Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by ГРАНД, Aug 5, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bayard

bayard Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    опаньки....помощь зала подоспела:))[/OFFTOP]

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

О.Ткаченко мав за собою комуняцьку партію. Тоді ще нато потужну, перед якою партія Мороза плазувала.
    Є.Марчук і справді був без партії, але мав за плечима чималу прихильність всих силових структур.
    Єдиний хто не мав, так це В.Олійник, але вже тоді щільно співпрацюючий з Тимошенко.

Як що Ви не можете пригадати, то це Ваша проблема, і після цього не кажіть , що Ви цікавитесь політичним життям. Ви цікавились виключно особою Мороза. На цьому все і обмежилось.

Ні. але тоді четвірка була близька до висунення єдиного кандидата в особі саме Марчука. І от тут мороз і почав "діяти" насвою користь. Чим то все скінчилось відомо. Не висунуто і не зконцентровано уваги на жодному кандидатові.

Я все це знаю краще за Вас. але Ви не знаєте кулуарних перемовин в яких зіграв свою рольі Мороз, діючи на поглиблення розколу. Всього не розпишеш на форумі. Це матьорий шакал. Тимоенко повелась на його повчання і навіть отримала бажані перевибори, Але згодом і це їй аукнулось. А слухати їй треба було не мороза, а Ющенка.

Було, але не так як Ви собі уявляєте, і не так як Вам показували ЗМІ.

Як що мороз презерватив, то він і є презерватив. До речі, саме так його і назвали в його ж партії після відходу. Але ось сьогодні начеб то його знову обрали. але це як мертвому припарка.

3. bayard

[OFFTOP]
    до чего приятно ощущать себя на какой-то стороне баррикады, да? эдакое сладостное чувство принадлежности к чему-то большому, жизненному, колышущемуся людскими эмоциями:))[/OFFTOP]

4. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]вам виднее, вы сами на этот броневичок забрались и толкаете пламенные речи.
    а мы тут скромненько пока пивко попиваем, наблюдаем-с, так сказать.[/OFFTOP]

5. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

[OFFTOP]
    Вы сейчас в очередной раз пытаясь спровоцировать меня, нажимаете очевидно на свои болевые точки, но не на мои :pardon: В моей жизни всего несколько авторитетных людей, чье мнение о моих способностях меня беспокоит.

вы меня не укусите, не пытайтесь вы так тщетно :)
    а вот в жирно выделенном вами тексте и кроется проблема - вы считаете, что все с вами должны соглашаться по простой причине, что вы все знаете лучше всех. это иллюзия и проблема личного характера:) свои интимные проблемы о желании порисоваться обсуждайте со своим лечащим врачом, если таковой имеется.

зы. не стоит манипулировать по поводу того, кто и почему не может оставаться на форуме. это низко даже для вас, мадам.
    вы не хотите, чтобы вам говорили неудобные для вашей идеологии, если не сказать больше, вещи? дык, Минни уже с ветки ушла. У меня ангина, поэтому я в последнее время намного больше, чем обычно, провожу здесь времени, но я ненадолго. Остается только Баярд. Празднуйте победу :)
    зы. а стеб, к слову, - неплохое оружие против идиотизма [/OFFTOP]

6. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

є думка, що "книгу мормона" джозеф сміт, так само, як і деякі свої твори хаббард, написали з бажанням просто заробити грошей літературою, але раптом помітили, що люде повірили у те, що в цих книгах написано! о_О
    так і цей автор трішки переплутав фантазії з реальністю, тому і "смешались в кучу кони, люди и залпы тысячи орудий слились в протяжный вой"... %-)

7. bayard

[OFFTOP]
    вы уже начали следовать этому совету в отношении меня?
    в самом деле?
    и за кого я агитирую?[/OFFTOP]

8. bayard

да возможно....но если брать глобально, в контексте вложенных денег.....
    ведь в любого политика их вкладывают, и их нужно потом отрабатывать...

9. duncan

не комуняцьку, а селянську...
    і, до речі, аграрну партію кучмісти під шумок створили на заході, щоби "віднімати голоси у селянської партії", а насправді -- щоб віднімати голоси у націонал-демократів на заході....
    це маленький лікбез.
    хто перший крикнув "карамба", той і переміг? ))) (бородатий анекдот)
    "Ви не можете пригадати" ))))
    ага, "кулуарні перемовини" )))
    не тре ніяких міфічних перемовин знати, достатньо було послухати списки тих, хто отримав портфелі у ВРУ, соціалістів серед них не було.
    пане Гранд, наганяти хвильку, розказувати про міфічні "кулуарні перемовини" і давати характеристику політикові, якого Ви просто не знаєте можна, але немає сенсу, якщо все легко перевірити ;)
    знову "кулуарні факти", але ж де логіка? як його могли назвати так, якщо він виконав обіцянки перед своєю партією?
    його так назвати могли пацюки, які човен покидали, на кшталт організатора "народної самооборони", який один з небагатьох, хто стучав на унсовців після подій на Банковій у 2001 році і чи не через його покази людей посадили?!

10. duncan

пане Баярд, не всі гроші можна повернути, є ж ризик
    точно так само -- не всі гроші повертаються, які вкладаються у партії чи кандидатів меншого рівня, ніж президент
    наприклад, кандидати на мера великого міста -- там витрачаються мільйони, і їх ніхто не поверне

11. bayard

согласен, но все-таки они стараются подстраховаться, недаром же есть выражение люди на местах.
    достаточно было его произнести и все понимали о ком речь...
    ведь помните как янук поменял всех губернаторов один приказом?
    для того чтобы они исполняли его волю а не законы. вот это те самые люди на местах.
    теперь отрабатывают должность. я думаю перечисляют определенную сумму в АП.

на этом уровне согласен....
    там большей частью свои, личные вклады, чем чужие....

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І де вони ховаються ці унікуми? В нас тут страшнючий дефіцит в порядних та інтелектуальних людях.
    І звідки вони взялися ці "лічниє вклади"?
    І знову ні слова про правомірність арешту Тимошенко та антиконституційну "вертикаль влади" Януковича.

13. duncan

[OFFTOP]мені не подобається слово "губернатор" -- ми не колонія, а області не генерал-губернаторства, та й пост цей не зрозумілий -- за що вони відповідають, чому у них така влада?! :scratch_one-s_head:[/OFFTOP]
    янукович поміняв не тільки цих, він поміняв дуже багатьох чиновників, але ми говоримо про ті місця, які обираються
    я працював на виборах і бачив деякі платіжки, тому впевнений, що спонсори знають чим вони ризикують
    у цьому я майже переконаний

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А вам сподобається назва БАСКАК від ХАНА, яким став по суті Янукович?

15. duncan

а як Ви думаєте? :rolleyes:

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цілу ніч буду думати, може щось народжу.

17. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

А вот опаете вы явно зря...
    Прочитала часть темы о Тигипко - интересненько...

Шикарненько...
    Я как-то сделаю подборочку - там есть из чего.

Это каким боком к приведенной вами моей цитате? Хотя, о чем я спрашиваю... :)

18. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

[CENZ] Странно, Вам оно явно не помагает. :)
    [/CENZ]

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ключова думка.

20. duncan

з нетерпінням очікуватиму завтра Ваших пологів ;)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)