Армагеддон

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 3 лют 2010.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

А видите - Абдурахман зрозумів. От хай і пояснить :tongue:

2. Василь

Василь Well-Known Member

Нема бога, крім Єгови, а Абдурахман його пророк!

3. Bambook

Взагалі-то йшлося про те, щоб Абдурахман пояснив вам, зо таке сходження на небо і армагеддон у моїй версії, а я ніби не претендую на роль Єгови :)))

4. Василь

Василь Well-Known Member

Йшлося про Єгову, а не про Вас.

5. Bambook

Ви відповідали на мою цитату. А там ішлося про мене, а не про Єгову.
    До речі, оскільки я не Єгова, можна "ви" писати з малої літери :)))

6. Василь

Василь Well-Known Member

Та що Ви?! Я до Єгови взагалі не звертаюсь...

7. Bambook

Все через Абдурахмана переказуєте? Та ви не бійтеся, спробуйте напряму, може, й він до вас якось ліпше поставиться ;)

8. Василь

Василь Well-Known Member

Як до мене ставиться Єгова, мене взагалі не цікавить. Я спілкуюсь з людьми.

9. Bambook

То нашо тоді майже винятково в релігійних темах з людьми спілкуєтеся? Для спілкування ще багато є різного - людського - і музика, і кіно, і політика, й футбол, і кухня, і ігри тут різні... З Єговою не спілкуєтеся, а от про Єгову - завжди будь-ласка?
    Негарно позаочі... :sad:

• Подобається Подобається x 1
  10. Василь

Василь Well-Known Member

Я спілкуюсь з людьми в усіх темах, які мене цікавлять. Просто в цьому розділі переважна більшість цікавиться Єговою, а філософські дискусії бувають рідко. Тому Вам так виглядає, що я пишу лише на релігійні теми.

11. Bambook

Можливо, тому, що тут тема про релігію? Ніколи над цим не замислювалися? :)))

12. Василь

Василь Well-Known Member

Прочитайте назву розділу і дайте відповідь на таке запитання. Чому філософський ніби розділ вважається лише релігійним?

13. Bambook

Він таким явно не вважається. Але деякі теми є явно релігійними. А ви й туди йдете полемізувати на теми філософії, а не релігії.
    І ви так і не відповіли на питання про Єгову, з яким ви не розмовляєте, але досхочу обговорюєте. Чи ввічливо, на вашу думку, обговорювати поза очі когось, із ким ви принципово не розмовляєте безпосередньо? ;)

14. Василь

Василь Well-Known Member

Чому це поза очі? Єгова ж усе бачить! Чи може не так?

15. Bambook

Ну подивіться. От є у вас друг, ви з ним не обговорюєте його, а обговорюєте поза очі - з іншими людьми. Робите ви це в приміщеннях, де є камери спостереження. Так от - чи від того, що друг може почути вашу розмову через камери спостереження, ваша поведінка перестає бути неввічливою? ;)

16. Василь

Василь Well-Known Member

Хто Вам сказав, що Єгова є моїм другом? У мене з Єговою жодних стосунків немає. Дружба тут нідочого.

17. Bambook

Добре, хай не буде другом. То так - для прикладу буде наведено. Незалежно чи друг чи ні - уявіть собі ту ситуацію з будь-якою людиною. Навіть не так: уявіть, що якась людина, яка принципово не хоче говорити з вами особисто, активно обговорює вас поза очі. Чи робитиме її поведінку більш вихованою те, що ви можете спостерігати за нею через камери спостереження?

18. Василь

Василь Well-Known Member

А до чого тут це? Хіба я обговорюю якусь людину поза очі? Ви щось переплутали! Верніться до теми, будь ласка!

19. Bambook

Ви так і не відповіли на моє запитання. Воно ж просте, як двері. І цілком пасує до теми, яку підняли ви, а не я. Я просто намагаюся розібратися. Отож - ви вважаєте прийнятним обговорення вашої особи поза очі?

20. Василь

Василь Well-Known Member

Так, я вважаю це прийнятним! Обговорюйте мене поза очі скільки завгодно! Пишіть про мене доповіді, оди, романи! Бажаю Вам творчої наснаги!

а де твій аватар? :)