Армагеддон

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 3 лют 2010.

1. plastic

plastic Well-Known Member

Люди понимают, что их обманули. Они обвиняют друг друга в своей гибели, но самые горькие обвинения выпадают на долю духовных пастырей. Эти неверные пастыри предрекали лишь приятное, уча своих слушателей считать Закон Божий недействительным и притеснять тех, кто свято чтил его. Теперь в отчаянии эти учители сознаются пред всеми, что обманывали людей. Ярость охватывает толпы людей. "Мы погибли, - кричат они, - погибли из-за вас", и они набрасываются на лжепастырей. Те же люди, которые больше всех восхищались своими пастырями, осыпают их самыми ужасными проклятиями. Те же руки, которые некогда увенчивали их лаврами, теперь поднимаются, чтобы убить их. И мечи, которые были приготовлены для уничтожения народа Божьего, теперь обращаются против врагов. Повсюду происходят борьба и кровопролития.
    "31 Дійде гомін до краю землі, бо в Господа пря із народами, Він буде судити кожне тіло і несправедливих віддасть їхньому мечеві, говорить Господь" (Иер. 25:31). Шесть тысяч лет продолжалась великая борьба. Сын Божий и небесные посланники, преодолевая сопротивление лукавого, предостерегали, просвещали, спасали детей земли. Теперь каждый сделал для себя выбор; нечестивые окончательно соединились с сатаной в его борьбе против Бога. Настало время восстановить авторитет попранного Закона Божьего. Теперь Бог вступает в борьбу не только с сатаной, но и с людьми. "У Господа состязание с народами"; "нечестивых Он предаст мечу".
    "На челах людей скорбящих, воздыхающих о всех мерзостях, совершающихся среди него", будет поставлен невидимый знак избавления. Затем выйдет ангел смерти, представленный в видении Иезекииля людьми со смертоносным оружием, которым дано повеление: 4 І сказав Господь до нього: Перейди серединою міста, серединою Єрусалиму, і зроби знака на чолах людей, що зідхають та стогнуть над усіма тими гидотами, що робляться в його середині.
    5 А до інших Він сказав при мені: Ходіть за ним у місті, і вбивайте; нехай ваше око не має милосердя, і ви не змилуйтеся!
    6 Старого, юнака, і дівчину, і дітей та жінок позабивайте дощенту, а до кожної людини, що на ній цей знак, не підійдете; а зачнете від Моєї святині... І зачали вони від тих старих людей, що були перед домом.
    " (Иез. 9:4-б). В первую очередь будут уничтожены те, кто считали себя духовными наставниками народа. Неверные стражи падут первыми, им не будет пощады. Мужчины, женщины, девицы и маленькие дети погибнут все вместе.
    Бо Господь ось виходить із місця Свого, навідати провини мешканців землі, кожного з них, і відкриє земля свою кров, і вже не закриє забитих своїх!" (Ис. 26:21). "И вот какое будет поражение, которым поразит Господь все народы, которые воевали против Иерусалима: 12 А оце буде рана, що нею поранить Господь всі народи, хто піде війною на Єрусалим: згниє тіло його, хоч він на ногах своїх буде стояти, і очі йому погниють в своїх ямках, і язик його погниє в своїх устах.
    13 І станеться в день той, між ними настане велике збентеження, і схопить один руку одного, і підійметься рука його понад руку свого ближнього" (Зах. 14:12,13). От бушующих в них неистовых страстей и от ужасного излития гнева Божьего, не смешанного с милостью, погибнут нечестивые жители земли - священники, начальники, богатые, бедные, великие и малые. і будуть побиті від Господа в день той лежати від краю землі й аж до краю землі: не будуть оплакувані, і не будуть позбирані, і не будуть поховані, гноїм стануть вони на поверхні землі!... (Иер. 25:33).
    При Втором пришествии Христа нечестивые будут стерты с лица земли, истреблены духом уст Его и уничтожены сиянием славы Его. Христос возьмет к Себе Свой народ в град Божий, и земля обезлюдеет. Ось Господь нищить землю й пустошить її, й обертає поверхню її, а мешканців її розпорошує". " Земля буде дощенту зруйнована та пограбована вся, бо це слово Господь проказав". "Й осквернилась земля під своїми мешканцями, бо переступили закони, постанову порушили, зламали вони заповіта відвічного". "Тому землю прокляття поїло, й одержали кару мешканці її, тому то згоріли мешканці землі, і небагато людей позосталося" (Ис. 24:1, 3, 5, 6).
    Вся земля выглядит заброшенной пустыней. Всюду развалины разрушенных землетрясением городов и селений; вырванные с корнем деревья; каменные глыбы, выброшенные морем или отколовшиеся от скал, а в тех местах, где горы были рассечены до основания, зияют огромные впадины и пещеры.
    Происходит событие, на которое в прообразе указывает последнее торжественное служение судного дня. После того, как заканчивалось служение во Святом святых и грехи Израиля удалялись из святилища кровью жертвы за грех, тогда пред лицо Господа приводили козла отпущения, и в присутствии всего собрания первосвященник исповедовал над ним "все беззакония сынов Израилевых и все преступления их и все грехи их, и возлагал их на голову козла" (см. Лев. 16:21). Подобным же образом, когда окончится дело искупления в небесном святилище, тогда в присутствии Господа, небесных ангелов и сонма искупленных грехи народа Божьего будут возложены на сатану; его объявят виновником всего зла, к которому он подстрекал детей Божьих. Как козел отпущения отсылался в необитаемую пустыню, так и сатана будет изгнан на опустевшую землю, в необитаемую, мрачную пустыню.
    Автор Книги Откровение предсказывает изгнание сатаны и состояние хаоса и запустения, в котором окажется земля, сообщая, что такое состояние будет длиться тысячу лет. После описания Второго пришествия Христа и истребления нечестивых в пророчестве сказано: " І бачив я Ангола, що сходив із неба, що мав ключа від безодні, і кайдани великі в руці своїй.
    2 І схопив він змія, вужа стародавнього, що диявол він і сатана, і зв'язав його на тисячу років,
    3 та й кинув його до безодні, і замкнув його, і печатку над ним поклав, щоб народи не зводив уже, аж поки не скінчиться тисяча років. А по цьому він розв'язаний буде на короткий час." (Откр. 20:1-3).
    Из других мест Писания явствует, что выражение "бездна" означает погруженную во мрак и хаос землю. О состоянии земли "в начале" Библия говорит, что она была "А земля була пуста та порожня, і темрява була над безоднею" (Быт. 1:2). В пророчестве сказано, что, по крайней мере, частично земля вернется в это состояние. Взирая на великий день Божий, пророк Иеремия говорил: "Дивлюся на землю, аж ось порожнеча та пустка, і на небо й нема його світла!
    24 Дивлюся на гори, аж ось вони трусяться, і всі згір'я хитаються!
    25 Дивлюся, аж ось вже немаї людини, і порозліталось все птаство небесне.
    26 Дивлюся, аж ось край родючий пустинею став, а міста його знищені всі від обличчя Господнього, від полум'я гніву Його" (Иер. 4:23-26).
    Здесь в течение тысячи лет будут жить сатана и бесы. Прикованный к земле, он не сможет проникнуть в другие миры, чтобы искушать их непавших обитателей и досаждать им. В этом смысле сатана окажется скован, потому что не останется никого, над кем бы он мог проявлять свою силу. Он будет полностью лишен возможности обольщать и губить людей, что в течение долгих столетий было его единственной радостью.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Армгедон вже....
    Він в наших душах....
    В кожного персональний...як і кожного персональний хрест...і персональна стіна...
    Пр себе можу лиш сказати...що це страшно...дуже страшно....коли...пустка...безнадія..порожнеча...
    Всепоїдаюче почуття провини....
    Ще ходиш..говориш...працюєш...ніби живий..виглядаєш,як живий...а,насправді труп.
    Зомбі...
    І...живеш лише...з почуття обовязку....і з інстинкту самозбереження...
    І лиш чекаєш...КОЛИ...вже нарешті...

І жодної надії довкруги
    і жодної надії на рятунок

Хм...Армагедон....

3. Василь

Василь Well-Known Member

Цікавий поворот: "вірую, бо життя моє безнадійне"...

4. Levko

Levko Well-Known Member

Розумію твою ситуацію, Ромку, але не кажи, що в кожного в душі "армагедон".
    В мене, наприклад, в душі ніякого "армагедону", і някої "персональної стіни" нема!!!...
    Хоча було це все раніше, і так само тиснуло дуже сильно, але Христос звільнив мене і забрав усі ці речі, натомість подарував радість Свого спасіння і сенс життя...
    Це Він може зробити і для тебе!
    ...якщо захочеш, звичайно...

5. Romko

Я дуже за тебе радий....:)
    Знаєш..але.."від суми і тюрми...":nea:

Одного хотіння мало....:dntknw:
    Треба ще й сили,щоб реалізувати оте "хотіння"....
    Але то лірика....

Неси свій хрест...все решта - позосталість...(с)

6. plastic

Для початку достатньо хотіння. Потім потрібна віра, що Христос прийде і зміне життя. Але зміни можливо зразу не будуть очевидними. Треба Терпіння. Як написано(саоїми словами)- Той хто посіяв довготерпить, щоб отримати плід.

7. plastic

В мене була подібна ситуація. Я думала нащо мені таке життя? Чого воно варте. Що мене чекає? Ні з чого я вже не могла радіти. Нащастя все змінилося. В моє життя прийшов Ісус Христос. Він навів порядок там, де це було безнадійно. Тепер в мене є надія. Тепер я вже не одна в цьому натовпі. Тому що буває навколо тебе багато людей, а ти як в пустелі

8. Romko

Я в лісі.:)
    Там ліпше...:good:

9. plastic

І до Ангола Церкви в Лаодикії напиши: Оце каже Амінь, Свідок вірний і правдивий, початок Божого творива( Обявленя 3/14)
    Церква Лаодикій- це остання церків, до Якої звернувся Ісус. Це остання церква перед Його приходом на землю.
    Вістка до церкви в Лаодикії дуже переплетена з історією і місцем розташуванням міста.Це місто було відоме своїм поганим водопостачанням. Вода була теплою і містила багато вапна. Вода була надто холодною для купання, але занадто теплою щоб освіжитися.. Місто також було відоме своєю самодостатністю. І в часи імператора Домініціана було великим торговим центром. Тому Лаодикія як і церква, що знаходилася в ньому не відчувала потребу в підтримці ззовні, незважаючи на те, що система водопостачання залишала бажати кращого.Ісус використав історію і місце розташування Лаодикії як ілюстрацію недоліків місцевої церкви. Бог ,дивлячись на стан Лаодикії бачить одне, а сама Лаодикія бачить інше. Лаодикія дивиться на матеріальний стан.Вона дивиться на досягнення, які насправді незначні.На роботу, яку вона зробила, В неї бездоганні доктрини, компетентна організація, переможна вістка. Але Ісус бачить все інакше.
    У послані церква прирівнюється до теплої води.Тепла вода викликає нудоту в більшості людей.Ісус хоче сказати, що церква Лаодикії не приваблива і не корисна. Вона задовільняється значно меншим, що є в Бога. Слова Ісуса до цієї церкви привертають увагу: " Ви примушуєте викинути вас геть!". Проблема цієї церкви набагато серьйозніша, ніж інших 6..
    Лаодикійці вважають себе самодостатніми- в них вже є все.Знання вони мають, думають що прекрасно знають істину, і їм вже нічого більше не треба.
    Ісус пропонує купити в Нього
    1, Золото очищене у вогні- це віра, яка не зникне.
    Віра-це дар Божий, але й ми можимо зробити дещо, щоб примножити її. Чим більше ви будете говорити про віру, тим більше віри ві будете мати. 2. Біла одежа-це праведність,що дає Христос.Це непорочний характер, очищений в крові їх Викупителя
    3, Мазь для очей- мазь щоб бачити. Ті хто отримає цю мазь будуть бачити всю повноту істини про себе і Викупителя.

10. Romko

На жаль...мені жодна полуда очей не закриває...а так хотілось б....
    Я бачу і сприймаю світ...яким він є...
    Знаю...то Його воля...і йду своєю дорогою...
    До кінця.

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ромко!!!!!!!!!то Ви шей на форумі.............................То вже не так зле:)
    Побесідуєте собі і вже легше.....Правда?
    А, ліс,то спокій,і природна досконалість..............
    А, шодо мазі там шось написано..............:)То я не зовсім зрозуміла,то абстракте поняття?:)

12. Romko

Умгу....на форумі....

13. plastic

Ісус Христос пропонує людям придбати в Нього "мазь для очей" щоб бачити.
    Це звичайно написано абстрактно. Щоб її придбати треба продати своє неправильне розуміння, все що мішає бачити.А конкретно визнати те, що ми є безпорадні без Нього, і без Нього не можемо робити нічого. Не рахувати себе дуже розумними, праведними, і що ми заслуговуємо спасінння, тому що ми дуже хороші

14. plastic

А як ви думаєте?
    І хто можуть бути ті 144 тис, і що з ними буде далі?

15. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

я думаю, що Земля знищена не буде, не будуть знищені тварини і рослин, а лише люди.
    144 тисячі це обрані які матимуть небесну надію і стануть подібними до ангелів. І будуть правити разом з Ісусом Землею. Апостоли і перші учні Христа були хто належав до того числа.

16. plastic

3 говорячи: Не шкодьте ані землі, ані морю, ані дереву, аж поки ми покладемо печатки рабам Бога нашого на їхніх чолах!
    Аж поки значить, що ця дія(завдання шкоди) буде мати місце після запечатування.

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:50 ----------

Чому до ангелів? -які докази? Ангели -це духі, які посилаюиться для допомоги людям. Люди будуть мати тіла- інші ніж зараз, але тіла.

---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:53 ----------

Я думаю що не тільки апостоли і перші учні Христа.Думаю в ті 144 тис входять і люди які жили під час всього періоду часу. Але чому ви так думаєте?

17. ABDURAKHMAN

1) Буття 8:20-22
    20 І збудував Ной жертівника Господеві. І взяв він із кожної чистої худоби й з кожного чистого птаства, і приніс на жертівнику цілопалення.
    21 І почув Господь пахощі любі, і в серці Своєму промовив: Я вже більше не буду землі проклинати за людину, бо нахил людського серця лихий від віку його молодого. І вже більше не вбиватиму всього живого, як то Я вчинив був.
    22 Надалі, по всі дні землі, сівба та жнива, і холоднеча та спека, і літо й зима, і день та ніч не припиняться!

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

2) Вони царюватимуть з Ісусом:
    Об'явлення 20:4
    Об'явлення 5:9-10
    а як наслідок матимуть духовну природу:
    1 Коринтян 15:48-49
    Филип'ян 3:20-21

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

3) Матимут небесну надію лише ті хто жив і постраждав за Ісусове ймення, тобто лише ті хто проживав в часі після воскресіння Христа. В біблії говориться що навіть Іван Хреститель не матиме надії на небесне царство:
    Матвія 11:11

18. plastic

Може бути , що все до кінця не загине(тварини і рослини) якщо взяти за праобраз те, що Ной в ковчег взяв по парі тварин. Так само як в останні дні тільки частина людей буде спасена, то і частина тварин теж. Але це моє припущення.

---------- Додано в 02:11 ---------- Попередній допис був написаний в 02:04 ----------

Це не доказ.
    Взагалі про всіх справжніх християн написано- Але ви вибраний рід, священство царське, народ святий, люд власности Божої, щоб звіщали чесноти Того, Хто покликав вас із темряви до дивного світла Свого,
    10 колись ненарод, а тепер народ Божий, колись непомилувані, а тепер ви помилувані! (1 Петра 2/9)
    Царюватимуть з Христом всі Його справжні послідовники- подивіться послання до Лаодикії в обявлені. А це остання Церква, що написана. Остання Церква перед приходом Христа.
    В коринфлян говориться про те, що за характером ці люди будуть подібні до Христа,будуть духовні, і будуть поступати не по "плоті" а по "духу"

---------- Додано в 02:23 ---------- Попередній допис був написаний в 02:11 ----------

Згідно вчення Свідків, частина 144 тис буде на небі, а інші на землі. Це протиріччя до Обявлення 22/3
    І жадного прокляття більше не буде. І буде в ньому Престол Бога та Агнця, а раби Його будуть служити Йому,
    Якщо Престол Бога буде на Землі, то що будуть робити 144 тис в небі, без Бога?
    А про Івана Хрестителя сказано що
    11 Поправді кажу вам: Між народженими від жінок не було більшого над Івана Христителя! Та найменший у Царстві Небеснім той більший від нього!
    Ви це речення сприймаєте так само буквально, як і греко-католики притчу про Лазаря.
    Мається на увазі, що Іван Хреститель не мав такої переваги, як учні Христа, які були весь час біля Ісуса, Вони мали особливу перевагу навчатися від Нього, дивитися як Він живе, говорить, молиться. Іван Хреститель бачив Ісуса тільки декілька раз( 2 по-моєму)

19. ABDURAKHMAN

Об'явлення 14 розділ:
    1. І глянув я, і от - Агнець стоїть
    на горі Сіоні, і з ним сто сорок
    чотири тисячі, що мають ім'я
    його та ім'я Отця його,
    написане на чолах своїх.
    2. І почув я голос із неба, мов
    голос вод багатьох і мов голос
    грому великого; голос, який я
    почув мов від гуслярів, що
    гуслярять на гуслах своїх.
    3. І співають пісню нову перед
    престолом і перед чотирма
    істотами і старшими. І ніхто не
    міг навчитися пісні, крім ста
    сорока чотирьох тисяч, що
    викуплені від землі.
    4. Це ті, що з жінками не
    осквернилися: дівочні вони. Ті,
    що слідують за Агнцем, куди б
    не пішов. Вони ВИКУПЛЕНІ з-
    поміж людей первістки Богу і
    Агнцю.
    5. І в устах їхніх не знайдено
    омани: непорочні вони.

---------- Додано в 01:48 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ----------

А це вже Ви сприймаєте напрочут буквально.
    Об'явлення 22:4 говорить таке:
    І побачать лице Його, а ймення Його на їхніх чолах.
    А ЯК МОЖНА БАЧИТИ БОГА І ЖИТИ?
    Його з ніхто ніколи не бачив в обличчя окрім Його Сина.

20. plastic

Я думаю що після того, як люди воскреснуть вони зможуть бачити Бога.

---------- Додано в 03:01 ---------- Попередній допис був написаний в 03:01 ----------

А ангели? Вони ж бачать?

---------- Додано в 03:02 ---------- Попередній допис був написаний в 03:01 ----------

А як це сприймати. Ваш варіант сприйняття.

---------- Додано в 03:10 ---------- Попередній допис був написаний в 03:02 ----------

Хіба християни не можуть бути викуплені поміж людей? Христос їх викупив.
    Хіба християни не слідують за Агнцем? Візьми хрест свій і йди за Мною.
    Хіба християни не повинні не обманювати?. - закон 10 заповідей.
    Цей текст може стосуватися як всіх християн, так і конкретну групу.
    Але ви пропустили 1 слово
    І я глянув, і ось Агнець стоїть на Сіонській горі, а з Ним сто сорок чотири тисячі, що мають Ім'я Його й Ім'я Отця Його, написане на своїх чолах(об 14/1)
    В біблії кожне слово має значення. Чому на Сіонській горі?

а де твій аватар? :)