Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Ги... ТАК Пупер, НМД, мінус поставив, бо теж не міг дочекатисі фуршет, а я паузу вимушену оголосив. А Ви - хіба "вмираєте" за їдженнєм?
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Та йой... Ніби Пупер ніг не видів..? Хіба... асоціації з ногами з "личка"?..
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Мдя, особливо вразив показ. В нас на форумі дівчата куди більш модельної зовнішньості ніж тамка були. Красуні ще б могли б компенсувати куцість та рагулізм колекції... Навіяло - "Мода 69! Льогкім двіженієим рукі"...)) Взагалі частково корпоративи - як мотивуючий захід для персоналу, а частково - як комерційний. Щоб похизуватися - яка ми крута компанія. Так от якщо така крута - то і підхід має бути серйозним, вже без економії на нещасних бутриках, видовищності та ведучих. Ато видко, що хтіли як у кращих домах Парижу а вийшло як все...провінційно скупенько. До речі, назва АРИСТОКРАТИЧНИЙ. Вона не тільки вимагає одягнути учасників вечірні сукні-фраки, а й є зобов"язуючою для організаторів. Вони про це як завше забули.
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото На 10-річчя в оперний теж запрошували, але там була колекція "Мілітарі", не ТАК страшно виглядала. І сценарій під забаву в опері гарний зробили. А тут...ТАК.., тусовка, "аристократична".
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Ну от знову розвеселили ..Мілітарі в Оперному. Не думаю, що мені б захтілось на таке йти. Для якої аудиторії то робилось? Для підлітків - тоді чому не на дискотеці? Для - поважних бізнесменів - тоді чому мілітарі??? Хлібпром приміром робив корпоратив у Оперному, так там принаймні запрошували працівників як і має бути - на виставу. Запрошували на гастролі Бенюка та Хостікоєва з виставою Швейк.
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Нє-нє... Там, в оперному, була оріфлеймівська постановка, директори, брульянтові у військовій формі і тп..., я десь вже то постив, каюсь не в окремій гілці (шукати ліниво). Там і оркестра духова, і решта, всьо було нормальним..., всьо пасувало Навіть циркова група була. А тут - дубова колекція, дубові модельочки, з дубовим Ню...
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Я їм не дивую. Брак ідеї компенсувати оноленістю моделей - не надто оригінально. Та і моделі якісь посередні. Стоять так, ніби насіння жують. Колекція ні. А моделям треба було по спині вперіщити. Ноги? Та кобіта якась така груба... О, в десятку!
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Шото фуршет в них був слабонький... тож тівко люду нагодувати треба було
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Та нє... Столів було кілька, вистачило всім. Просто, народ ТАК різонько до столів прискакав, шо я не встиг пофотати толком.
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Та бо там не було на що єнче ся дивити. Он народ і полетів з радістю до столів. Romko мої госці ідут додому з торбинками, як і прийнято в пурєднім туваристві.
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Якби можна було, додала би за цей допис 10 карм Якісь ці "моделі" (таки в лапках напишу, бо вони точно не моделі) криві, постава в них якась не така. Таке враження, що то або просто пеерсічних дівчат взяли, або ті "моделі" по подуіуму взагалі ходити не вміють. А колекція... :ninja: без коментарів ТА й на аристократичний бал то далеко не подібне :cowboy: Організатори недопрацювали так добренько. Щось я надто розговорилася, ще забанять
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Йой! Я зовсім забув, же дискотеку співав Дмитро Табаков. (вчора побачив афішу, то вдалося згадати прізвище). Фонограма, мікрохвон і гітарист. На першу його пісню, після фуршету і показу "мод", ніхто не пішов танцювати, всі стояли, як вкопані, тілько ми з дружиною плюнули на всьо і бавилися, в порожній залі. Во...
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Розкажу Вам "пасекрету" - тож зовсім не моделі. То наш Технікум легкої промисловості. А дівчата ті студентки ( і економісти, і швеї, і модельери) - хто хоче той і приймає участь ( ну троха вчать там ходити, повертатися в ліво-вправо). Тож вже не судіть їх строго. Добре що сміливості набралися і ото виставили себе на "обзор" а то хто ж би ті сукенки демонтсрував? І КОЛЕКЦІЯ то нова певно спіціяльно до того балу майструвалася. А то з тими старими, які вже з вісім років "Крутять" певно стидно було виходити. Таке-то.
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Ну нє! Якщо і фуршет робитимуть з кулінарного технікуму - не піду, вупше...
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Думаю так і було. Цей техніум дійсно займається кейтерінгом, уявіть собі То навряд чи взяли б моделей, а не взяли офіціантів. "В удном флаконі" так би мовити. Наступного разу спитайте в офіціантів звідки вони, і будете точно знати