Армагеддон

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 3 лют 2010.

1. plastic

plastic Well-Known Member

Це остання Війна сил сатани з праведниками на чолі з Ісусом

• Подобається Подобається x 1
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

А я то думав, що буде Божий суд і знищення невірних.
    Остання війна буде через 1000 років після Армагеддону коли ОСТАТОЧНО буде знищений Сатана Диявол і всі хто пережив Армагеддон, але зійшов з істинного шляху спасіння.

3. plastic

Согласна. Я имела ввиду что ето будет последняя война

---------- Додано в 01:43 ---------- Попередній допис був написаний в 01:39 ----------

(Софония 2/1-3)

---------- Додано в 01:49 ---------- Попередній допис був написаний в 01:43 ----------

[(откровение 6/12)-17
    Нечестивые не могут выдержать пришествия Иисуса Христа

Останнє редагування модератором: 22 лют 2010
  4. ABDURAKHMAN

Про час коли має то відбутися не знає НІХТО, окрім, Отця, Бога Єгови. Марні спроби його встановити.

36 А про день той й годину не
    знає ніхто: ані Анголи небесні,
    ані Син, лише Сам Отець.
    37 Як було за днів Ноєвих, так
    буде і прихід Сина Людського.
    38 Бо так само, як за днів до
    потопу всі їли й пили, женилися
    й заміж виходили, аж до дня,
    коли Ной увійшов до ковчегу,
    39 і не знали, аж поки потоп не
    прийшов та й усіх не забрав,
    так буде і прихід Сина
    Людського.
    [Матвія 24:36-39]

Ну і от я задаюся питанням, якщо Бог є один і він має 3 іпостасі, то хіба ж таке можливо щоб одна іпостась то знала а дві інші - ні. Нонсенс.
    І всетаки Арій був правий. Бог є один, а не три-один.

5. plastic

Чи не нагадує те, що тут написано наш час?

6. plastic

Ми дійсно незнаємо коли прийде Ісус Христос. Знаємо лише ознаки Його приходу, Знаємо , що Бог ще довготерпить нас, бо хоче щоб більше людей спаслися.
    Ми маємо бути бодрими, не спати, чекаючи приходу Христа.
    Пам ятаєте притчу про 10 дів. Всі вони заснули перед приходом Христа. Вони Його чекали, але недочекалися бо Він довго йшов. А коли роздався голос- ось жених йде, виявилось , що в деяких нехватає масла. Масло в Біблії- цу Дух Святий. Хто не запасеться "Оливою" до приходу Христа-загинуть. Бо в тих обставинах, яких буде церква Христа перед другим приходом,
    21 Бо скорбота велика настане тоді, якої не було з первопочину світу аж досі й не буде.(Матв 24/21)
    вистояти зможуть лише ті, що мають Духа Святого.

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

Події перших віків християнської ери-сумні фрагменти історії, які усім неприємно згадувати. Однак вони ніколи більше неповторяться? ні, не так. Гоніння були в середні віки. Це було сотні років тому. Сьогодні здається неймовірним, щоб хтось зазнав переслідувань за свої релігійні переконання. Проте Ісус недвозначно дав зрозуміти, що незадовго до Його повернення на Землю певна група християн переживатиме гоніння через бажання підкорятися біблії і тільки Біблії. Ісус передрік ознаки:24 Але за тих днів, по скорботі отій, сонце затьмиться, і місяць не дасть свого світла.
    25 і зорі спадатимуть з неба, і сили небесні порушаться...(Марка 13/24,25)
    . Божественний Учитель стверджував, що все це трапиться "після тої скорботи" Про яке горе говорив Ісус? Він сам пояснив- 9 На муки тоді видаватимуть вас, і вбиватимуть вас, і вас будуть ненавидіти всі народи за Ймення Моє (матв 24/9) див Обьявленя 12)
    Перш ніж продовжувати роздуми, пригалдаємо, що протягом всієї історії у Бога завжди був ворог, якмй впрввлявся в обмані. Книга Обявлення називає його дияволом і сатаною (див об 12/9)Іван змальовує його в образі дракона (Об 12/3,9)
    Аби досягти мети дракон застосовує спокуси. Але хоч спокуси і обман звели багатьох, залишаються люди, які вивчають біблію, і не піддаються на його провокацію. Що ворог може зробити з ними?- Переповнений люті, він переслідує їх. Чого не можна досягти одним шляхом, він добивається іншим. Книга Обявлення передвіщає ці гоніння, і Спаситель Ісус згадує про них як про одну з головних ознак Свого повернення на землю

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Іван описує картину, яку побачив у видінні:"Той змій розлютився на жінку і пішов воювати з рештою її нащадків, які зберігають Божі заповіді і мають свідчення Ісуса(Обявленя 12/17) Хто ця жінка, яку переслідує дракон? Кого вона символізує? У біблії жінка часто символізує Церкву (див Обяіл 12/1 Ефес 5/25-32 2 кор 11/2) Чиста жінка в білому одязі уособлює Божу церкву (див Об 12/1,5. Ця жінка зазнає переслідувань дракона протягом всієї історії. Він люто нападає на неї, бо вона не підкорилася його обману. Якщо ви любите Ісуса то ви залишитеся вірними Його слову, Якщо ви шануєте Його слово, то в жодному разі не приймете обман. Гоніння спрямовані лише на тих, хто відкидає обман і зберігає вірність біблійному вченню.

7. ovod

ovod Well-Known Member

як казав один знайомий священик: Ісус прийде опівночі

8. zita

zita Member

Це остання битва між Божим народом та військом сатани. відбудеться ця битва після того як з неба зійде Новий Єрусалим, Небесний град, де проживає святий Божий народ. Але ті нечестиві, яких сатана підніме для остаточної битви, коли підійдуть до міста та побачать це місто, жителів, які осяяні славою Агнця, Господа Ісуса Христа, що вічно перебуватиме з ними, впадуть на коліна та й проголосять: " Істинні і справделиві суди твої Господи", перед їхніми очима повстане все їхнє життя, вони побачать скільки разів Бог терпляче кликав їх, та вони відвернилусь і стали на бік сатани, промінявши вічне життя та вінець слави на земні почесті, розпусту, земне багатство, на короткочасне земне та тлінне. І враз з неба вогонь з сіркою зійде і пожре. так буде знищене зло і все що було заражене ним. Це друга вічна смерть нечестивих. До речі в біблії згадується про першу і другу смерть, праведні, як каже сам Господь, не зазнають другої смерті, адже воскреснуть на вічне життя.

• Подобається Подобається x 2
  9. plastic

Сьогодні багато хто вважає що заповіді Божі не потрібні християнам. Багато віруючих переконані, що Закон був прибитий до Голгофського хреста , тому християни можуть не дотримуватись заповідей. Проте Останок виділяється з натовпу саме тим, що наполягає на необхідності бути вірними Ісусові і коритися Заповідям.
    17 І змій розлютувався на жінку, і пішов воювати з останком насіння її, що вони бережуть Божі заповіді та мають свідоцтво Ісусове( Об явленя 12/17)
    .В 13 розділі книги Об явлення знову з являється драконю Тут він передає силу дивному новому звіру. У пророцтві "звір" символізує царство або владу ( Дан 7/16,17) Про нового звіра Іван каже:
    7 І їй дано провадити війну зо святими, та їх перемогти. І їй дана влада над кожним племенем, і народом, і язиком, і людом( Об явл 13/7)
    нова влада починає переслідувати Божий народ. Оскільки люди поклоняються звірові-значить це релігійна влада:
    8 І їй вклоняться всі, хто живе на землі, що їхні імена не написані в книгах життя Агнця, заколеного від закладин світу( Обявл 13/8)
    Згідно з книгою Обявлення в останні дні особлива релігійна влада здобуде велику силу. ЇЇ будуть любити і шанувати безліч людей. Проте водночас вона буде переслідувати тих, хто не визнає її та відмовлятимуться її підкоритисяю Хто відкине владу звіра:-ті, хто зберігає вірність Ісусові та Його слову.

---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

однак зверніть увагу: пророцтво також повідомляє, що в останні дні зявиться політична владв, яка буде підтримувати неправдиву релігійну владую Другий звір із 13 розділу книги Обявлення діятиме як дракон. Ось як описує апостол Іван:
    11 І бачив я іншу звірину, що виходила з землі. І вона мала два роги, подібні ягнячим, та говорила, як змій.
    12 І вона виконувала всю владу першої звірини перед нею, і робила, щоб земля та ті, хто живе на ній, вклонилися першій звірині, що в неї вздоровлена була її рана смертельна.
    13 І чинить вона великі ознаки, так що й огонь зводить з неба додолу перед людьми.
    14 І зводить вона мешканців землі через ознаки, що їх дано їй чинити перед звіриною, намовляючи мешканців землі зробити образа звірини, що має рану від меча, та живе.
    15 І дано їй вкласти духа образові звірини, щоб заговорив образ звірини, і зробити, щоб усі, хто не поклониться образові звірини, побиті були.
    16 І зробить вона, щоб усім малим і великим, багатим і вбогим, вільним і рабам було дано знамено на їхню правицю або на їхні чола,
    17 щоб ніхто не міг ані купити, ані продати, якщо він не має знамена ймення звірини, або числа ймення його...( Обявлення 13/11-17)
    люди, які не матимуть знак звіра не зможуть ні купувати ні продавати. Щоб зрозуміти пророцтво необхідно спочатку з ясувати що таке знак або печатка Божа. Дракон відзначає своїх послідовнків, а як бог чинить зі Своїми вірними слухняними дітьми, котрих називає "святими"?
    Апостол Іван писав:
    І бачив я іншого Ангола, що від схід сонця виходив, і мав печатку Бога Живого. І він гучним голосом крикнув до чотирьох Анголів, що їм дано пошкодити землі та морю,
    3 говорячи: Не шкодьте ані землі, ані морю, ані дереву, аж поки ми покладемо печатки рабам Бога нашого на їхніх чолах! (Обявленя 7/2,3)
    Зауважте, що ангел наказує чотирьом ангелам не завдавати шкоди, поки не будуть запечатані Божі слуги..
    Люди відмічені Божою печаткою будуть врятовані від останнього зруйнування.
    Іван пише про тих, хто поклониться звірені: А інший, третій Ангол летів услід за ним, гучним голосом кажучи: Коли хто вклоняється звірині та образу її, і приймає знамено на чолі своїм чи на руці своїй,
    10 то той питиме з вина Божого гніву, вина незмішаного в чаші гніву Його, і буде мучений в огні й сірці перед Анголами святими та перед Агнцем (Обьявл 14/9,10)

Вибачте, допишу пізніше, бо треба йти.

10. plastic

Книга Об явлення змальовує двох великих повелителів. Кожен із них має своїх послідовників. І кожен відзначає своїх людей. Дракон ставить знак звіра на своєму народові, Ісус ставить на Своїх дітях печать Божу.
    Але що таке печать Божа?Печать -це відмінний знак. На ній вигравіруване ім я , зазначено становище власника печатки та його повноваження
    Печать Бога відображає Його авторитет-Божествений закон та вічні принципи Божого правління.Печать Бога свідчить про Його бажання спасати, а знак звірв виявляє намір руйнувати. За Божою печаткою стоять Отець, Син, Дух Святий, у той час як за знаком звіра стоять дракон, звір і лжепророк ( див Обявл 16)
    Божа печать поставлена на тих, котрі "випрали одіж свою, та вибілили її в крові Агнця" (Обявл 7/14), Знак звіра отримають ті, хто буде поклоняється нечестивій владі, яка претендує на Божествений авторитет без будь-якого на те права.
    Ворог знає Біблію. Однак він-неправдомовець від почвтку, ворог істини. Як діє диявол? Він бере Істину, змішує її з неправдою і в такому вигляді підступно подає людям.
    Ціна послуху Божому Слову , ціна вірності Ісусові буде дуже високою. Дракон обрушить на вірних Богові людей всю свою лютість. За допомогою релігійного і політичного тиску він влаштує найбільші переслідування всіх часівю Про останнє гоніння провістило пророцтво, і цього неможливо уникнути. Пророк Даніїл каже
    і буде час утиску, якого не було від існування люду аж до цього часу( див Дан 12/1)
    В Новому Заповіті:Але перед усім тим накладуть на вас руки свої, і переслідувати будуть, і видаватимуть вас у синагоги й в'язниці, і поведуть вас до царів та правителів через Ім'я Моє.
    13 Але це стане вам на свідоцтво.
    14 Отож, покладіть у серця свої наперед не гадати, що будете відповідати,
    15 бо дам Я вам мову та мудрість, що не зможуть противитись чи суперечити їй всі противники ваші.
    16 І будуть вас видавати і батьки, і брати, і рідня, і друзі, а декому з вас заподіють і смерть(Луки 21/12-17)
    останні гоніння будуть найгіршими і найжорстокішими гоніннями всіх часівю
    Деякі тексти пояснюють суть Божої печатки:І святіть суботи Мої, і вони стануть знаком поміж Мною та між вами, щоб пізнати, що Я Господь, Бог ваш!(Єзек 20/20).Біблія повідомляє що печатка-Суббота-бо свідчить про владу Бога.День поклоніння не значить, що якийсь певний день кращий за іншийю Справа не в дняхю Справа в тому, на кого ці дні вказують. Сьомий день належить Христу. Це ознака його сили і влади:

а тому то Син Людський Господь і суботі( Марка 2/28)
    Дотримання першогодня тижня як дня спокою засноване на людській постанові. Це виклик авторитетові Ісуса.Дивлячісь на світ може здатися, що гоніння як ознака повкрнення Христа, ніколи не розпочнуться.. Проте Біблія каже, що вони будуть. Ісус Христос каже:Моліться ж, щоб ваша втеча не сталась зимою, ані в суботу.
    21 Бо скорбота велика настане тоді, якої не було з первопочину світу аж досі й не буде.
    22 І коли б не вкоротились ті дні, не спаслася б ніяка людина; але через вибраних дні ті вкоротяться(Матв 24/20-22)
    Бог особисто обіцяє що вкоротить час страждання для Свого народу

11. ABDURAKHMAN

І бачив я іншого Ангола, що від схід сонця виходив, і мав печатку Бога Живого. І він гучним голосом крикнув до чотирьох Анголів, що їм дано пошкодити землі та морю,
    3 говорячи: Не шкодьте ані землі, ані морю, ані дереву, аж поки ми покладемо печатки рабам Бога нашого на їхніх чолах! (Обявленя 7/2,3)
    А четвертий і послідуючі за ним вірші говорять нам про певне їх число. Щоб це мало значити?

12. plastic

1, варіант. 144000-це символічне число воно характеризує кількість святих, що будуть спасені.
    2. варіант 144000- це ті люди які будуть взяті живими на зустріч Ісусу при Його приході. Це ті що вистоять в останній боротьбі, і не підкоряться сатані.

13. ABDURAKHMAN

Об'явлення 14 розділ:
    1. І глянув я, і от - Агнець стоїть
    на горі Сіоні, і з ним сто сорок
    чотири тисячі, що мають ім'я
    його та ім'я Отця його,
    написане на чолах своїх.
    2. І почув я голос із неба, мов
    голос вод багатьох і мов голос
    грому великого; голос, який я
    почув мов від гуслярів, що
    гуслярять на гуслах своїх.
    3. І співають пісню нову перед
    престолом і перед чотирма
    істотами і старшими. І ніхто не
    міг навчитися пісні, крім ста
    сорока чотирьох тисяч, що
    викуплені від землі.
    4. Це ті, що з жінками не
    осквернилися: дівочні вони. Ті,
    що слідують за Агнцем, куди б
    не пішов. Вони викуплені з-
    поміж людей первістки Богу і
    Агнцю.
    5. І в устах їхніх не знайдено
    омани: непорочні вони.
    Як на мене то другий варіант є більш підходящим.
    А як ви пояснете те що вони будуть викуплені від землі.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І той варіант який дав ап Іван

4 І почув я число попечатаних: сто сорок чотири тисячі попечатаних від усіх племен Ізраїлевих синів:
    5 з племени Юдиного дванадцять тисяч попечатаних, з племени Рувимового дванадцять тисяч, з племени Ґадового дванадцять тисяч,
    6 з племени Асирового дванадцять тисяч, з племени Нефталимового дванадцять тисяч, з племени Манасіїного дванадцять тисяч,
    7 з племени Симеонового дванадцять тисяч, з племени Левіїного дванадцять тисяч, з племени Іссахарового дванадцять тисяч,
    8 з племени Завулонового дванадцять тисяч, з племени Йосипового дванадцять тисяч, з племени Веніяминового дванадцять тисяч попечатаних.

Об., 7

Здається ж ясно сказано. Для чого видумувати...

15. zita

zita Member

Думаю 144000 - це число символічне , адже якщо б це було буквальне число , то згідно Слова Божого вони мали б бути незайманими - "Це ті, що з жінками неосквернилися: дівочні вони".
    Ще один цікавий момент, чому по 12000 з 12 колін Ізраєлевих, багато богословів сходяться на тому, що це 12 різних характерів та характеристик, адже у вічне життя візьметься той характер, який ми сформували тут на землі, і ці спасені не будуть клонами, не будуть одинакові як під копірку. єдине що їх буде обєднувати це печать Бога Живого і те що в них буде відображатись образ Божий, але наголошую що кожен залишиться індивідуальністю. кожен ввійде в Святий Єрусалим через один з 12 воріт.
    Що саме Господь вкладав у це число 144000, який його символізм не відомо, так само як і те, чому саме 12 колін Ізраєлевих, чому 12 апостолів- не всі Божі таємниці нам будуть відкриті тут на Землі. Але думаю не це є найважливішим. Важливим є те, що б ми були в числі спасенних і ті хто нас оточують, наші рідні, близькі, друзі і т.п.

• Подобається Подобається x 2
  16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На мою думку, тут дуже важливе твердження ап Павла

25 Бо не хочу я, браття, щоб ви не знали цієї таємниці, щоб не були ви високої думки про себе, що жорстокість сталась Ізраїлеві почасти, аж поки не ввійде повне число поган,

26 і так увесь Ізраїль спасеться, як написано: Прийде з Сіону Спаситель, і відверне безбожність від Якова,

27 і це заповіт їм від Мене, коли відійму гріхи їхні!

до Рим, 11

Після того, як ввійде повне число язичників і церква забереться від землі
    тоді настануть часи великої смути.
    Ось тоді будуть вибрані 144000 з жидівського народу (чи це число детальне чи символічне немає значення). Ось вони і будуть рятувати і Ізраїль і всіх тих хто захоче врятуватись.
    Тільки таке пояснення логічне і багато богословів дотримуються цього твердження.

17. plastic

Коли Ісус Христос прийде вдруге на землю. Він забере Своїх святих з усіх народів. Святі, що будуть живими при Його приході-переміняться вмить, стануть нетлінними, не побачать смерті. В той же час проходить перше воскресіння -праведних.Вони( живі святі) будуть піднесені до Нього разом з воскреслими праведниками. Тисячу років земля буде пуста і знищена. Сатана буде скований цих тисячу років на землі і буде дивитися на діло своїх рук- як він знищив землю, яка була під його владою. Святі тим часом будуть з Ісусом. Через тисячу років буде 2 воскресіння. Воскресають неправедні.Вони бачать Ісуса, згадують, що весь час відкидали голос Духа Святого .Вони розуміють, що самі винуваті. Тим часом сатана підбурює все своє військо йти і напасти на Новий Іерусалим, що спустився від Бога з неба. сатана і нечестиві починають готуватися до боротьби, але з неба сходить вогонь, і лава виходить з -під землі. В цьому полум ї зникають нечестиві. Одні вмирають швидко, інші довго страждають, Найдовше страждає сатана і його ангели. Після його знищення вогонь перестає палати. Вогонь, що винищить нечестивих, очистить землю від залишків гріха. З руїн цієї землі Бог зробить "нову землю і нове небо" З цієї землі Бог зітре смуток, смерть, сльозию В очікуванні дня Господнього апостол Павло звертається до людей:
    А коли все оце поруйнується, то якими мусите бути в святому житті та в побожності ви,
    12 що чекаєте й прагнете скорого приходу Божого дня, в якім небо, палючися, зникне, а розпалені стихії розтопляться?(
    Петра 3/11)

18. plastic

4 І наказано їй, щоб вона не шкодила земній траві, ані жадному зіллю, ані жадному дереву, але тільки тим людям, які на чолах не мають печатки Божої.( Об явленя 9/4)
    Печать символізує живу присутність Бога в Його народі. (Ефес 4/30 32 Тим 2/19)
    Напередодні приходу Ісуса атаки сатани будуть все більше явними. Блага вістка в тому, що ті, чий характер міцно побудований на основі Ісуса Христв, небудуть ушкоджені. Покладаючи надію на власні людські сили, ми не маємо жодного шансу встояти проти сатани, але ті, в кого є живі відносини з Ісусом, захищені від найбільш витончених вивертів диявола.

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

ми будуємо духовну основу завдяки тому, що щодня проводимо час з Господом у вивчені Його Слова, у молитві і служінні іншим.

19. ABDURAKHMAN

А чи це могло би означати те, що земля не буде знищена, а лише грішні люди?

20. plastic

Сама земля як планета не буде знищена, лише поверхня з тим що на ній зараз є.Бо гріх торкнувся до всього. Тварини народжуються з вадами, рослини, теж не такі як було спочатку. Раніше не було терній та інших поганих рослин, що шкодять, тим більше будуть знищені памятки, які люди будували щоб прославити себе.

---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:40 ----------

5 Гріхи бо його досягли аж до неба, і Бог ізгадав про неправди його.
    6 Відплатіть ви йому, як і він вам платив, і вдвоє подвойте йому за вчинки його! Удвоє налийте до чаші, що нею він вам наливав!
    7 Скільки він славив себе та розкошував, стільки муки та смутку завдайте йому! Бо в серці своєму говорить: Сиджу, як цариця, і я не вдова, і бачити смутку не буду!
    8 Через це одного дня прийдуть кари його, смерть, і плач, і голод, і спалений буде огнем, бо міцний Господь, Бог, що судить його!
    9 І будуть плакати та голосити за ним царі земні, що з ним розпусту чинили та розкошували, коли побачать дим пожежі його.
    10 Вони через страх його мук стоятимуть здалека та говоритимуть: Горе, горе, о місто велике, Вавилоне, місто могутнє, бо суд твій прийшов однієї години!
    (Откр. 18:5-10).

11 І земні купці будуть плакати та голосити за ним, бо ніхто не купує вже їхнього вантажу,
    15 Купці цими речами, що вони збагатилися з нього, від страху мук його стануть здалека, і будуть плакати та голосити,
    16 і казати: Горе, горе, місто велике, зодягнене в віссон і порфіру та в кармазин, і прикрашене золотом і дорогоцінним камінням та перлами
    " (Откр. 18:11, 3, 15-17).

Вот такие суды постигнут Вавилон в день гнева Божьего. Эта блудница наполнила меру беззакония, ее время пришло, она созрела для уничтожения.
    Когда голос Божий возвратит Его народ из плена, произойдет страшное пробуждение тех, кто все потерял в великой жизненной борьбе. Во время испытания, они, ослепленные сатанинскими обольщениями, оправдывали свой греховный образ жизни. Богатые гордились своим превосходством над лишенными таких преимуществ, но они разбогатели, нарушая Закон Божий. Они пренебрегали своим долгом кормить голодных, одевать нагих, действовать справедливо и любить дела милосердия. Они стремились возвысить себя и добиться почитания от людей таких же смертных, как они. Теперь они потеряли все, что делало их великими, и остались бедными и беззащитными. С ужасом они смотрят на уничтожение идолов, которых предпочли своему Творцу. Продав свои души за земные богатства и наслаждения, они не стремились обогатиться в Боге и в результате потерпели полное крушение. Их внутреннее довольство сменилось горечью и досадой. Все их сокровища обратились в прах. Накопленное за целую жизнь уничтожено в одно мгновение. Богатые рыдают над развалинами своих великолепных особняков, над развеянными по ветру золоту и серебру. Внезапно они перестают рыдать, сознавая, что сами должны погибнуть вместе со своими идолами.
    Нечестивые сожалеют не о том, что они проявляли греховное пренебрежение к Богу и ближним, а о том, что Бог одержал победу. Они рыдают о последствиях своих грехов, но не раскаиваются в своем нечестии. Будь это возможно, они использовали бы любое средство, чтобы победить.
    Теперь мир видит, что те, над кем они издевались и насмехались и даже хотели стереть с лица земли, остались невредимыми после язв, бурь и землетрясений. Тот, Кто для нарушителей Его Закона есть огонь пожирающий, для Своего народа является безопасным убежищем.
    Духовному служителю, пожертвовавшему истиной ради человеческой благосклонности, теперь открывается суть его учений. Всевидящее Око наблюдало за ним, когда он стоял на кафедре, шел по улице, общался с людьми. Теперь все это обнаруживается. Каждое его чувство, каждая написанная строка, каждое произнесенное слово, каждый поступок, вводивший людей в заблуждение, были посеянным семенем, и теперь в окружающих его жалких, погибших душах он видит созревшую жатву.
    Господь говорит: "11 І легенько лікують нещастя народу Мого, говорячи: Мир, мир, а миру нема!
    22 За те, що ви лжею заподіяли біль серцю праведного, хоч Я не зробив йому болю, і за те, що ви зміцнюєте руки безбожного, щоб він не відвернувся від своєї злої дороги, щоб спасти його при житті,
    (Иер. 8:11; Иез. 13:22).
    " Горе пастирям тим, що розгублюють та розганяють отару Мого пасовиська, говорить Господь!
    2 Тому так промовляї Господь, Бог Ізраїлів, про пастирів тих, що пасуть Мій народ: Ви отару Мою розпорошили й їх розігнали, та не наглядали за ними. Ось тому покараю Я вас за лихі ваші вчинки, говорить Господь!
    "34 Ридайте, о пастирі, та голосіть, і валяйтесь у попелі, проводирі ви отари, бо виповнились ваші дні для зарізу, і вас розпорошу, і впадете, немов дорога та посудина!...
    35 І не матимуть пастирі захисту, а проводирі череди утікання..." (Єрем. 23:1, 2; 25:34, 35).
    Служители и народ понимают, что они не поддерживали правильных отношений с Богом. Они видят, что восстали против Автора всех справедливых и праведных законов. Устранение Божественных предписаний открыло путь всевозможному злу, раздорам, ненависти, беззаконию, пока земля не превратилась в огромное поле вражды и бездну разврата. И все отвергшие истину и избравшие путь лжи увидят это. Язык не в состоянии описать тоску, которую будут испытывать все нечестивые и неверные при мысли о том, что вечная жизнь для них потеряна навсегда. Люди, перед дарованием и красноречием которых преклонялся весь мир, теперь видят все в настоящем свете. Они понимают, чего лишились из-за своих преступлений. Они падут к ногам тех, над верностью которых прежде издевались и насмехались, и признают, что Бог возлюбил их.

а де твій аватар? :)