Армагеддон

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 3 лют 2010.

1. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Можливо ви Василю недостатньо добре знайомі з Біблією, і тому вам не легко повірити, що як записано в Івана 3:13 (І жодна людина не піднімалась на небо, окрім того, хто зійшов з*неба,— Сина людського.)
    Ісус зійшов з неба. А так як він існував в духовній сфері задовго до створення матеріального світу, то дійсно знав, які події повинні відбутися. Він попередив учнів про закінчення юдейської системи, що і сталося в 70 му році н.е., коли римські війська під проводом Тита зруйнували Єрусалим. (Взагалі в Біблії записано близько 500! пророцтв які прямо або опосередковано говорять про Ісуса.) Але пророцтво записане в 24 розділі Євангелія від Матвія говорить не тільки про закінчення юдейської системи. Як і багато інших, записаних в Біблії пророцтв, воно говорить про завершення системи в котрій панує Сатана Диявол і сповнення божого задуму для людей та землі.
    Точне виконання багатьох пророцтв в минулому дає нам тверду підставу вірити в сповнення пророцтв і в майбутньому. Декотрі з них сповнюються сьогодні, і ми можемо бути очевидцями. Більше можете довідатись з книги "Біблія. Слово Бога чи людини?", замовивши її в Свідків Єгови.

2. Василь

Василь Well-Known Member

Можливо, Ви про це ніколи не думали, але небо не є фізичним об"єктом, а лише проекцією людської уяви. Тому зійти з неба та піднятись на небо Ісус міг лише в людській уяві. А отже це просто вигадка.
    Те ж саме стосується й духовної сфери - вона існує лише для людини і є продуктом людської діяльности. Відтак, твердження, що хтось жив до створення світу, є теж вигадкою.

Євреї були поганими пророками, бо вони пророкували, що прийде месія, який спасе Єрусалим. Не спас його й Ісус. Сатана Диявол панує лише в уяві тих, що живуть однією Біблією, а насправді в світі держав панує влада насилля. Тому й кінець цієї системи настане після того, як влада насилля відступить перед владою ринкової переваги глобальних фінансово-спекулятивних структур. Так що богу прийдеться стати спекулянтом, щоб здійснити свої задуми.

Я не бачу точного виконання біблійних пророцтв в минулому. Якраз, навпаки, пророцтво про те, що прийде месія, який спасе Ізраїль, обернулось його повним знищенням. А світ тепер вже зовсім інший, і архаїчні пророцтва його взагалі не стосуються!

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Васю, сину, послухай нас з Михом. Послухай старших людей, піди провірся і попроси лікування в психіатра. Бо те що ти плетеш, ні в які логічні рамки не вписується.
    І ще одне. Перестань боротися з Богом. Сили нерівні. Ти і так втратив здоровий глузд. Йди на інші гілки, поцікався ще чимось крім дурнуватого атеїзму. Чи "голоси" тобі наказують саме сидіти тут і плести ахінею?

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Існує гіпотеза,що ВСЕ на світі є проекцією людської уяви.
    Щось в тім є...
    Бо,направду,все не те,чим здається(с)...

• Подобається Подобається x 1
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Включаючи існування Василя.:mocking:
    А серйозно. Нам майже 100% інформації треба сприймати на віру. Ось я недавно встав, включив новини по ТБ. Як я можу перевірити, чи репортер правий? Вже не кажучи про так звані "наукові" відкриття. Я вже кілька разів повторив, що ті, майже аксіоми, на протязі мого, не так вже довгого життя кілька разів мінялися на протилежне.
    І ось я неодноразово радив таким "жовтодзьобикам" як Василь чи Абдурахман не писати про якусь свою думку як про істину в останній інстанції. Ніхто не забороняє вірити в якісь ідеї, навіть крайнє дурнуваті. Але при цьому речення треба починати зі слів (як звичайно це робиться в усьому цивілізованому світі) "я вірю" чи "на мою думку".
    Але совок попрацював...

6. Василь

Василь Well-Known Member

А хто сказав, що ви старші за мене? Крім того, тут всі рівні, так що вчіться, бо обоє ви в психіатри не годитесь!

7. Romko

Все дуже індивідуально...і залежить від багатьох чинників...

• Подобається Подобається x 2
  8. Blessed

Blessed Well-Known Member

я розумію,ви неготові тому й небачите духовного світу. Але якби вам його відкрили,ХОЧ НА СЕКУНДУ, ви б зійшли з розуму від страху! Те що вас оточує, це війна між Богом і сатаною за вас, за вашу душу!
    Духовний світ не для людей, вигляд одного з найменших бісюків вас ввів би в шок.

Якщо ви хоча б людина яка цікавиться всім чого не знає, то почитайте книжку Френка Перетти " Тьма века сего" http://www.e-reading.org.ua/book.php?book=44209

9. Василь

Василь Well-Known Member

Занадто багато читаєте Біблію і на кожному кроці чортів бачите. А я спілкуюсь лише з людьми і жодного чорта ще не зустрічав!

10. Romko

Що ви розумієте під поняттям чорт?
    Чорного,шерстистого з двома рогами?
    Сумніваюсь,що в такій іпостасі він матеріалізується....
    Та й ці поняття надто спрощені...
    Особисто я взагалі не сприймаю дуалістичного бачення світу.
    Добрий дідусь в білому простирадлі на білій хмарці і чорнюща,вкрита шерстю істота,що робить різіні капості.
    Але.в існуванні Бога,як і в існуванні Його створінь,яких називають демонами - не сумніваюсь.
    Недавно був один випадок
    Я вже розказував,що,щовечора ми дзвоним до отця Яна Білецького,котрий по телефону молиться над Зоряною.
    Я кладу руку їй на голову...і повторюю слова молитви.
    Кілька днів тому,Зоряна вразила...
    Очі стали люті,холодні....і отак виразно:
    - Забери руку і йди від мене. Помри!
    Можна багато що припуспати і думати,списати все на психічну неврівноваженість,на хворобу....але...
    Вона ставила в тупик майже всіх психіатрів,що мали з нею справу.
    В їх числі і люди зі світовими іменами,як той ж Фільц.
    Лють і агресія в неї настільки холодна і велика,що жахає.
    при тому,що напади на дітей,на людей,під час приступів вона робить усвідомлено....

11. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Попробуйте попросити її почитати Біблію.

12. Romko

Сама не читає,звичайно,але,під час читання,чи звичайної молитви,поводить себе,як звичайно...
    Та й оті речі,про які я кажу,не щодня і не щогодини....

13. Blessed

Blessed Well-Known Member

Зі всієї поваги до вас, але це визначення дали українськи казочки де вічно п"яні чоловіки попадуть в пекло і там будуть грати карти з чортами і копнями їх копати.Або типу літати на чорті до царіци за чєрєвічькамі.

це немає нічого спільного з духовним світом. Шкода вас розчаровувати,всі,хто вірить в такий хід речей.

14. Levko

Levko Well-Known Member

15. Nadan

Nadan Well-Known Member

Василю, дайте відповідь на просте питання - що є за межею нашого всесвіту?

16. Василь

Василь Well-Known Member

Нічого не розумію! Це питання до тих, хто його бачить на кожному кроці.

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

Інший всесвіт.

17. Nadan

Nadan Well-Known Member

Ви впевнені? Маєте докази? Ці всесвіти як бульбашки? А що в проміжку між ними?

18. Khotybor

Khotybor Well-Known Member

"Здрасті"...а Марія?

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

Нажаль отець Вороновський помер...
    В моєї співробітниці дитина 4-річна з такою ж проблемою. Вона ходить до православного священника на Городоцьку. Там де православна і греко-католицька церкви стоять на одному дворі. Каже, що він має силу. І ще наш отець Михайло Стахнів, СПРАВЖНІЙ, ВІД БОГА СВЯЩЕННИК, зараз служить в Оброшино, розказував, що був присутнім при обряді. Коли тре, то можу дати телефон. І ще є священик в Лисиничах

Останнє редагування: 15 лют 2011
  19. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

А в Біблії про це щось написано? Чи не достовірне передання ви ставите на рівні з біблією і не спроможні відрізнити цитату з Біблії?

20. comanche

comanche знайшовся

Це художня література... хоча й християнська.. мені подобаються його твори... але опиратись на них не можна :) вони абсолютно не аргументовані... Біблія не несе опису демонів як страшних потвор...

2 Василь, ви вірите в теорію великого вибуху?

а де твій аватар? :)