Армагеддон

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 3 лют 2010.

1. Василь

Василь Well-Known Member

Не буде ні в 2012, ні в якомусь іншому. Кінець світу - це вигадка людей, які поняття не мають про Всесвіт, його початок і кінець.

2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Коли говорять про кінець світу, то мабуть мають на увазі не той світ, що від лампочки. Тут мова не про фізичні або природні явища.

• Подобається Подобається x 1
  3. STALKER

STALKER Well-Known Member

не може бути. Бо обидві ці релігії - добро. І в обидвох є гріхом убивати.

Війна може бути розвязана лише негідниками які будуть маніпулювати людьми... А релігії між собою воювати не будуть ніколи.

4. Даяна

Даяна Well-Known Member

А релігії тут ні при чому. Ви не знайомі з тим - скільки воєн було власне під релігійним прапором? Починаючи від християнських хрестових походів і закінчуючи різними мусульманськими джахадами ...

• Подобається Подобається x 4
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Тай ті релігії не варто уособлювати з правдивими віруваннями,бо ніякий священник,чи служитель церкви не повинен благословляти на війну.......А Ви дивіться ,що робиться............Всюди де треба і не треба духовенство пхає свого носа,замість того аби завжди і в любих ситуаціях прослвляти Бога, а не під його іменем вершити політичні справи.Для Бога ------політика,то велика розпуста,почитайте Біблію і Вам стане все зрозуміло.

• Подобається Подобається x 3
  6. Василь

Василь Well-Known Member

Цікаво! А про який світ іде мова?

7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Про кінець грішного людства, а не про знищення планети Земля.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я не можу сказати: чекаю, коли вже настане Армагедон.
    Який зміст чекати на те, що все одно буде і невідомо коли. Тре просто жити за християнськими принципами, а Армагедон сам прийде і без нашого очікування.

• Подобається Подобається x 6
  9. Василь

Василь Well-Known Member

Це вже добре! Тільки зовсім нереально.

10. ABDURAKHMAN

Реальніше ніж те, що завтра зійде сонце на небосхил.

11. Василь

Василь Well-Known Member

Чому Ви так стверджуєте?

12. ABDURAKHMAN

про це говорить Біблія

13. Василь

Василь Well-Known Member

І що з того? Біблія пише, що Христос повернеться, коли ті, хто його бачили ще будуть живі, але він не повернувся! Так що, звідки Ви взяли, що зникнення гріха є реальнішим за схід сонця?

14. plastic

plastic Well-Known Member

Бог дійсно добрий і люблячий, але Він ще є справедливий і не буде миритися з гріхом. І отримати спасіння ми можемо через віру.
    А те що ви чули, треба перевірити-почитати Біблію!

---------- Додано в 03:01 ---------- Попередній допис був написаний в 02:41 ----------

Ви не правильно зрозуміли слова Ісуса в Матфея гл.24. Глава 24 ці 2 події -руйнуівння Єрусалиму і руйнування світу при приході Христа обєднує в одне, пункт 4-14 відповідає за кінець цього світу, а пункт 15-20 за руйнування Єрусалиму. далі 21-32 знову про кінець світу.
    А що до
    23 И пронеслось это слово между братиями, что ученик тот не умрет. Но Иисус не сказал ему, что не умрет, но: если Я хочу, чтобы он пребыл, пока приду, что тебе до того? ( Иоанна 21/22)- так він Христа побачив У Видінні на острові Патмос(см Обявлення)

30 Истинно говорю вам: не прейдет род сей, как все это будет- це також відноситься до руйнування Єрусалимського храму,

---------- Додано в 03:16 ---------- Попередній допис був написаний в 03:01 ----------

Где сказано что будет идти разделение-одних на небо, других на землю?
    откровение гл,14 не надо понимать буквально , но по духу того что там написано, эти 144000 особенные люди- особенные потому что могут петь ету песню см п,5- потому что они эту песню они исполнили своей жизнью-они следовали за Христом и на смерть, и на пытки, и на унижение ради истины , чтобы донести любовь Бога к людям.
    прочитайте внимательно откровение глава 21 /22
    22 Храма же я не видел в нем, ибо Господь Бог Вседержитель - храм его, и Агнец.
    23 И город не имеет нужды ни в солнце, ни в луне для освещения своего, ибо слава Божия осветила его, и светильник его - Агнец.
    24 Спасенные народы будут ходить во свете его, и цари земные принесут в него

3 И ничего уже не будет проклятого; но престол Бога и Агнца будет в нем, и рабы Его будут служить Ему.(Откровение 22/3)
    Имеется в виду в г, Новый Ерусалим, который сойдет с неба.
    Так как же одни будут на земле в раю, а другие на небе, если престол Божий будет в Новом Ерусалиме?

• Подобається Подобається x 2
  15. Василь

Василь Well-Known Member

У видінні можна що завгодно побачити!

Звідки Ви це взяли? Що до чого відноситься...

Може, Ісус взагалі й не казав такого, що він повернеться?

16. plastic

Но он увидел именно это:
    12 Я обратился, чтобы увидеть, чей голос, говоривший со мною; и обратившись, увидел семь золотых светильников
    13 и, посреди семи светильников, подобного Сыну Человеческому, облеченного в подир и по персям опоясанного золотым поясом:
    14 глава Его и волосы белы, как белая волна, как снег; и очи Его, как пламень огненный;
    15 и ноги Его подобны халколивану, как раскаленные в печи, и голос Его, как шум вод многих. (Откровение гл. 1/12)

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

12 Се, гряду скоро, и возмездие Мое со Мною, чтобы воздать каждому по делам его.
    13 Я есмь Альфа и Омега, начало и конец, Первый и Последний.
    14 Блаженны те, которые соблюдают заповеди Его, чтобы иметь им право на древо жизни и войти в город воротами. (Откровение гл. 22/12)

17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Вибачайте людоньки............А Ви ніколи не думали,шо для когось армагедон вже наступив.Як деякі люди мучаться.....нехай Господь помилує.І чи варто асоціювати армагедон саме з кінцем світу,може то кінець системи,перехід на інший рівень буття,як приклад -народжуються діти індиго (нове покоління людей).Має бути кінець - я згідна,але який?Хіба,хтось знає?А люди уявляють його собі в міру своєї суто людської фантазії і обмеженого сприйняття............А також ......
    ......не можна цього однозначно трактувати.Як буде, ми не знаємо.
    Я ше думаю шо він таки вже є той армагедон у наш час (для мене то боротьба добра із злом) а хто преможе то вже час покаже.

18. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Власне термін кінець світу в біблії не вживається. натомість вживається вираз кінець віку сього, завершення сиситеми речей. Звичайно під цим не розуміється припинення існування фізичного Всесвіту.

19. plastic

3 Когда же сидел Он на горе Елеонской, то приступили к Нему ученики наедине и спросили: скажи нам, когда это будет? и какой признак Твоего пришествия и кончины века?
    4 Иисус сказал им в ответ: берегитесь, чтобы кто не прельстил вас, (Матв 24/3)
    Иисус не дал прямого ответа когда ето все случится- главное, смотрите чтобы вас не прельстили!

---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ----------

Кінець всього- Бог творить все нове, старе все минуло:
    4 И отрет Бог всякую слезу с очей их, и смерти не будет уже; ни плача, ни вопля, ни болезни уже не будет, ибо прежнее прошло.( Обявленя 21/4)
    Як на початку Біблії людина відійшла від Бога, так в кінці Біблії написано що людина знову повертається до Нього.
    7 Побеждающий наследует все, и буду ему Богом, и он будет Мне сыном (Откровение 21/7)
    14. Блаженны те, которые соблюдают заповеди Его, чтобы иметь им право на древо жизни и войти в город воротами(откровение гл 22)

20. Василь

Василь Well-Known Member

Кінець влади держав

Має бути кінець існуючої системи влади, яка розподілена між окремими державами. Скоро влада перейде до рук глобальних фінансово-спекулятивних структур. Під час глобальної фінансової кризи, якої держави не зможуть подолати.

а де твій аватар? :)