Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Публіку розігрівали і конкурсами. Наприклад, конкурс "Найбільш оригінальне вручення троянди".
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Доречі, "наша" структура... І п. Леся стала "Королевою балу"
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Було прикольне вручення "пацелуй мєня сразбєгу", але я в той момент фотав глядачів, що тішилися...
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Танцювалося різне. І танго з переходом на аристократичний гопак.
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Конкурс "Просування продукції" (не втиг зіпхати - вилетів)
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Провели аукціон "Кіт в мішку", на якому пакет від Оріфлейм вдалося продати за 75 грн. А на цій фоті викупали ДВД з основ маркетигу.
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото І аж тоді настав щасливий момент - оголосили фершет! Міг бути кращим... Саме тим я пояснюю ТАКе знущання над голодними гостями балу: грамотний менеджмент Оріфлейм знав, що голодні гості не стануть звертати увагу на скромність столу, зметуть всьо!
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Самі бачите, довго за ТАКим столом не побудеш (підносили тільки вино). То за якісь 15 хв. гостей попрохали не повертатися на 1-й поверх, а з балькону, допиваючи вино і дожовуючи шашлик, переглянути "гвоздь програми" - показ мод. Я, понятно втік вниз і пошкодував. "Гвоздь" виявився іржавеньким, гнутим, луччє дивитися було здалека. Зараз самі побачите. Хоча..? Може, я і ніц не понімаю в тому..?
Відповідь: Аристократичний бал Oriflame. Фото Поки не почалася дискутека... :radist: :radist: :radist: Нарід спустився з балькони і розвеселився троха. На тому бал сі скінчив.