Армагеддон

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 3 лют 2010.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну от, тепер ми можемо спокійно сприйняти той факт, що ви обговорюєте Єгову, хоча в жодному разі не хочете до нього звертатися і взагалі спілкуватися. Тепер я впевнений, що обговорюючи з вами теми, повязані з християнством, я не потураю подвійному стандарту. Дуже мені ця річ не подобається, знаєте...
    Тепер, якщо бажаєте, можемо обговорити сходження на небо та армагеддон :)))

2. Василь

Василь Well-Known Member

Так от, питання було, яким є зміст словосполучення "піднятись на небо" та до чого тут Армагеддон?

3. Bambook

Мушу вам чесно зізнатися - мені б і самому було цікаво дізнатися відповідь на це питання. Інтуїція - чи хтось може назвати це "осяянням" - підказала мені, що відповідь, у музиці. Але сам я суті тої відповіді так і не осягнув з точки зору раціо. Але, наскільки я зрозумів з реакції Абдурахмана, осягнув він. І саме тому я скерував вас за відповіддю до нього.
    А ви замість того, щоб перепитати його, морочите мені голову дивними заявками про те, що Абдурахман - пророк Єгови :sad:

4. Василь

Василь Well-Known Member

Ага, я винуватий в тім, що існують свідки Єгови, і що християни не можуть цьому дати ради!

5. Bambook

Ні, ви винні в тому, що забрали в мене стільки часу на беззмістовну суперечку в той час, коли могли, за моєю порадою, просто перепитати Абдурахмана: Абдурахмане, от ви зрозуміли цей символічний опис підняття на небо та армагеддону, то й мені, будьте ласкаві пояснити...

6. Василь

Василь Well-Known Member

Ага, а хто винуватий за мій втрачений час? Теж я?

7. Bambook

Виходить ви. Це ж ви почали

8. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, я лише написав, що я не зрозумів Вашої думки, а Ви перейшли на те, треба обговорювати Єгову поза очі чи не треба, можна чи не можна...

9. Bambook

та де. Я вам на ваше
    відповів чітко:
    На що ви почали розповідати, що Абдурахман - пророк Єгови. Тобто я вас скеровую до джерела потрібної вам інформації, а ви відповідаєте якоюсь єрессю...
    Ви вважаєте це адекватним продовженням розмови?

10. Василь

Василь Well-Known Member

Так, я вважаю свою відповідь зовсім адекватним продовженням розмови, - оскільки Ви вважаєте Абдурахмана джерелом інформації про Армагеддон, то він є пророком Єгови, не менше!

11. Bambook

Взагалі-то йшлося про те, що ви не зрозуміли в моєму пості. Ви ж мені що сказали:
    і саме за роз'ясненням МОЄЇ думки, а не планів Єгови, я скерував вас до Абдурахмана.
    То ви й надалі наполягатимете на тому, що Абдурахман - пророк Єгови? ;)

12. Василь

Василь Well-Known Member

Так, якщо Ви й далі будете скеровувати мене до нього!

13. Bambook

За роз'ясненням мого поста! Я вже вам казав - я не Єгова...

14. Василь

Василь Well-Known Member

А я хіба щось казав про Вас?

15. Bambook

Ну ви ж вважаєте, що я вас до Абдурахмана посилаю як до пояснювача думок Єгови, коли я говорю, що він вам пояснить мій пост? ;)

16. Василь

Василь Well-Known Member

Не тільки! Я ще й вважаю, що, якщо Ви не пояснюєте свій пост, то його зможе пояснити лише пророк Єгови!

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я можу сказати лише,що на все Його Воля.
    І всьо...

18. Василь

Василь Well-Known Member

Відтак Ви не є пророком Єгови. Однозначно...

19. Bambook

Тобто ви будь-кого, хто пояснює мої пости, вважатимете пророком Єгови?

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...навіть печєтка на докУменті стоїт...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)