у Виталия еще больше вопросов. Почему в мире столько неправды? Почему бывшие работники спецслужб и партийная элита сегодня стали “духовными” отцами, патриархами и пр., живущими в роскоши, на деньги бедных прихожан, или занимают ключевые посты в руководстве страны, используя те же методы и приемы, что и раньше, зомбируя население, что бы подчинить их своей воле для обеспечения себе безбедного будущего? Постепенно познавая истину Виталий находит ответы на волнующие его темы и узнает каким образом можно спасти себя и окружающих его людей от неминуемой погибели в будущем. Но возникает очередной вопрос – хотят ли этого люди?

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

Якщо шановну громаду зацікавить повна версія оповідання можу частинами викладати на форумі. Або дам ссилку на сайт де він знаходиться, якщо модератор не буде вважати за спам

3. - Однако, у горы Мегиддо должно быть большое подножие...

4. VEV

VEV Member

Подножье горы Мегиддо больше чем воображение у среднестатистического обывателя. Кстати у Булгакова кот Бегемот тоже больших размеров чем вышеупомянутое воображение... а еще он умеет разговаривать и мыслит в некоторых случаях лучше чем гомо сапиенс...

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

То ще має бути псевдохристос - то ті духи - його основа?

6. ovod

ovod Well-Known Member

якщо є цікава інформація по технологіях, то відпишіть у відповідному розділі.

А кінець світу, я так зрозумів то все інопланетяни зроблять?

7. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Який невимовний прояв любові до ближнього! Нарешті ці кляті грішники з традиційних церков будуть раз і назавжди знищені. Слава Богу, який знищує своє створіння!

• Подобається Подобається x 1
  8. majolika

majolika Well-Known Member

оце дійсно несправедливість! грішники ж повинні вічно горіти в пеклі

9. Aquinas

Яка ЗБОЧЕНА ФОРМА ЛЮБОВІ: мама-співачка народила дитину і захотіла, щоб дитина також стала співачкою. Але дитина стала інженером і тому мама вбила її.
    Так само і з вашим "богом-любов'ю": створив людей, щоб вони були разом з ним, але деякі не хочуть бути разом з ним - ну тоді треба їх позбутися раз і назавжди.

• Подобається Подобається x 4
  10. majolika

Але моя думка така - в Біблії таки описується про Армагеддон, подобається нам це чи ні. Я не знаю, як саме це відбудеться. Я раніше часто думала про це і якраз з гуманістичної точки зору - а як же люди, тварини, як усе загине? А потім зрозуміла - не треба фантазувати, треба довіряти. Якщо я довірила Богу своє власне життя, то чи не мудро довірити і життя інших людей? У Бога жодна волосина не впаде даремно, якщо Він із справедливості і любові до людей сам зголосився терпіти муки власного Сина, то чи може хтось постраждати у Нього даремно? Він же бачить серця людей, від Нього нічого не сховаєш, ні злого, але головне - ні доброго. Бог у першу чергу є любов, а потім усе решта. Він створив людей з любові і для щастя. Його мета не карати, а зробити щасливими. (цитата російською, як на мене, краще звучить) "Но, как написано: не видел того глаз, не слышало ухо, и не приходило то на сердце человеку, что приготовил Бог любящим Его"
    В мене просто мурашки по шкірі, коли я думаю про це. :give_heart:

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А яка впевненість у своїй святості! Армагедон і я вже в раю.

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Нє, Ромко... То як у кого....

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

А ви вважаєте себе 100% святим?

12. VEV

VEV Member

прочитайте уважно книгу пррока Езекиїля особливо перші дві глави

13. Levko

Levko Well-Known Member

100% правда !!!!

14. VEV

VEV Member

Любому творінню Бог дає шанси схаменутись від неправильних дій. Для спасіння грішних людей Христос відав своє досконале життя. Але більшість творінь, в тому числі людей, і в гадці не має змінитись на краще. Уявіть собі пяного або обкуреного молодика що сідає за руль і збиває знайому і близьку Вам людину. В суді він відкуплюється і знову сідає за руль і повторює свої дії. Бог дуже довгтерпеливий, але в решті решт любому беззаконню повинен прийти кінець. Не дивлячись на регалії та посади. Бог не створює поганих творінь, такими вони стають. Але кожна особа повинна знати, що платою за гріх є смерть.

• Подобається Подобається x 3
  15. majolika

перечитала перші глави, де опис слави Божої. Дуже цікаві образи. І що?

Останнє редагування: 25 чер 2010
  16. ovod

ovod Well-Known Member

п.с. тільки тепер поняв що на цей смайлик треба натискати о_О

17. Aquinas

Я все думаю: ну коли люди почнуть мислити адекватно? Ну скільки разів можна повторювати, що пекло - ЦЕ НЕ МІСЦЕ, а тому перебування у пеклі (повторюю: ВІЧНЕ ПЕРЕБУВАННЯ) - це не вибір Бога, а СВІДОМИЙ і ДОБРОВІЛЬНИЙ вибір самої людини? Чому Бог мав би не погоджуватися із цим вибором? Чому Він мав би знищувати людей тільки за те, що вони НЕ ХОЧУТЬ бути з Ним? НУ ДУМАЙТЕ ХОЧ ТРОХИ СВОЄЮ ГОЛОВОЮ, люблячі ви наші!

P.S. Для тих, які не звикли по п'ятницях особливо напружувати звивини, скажу просто: якщо пекло - вічне (а воно таки ВІЧНЕ - Мт.25:31-46), то хто ж там перебуватиме всю вічність, якщо всі будуть знищені в Армагеддоні?

• Подобається Подобається x 3
  18. majolika

"УПО: Тоді скаже й тим, хто ліворуч: Ідіть ви від Мене, прокляті, у вічний огонь, що дияволові та його посланцям приготований"
    "УПО: І дало море мертвих, що в ньому, і смерть і ад дали мертвих, що в них, і суджено їх згідно з їхніми вчинками. Смерть же та ад були вкинені в озеро огняне. Це друга смерть, озеро огняне. А хто не знайшовся написаний в книзі життя, той укинений буде в озеро огняне... "

Без коментарів, як кажуть. Якщо, звичайно, ви хочете напружувати звивини

П.С. "Юпитер, ты сердишься - значит ты не прав"

19. Aquinas

Повторюю ВОСТАННЄ:
    «Злякалися грішники на Сіоні, страх огорнув безбожних. Хто з нас буде спроможний жити коло вогню, що пожирає? Хто з нас буде спроможний жити біля полум'я ВІЧНОГО?» (Іс.33:14)

«І коли вийдуть, то побачать трупи людей, що проти мене збунтувались. Червяк їхній не помре, вогонь їхній НЕ ПОГАСНЕ» (Іс.66:24)

«Лопата вже в руці в нього, і він очистить тік свій та збере свою пшеницю до засіків, а полову спалить вогнем НЕЗГАСНИМ» (Мт.3:12)

«І підуть ті на ВІЧНУ КАРУ» (Мт.25:46)

«Вони зазнають кари, – ВІЧНОЇ ПОГИБЕЛІ, – віддалені від обличчя Господа і від його слави й могутности» (2Сол.1:9)

Запитання: якщо пекло - вічне, то хто там перебуватиме всю вічність, якщо всі будуть знищені в Армагеддоні?

20. majolika

ааааааааааааааааааааааааааааааааааа

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

а якщо акцентувати на слові ПОГИБЕЛЬ?

а де твій аватар? :)