Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я не ходжу на вибори, бо це суперечить моїм поглядам

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Інґа, не плутайте реформи з реХВормами.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він з печі лиш їх критикує. Ваше призвіще не Хмара?

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

іноді гвинтокрилом

5. duncan

ні, мені просто смішно, як гайдучки один одному голови розбивають за своїх панів )))))
    "мій пан вищий, н-на!!!"
    "ні!!! мій пан ширший, н-на!!!"

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хай розбивають, але за своє ПРАВО ВИБОРУ борються.

7. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

у такому випадку дискусія була ні до чого. у мене немає панів :pardon: мені просто видається ідіотською ситуація, в якій тисячі, якщо не мільйони, виборців, сказавши собі (чи їм сказали) - партія, яка мені подобається, все одно не пройде, тому віддам голос за Тимошенко/Януковича.

8. olegp

olegp миється в бані

это как раз позитивный момент

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А мордовський творог слов'янським СИРОМ (від слова "сирий").

10. duncan

право вибору пана ))))) вибирайте-вибирайте ))))
    а я ліпше поборюся, щоб у мене пана ніколи не було
    пані ange ou?, більше схоже на намагання виправдати свою діяльність/бездіяльність
    навіть у цій темі не прозвучало жодного реалістичного голосу, більшість пропонує вибирати собі пана з-поміж існуючих, навіть не намагаючись переосмислити, що не пана тре вибирати, а ...
    ну та ладно :) тут усі дорослі та розумні, вам видніше, яку долю ви хочете :)

11. olegp

olegp миється в бані

дурная привычка приписывать мне чужие посты:ireful:

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

То там же є справочка з печаткою, що допис від Ванька. А він що, не признає клятий?

13. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

якби ще мені зрозуміти, навіщо на форумі виправдовуватись :scratch_one-s_head:
    я можу пояснити свою думку, а виправдовуватись не бачу сенсу.
    тепер мені тим більше не зрозуміла суть дискусії з вами, коли ви почали доводити, що Тимошенко - єдина альтернатива.
    до речі, з мого боку дискусія в цій темі почалася не за Тимошенко. але чомусь (?) вона розгорнулася в бік того, кого на наступних парламентських виборах треба обрати, точніше, в "аналітичні" дописи, що обрати потрібно лише Тимошенко. і я дуже рада, що всі дорослі люде побачили, що ініціаторкою була ange ou :)

14. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А мене одеська компанія весь час вважала і вважає фашистом. І начхати їм, що я таким по суті не являюсь. І я теж не збираюсь виправдовуватись.:pardon::))

15. Norton

Norton камышовый кот

от не повезло вам.....:rolleyes:

16. ГРАНД

У Донецьку теж вирішили опиратися диктатурі

Субота, 13 серпня 2011, 22:03

У Донецьку в суботу 15 політичних партій і громадських організацій опозиційної спрямованості створили Комітет опору диктатурі.
    Про це УНІАН повідомили в прес-службі Донецької облорганізації ВО "Батьківщина".
    До комітету увійшли представники партій "Батьківщина", "Україна майбутнього", "Конгрес українських націоналістів", "Фронт змін", а також громадських організацій "Меморіал ім. В. Стуса" і "Союз обдурених вкладників".
    У суботу члени комітету прийняли політичну заяву і маніфест.
    Автори документів мають намір домагатися відставки президента України і негайного звільнення всіх політичних в’язнів у країні.
    Члени створеного комітету звернулися до представників опозиційних політичних сил, громадських організацій із запрошенням до участі в спільній роботі.
    Як повідомлялося, раніше на Донеччині було створено ініціативну групу "Донеччани проти репресій", куди увійшли понад 10 керівників обласних партійних і громадських організацій.
    Kyiv Post
    Все про: Донецьк

17. ГРАНД

Забув додати, що майже всі правила мають виключення.;):pardon:

п.с. "Як що наречена йде до другого, то невідомо кому повезло".

18. olegp

olegp миється в бані

та вижу, но вообще меня приплетать не надо бы,
    тем более я - за геликоптер в укромове:))

19. Милена

Милена Дуже важлива персона

Ой ли, так уж и все ,, таки вынудили слово вставить :rolleyes: :o\
    пысы, и таки Вы знали . !

20. duncan

я перепрошую, але такого не стверджував, бо просто намагаюся подивитися на проблему з різних боків
    справа у тому, що ця тема присвячена саме тимошенко і це логічно, що мова суто про неї :)
    просто якщо вже йти на вибори (з тим, що є зара), то не варто повторювати помилки попередніх виборів, ато знову прийде до влади щось типу "партії зелених" та однозначно -- "партія регіонів" та її сателіти.

по цій темі я бачу те саме, що було на початку 90-х -- розпорошення.
    скільки симпатиків ПРУ є в темі? мені видається -- один, пан Степанич, а тепер давайте подивимося на те, скільки є тут опозиціонерів? і кожен тягне коц на себе, і не просто тягне коц, а ще й ладен конкурента втопити.

ну це так, просто думки вголос.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)