Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Ми з чоловiком на благодiйному фуршетi. Вхiд був у чорних кравактах.
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Нінусь, я хоч не чоловік, але браво! Є на чім оку спочити.
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Нині принусла Іруська фоти з балю, зроблені найманим маестро.
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Тепер всі знають, як виглядає щасливий Левандівка. :radist: :radist: :radist:
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Ну як же де?! На чоловiковi - чорний метелик. Black tie.
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Нє, "щасливого" можна буде (сильно на то сподіваюся) побачити 02.03., коли народ прийде. А на балю я був задоволений...
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Но ТАК!.. Голосно можна тілько скаржитися... А вупше, до того балю, ми дааавно не попадали разом на хороші забави. Діти, робота... Уостаннє, років зо три тому, на св.Валентина ходили (без дітей) в "Пікассо". А тут, раптом...
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Левандівко, треба частіше. Однозначно. Вам то дуже пасує.
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Там така тьотка прикольна,на сходах... http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=239335&postcount=69 Левандівка аж фотоапарат опустив.Зі здивування,певно...
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Левандівко , на пості #68 , Ви як герой з Гоголівських оповідань , точно не знаю який , але позитивний ...