Армагеддон

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 3 лют 2010.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Вона взагалі не місить їх опису. Хоча я к колишні анголи вони можуть приймати будь яку подобую
    Демонів у християнському світі часто уявляли як сатирів, поганських богів тощо.

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

Теорія яка доречі не заперечує творення оскільки неможливо пояснити причини Великого вибуху.

2. Khotybor

Khotybor Well-Known Member

Східна Православна Церква вчить, що ще три людини були взяті на небо тілесно: Енох , Ілля і Богородиці (Діви Марії). Як і в західних "Успенський" Марії, православні відзначають Успіння Богородиці 15 серпня. На відміну від західних невизначеність відносно фізичної смерті Марії, православної вчать, що Мері померла природною смертю, як і будь-яка інша людина, що вона була похована на апостолів (крім Фоми , який спізнився), і через три дні (після Томас прибув) була виявлена недостача від її могилі. Церква вчить, що апостоли отримали одкровення в ході якого Богородиці з'явився їм і сказав їм, вона була воскрес Ісус і прийняті душею і тілом на небо. Православні вчать, що Мері вже користується повнотою небесного блаженства, що інші святі будуть відчувати тільки після Страшного Суду .
    Існує вчення серед православних, що " два свідків ", згаданий у Книзі Одкровення 11:3-13 є Енох та Ілля, [ ред ], які будуть відправлені назад на Землю, щоб проповідувати Євангеліє під час відступництва І буде остання християнський мучеників до Другого Пришестя . Згідно з Одкровенням, вони будуть відроджені і знову піднятися в небо

3. Василь

Василь Well-Known Member

Йдеться про такі області простору-часу, які не зв"язані між собою ніякими фізичними подіями, але в далекому майбутньому їхні горизонти подій можуть перетнутись і такий зв"зок виникне в якійсь спільній області фізичних подій. Особисто я цими питаннями грунтовно не займаюсь, бо вони занадто модельні. І останнім часом я займаюсь лише теорією кулонівської пари й не дуже слідкую за іншою літературою в різних галузях фізики. Просто її дуже багато і треба займатись чимось конкретним.

4. Сергій аспірант

Чому в Новому завіті сказано що тільки Ісус зійшов на небо?
    Ви можете навести цитати з Біблії де вказано що Енох та Ілля були взяті на небо?

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

Це мені відомо, але жодних пітвержень цих вчень у Біблії немає.

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

І які підстави цього?

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

Івана 3:12—13: .*.*.? 13*І жодна людина не піднімалась на небо, окрім того, хто зійшов з*неба,— Сина людського.*.*.
    Ці слова написані вже після смерті Марії і достовірно відомо шо після Єноха та Іллі.
    Звідки ж православні взяли такі вчення?

5. Василь

Василь Well-Known Member

Чому неможливо? Ось тут є пояснення!

6. Khotybor

Хоча я і не мусульманин...

Ільяс у мусульманському переданні

У післякоранічному переданні йдеться про праведника Ільяса, якого народ не слухав і переслідував. Аллах дарував йому владу над дощем, а потім возніс на небеса, де Ільяс став напівлюдиною-напівангелом. Разом з іншим «безсмертним», аль-Хадиром, Ільяс постійно подорожує світом, був коло джерела безсмертя, регулярно відвідує Єрусалим та Мекку. Коли Ільяс і аль-Хадир розлучаються, то промовляють одне одному слова, повторюючи які смертні люди можуть вберегтися від крадіжок, пожеж, паводків, укусів отруйних змій і комах і т. д. Іноді Ільяса ідентифікують з аль-Хадиром чи іншим «безсмертним» — Ідрісом. Мотив вознесення на небеса зробив Ільяса одним із символів воскресіння і вічного життя в мусульманській міфології, популярним персонажем у народних віруваннях

7. Сергій аспірант

Я вам про біблію а ви про передання мусульман-))))
    Знайдіть у Біблії опис смерті Еноха та Іллі, алле пошукайте саме у друкованому виданні.

• Подобається Подобається x 1
  8. Khotybor

Те що НАПИСАНО віками редагувалось людьми. Не все увійшло до Біблії. А про Армагедон тим паче. Для розмаїття почитайте апокрифи старого заповіту(маю їх у друкованому вигляді). Імхо, Марія умертвила своє земне тіло праведним життям, не даремно ж Бог вибрав Її для такої великої місії.

9. Сергій аспірант

Є рукописи з різних періодів які є практично ідентичними.
    Ви вірите що Біблія є словом Бога?

10. Khotybor

В людях є Бог

Ми творимо, ми умертвляєм, тим і уподібнені

11. Nadan

Nadan Well-Known Member

То ви визнаєте, що наявність інших всесвітів лише ваше припущення? Я вважаю, що за межею нашого всесвіту нічого немає, немає ні матерії, ні жодного поля, немає ні часу ні простору.

12. Khotybor

Далеко не всі читають Біблію! Але Бог говорить і з ними теж

13. Василь

Василь Well-Known Member

А що Ви називаєте межею нашого Всесвіту? Наявність інших всесвітів є зовсім не моїм припущенням! Я в цих питаннях взагалі лаїк.

14. Оленa

Оленa Well-Known Member

Енох і Ілля були взяті на небо згідно свідчень Старого Заповіту. Цитати я вже наводила.

15. Сергій аспірант

Наведіть ще раз, якщо не важко. І зазирніть не в онлайн версію а друкований примірник перекладу Огієнка.

16. Оленa

Оленa Well-Known Member

Що ви хочете цим сказати?

17. Сергій аспірант

Ви спочатку наведіть вірші а потім усе дізнаєтесь.

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ви мене заінтригували. Хоч натякніть, що я такого маю дізнатися.

19. Сергій аспірант

Просто наведіть вірші

20. Оленa

Оленa Well-Known Member

Яка цікава розмова...:cry:

а де твій аватар? :)