Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. bayard

bayard Дуже важлива персона

не...то вы в схроне...а я живу в квартире:) и не на Холодной горе а на ХТЗ, ул. 2й Пятилетки 19, можете глянуть на карте где это:)

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Висєлкі. Це аналог Борщагівки або Троєщини (Киянам для порівняння).:)

3. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Немного промазали:))

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я по цій вулиці ходив, бо на ній жив в 60-х мій товариш по інституту. Зараз він пенсіонує на Салтівці.

5. bayard

Гранд не говорите ерунду:)) хорошо что здесь только двое харьковчан
    выселки это Рогань, Горизонт и Бавария.
    ваше неуемное стремление "достать" меня всеми возможными способами ничего кроме улыбки не вызывает:)

6. ГРАНД

Нічого я не промазав. В 60-70-х самий криміналізований район, заселений завезеними із всих всюд рабами для гіганта ХТЗ. Так само як і Борщагівка в Києві.

7. ГРАНД

Рогань відносно недавно війшла в черту міста, а до того була Чугуївським районом (Або Печенізьким , точно не пам"ятаю), а ХТЗ висєлкі на краю міста.

За Горизонт не скажу, а от Баварія це відносно старий район Харкова. Саме завдяки пивзаводу що розташований біля залізничої станції і побудований німцями район і отримав назву Нова Баварія.
    Як що це натяк на моє проживання, то незаморачуйтесь , я корінний мешканець Холодногорець.

можу запропонувати лимончику.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ці завезені злидні в основному були з БілгородКурщини.

9. ГРАНД

Коли їхати електричкою в напрямку Чугуєва, то в селах що понад залізницею можна було чітко впізнати в якій хаті живуть працівники ХТЗ по коліру дахів. А дахи фарбували краденою зеленою фарбою для тракторів. Так от хати були пофарбовані через одну.:)

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

О, та зелена фарба була популярна в більшовиків ... на случай війни, щоб трактора з сіялкою чи плугом замаскувати десь в посадці від погляду англо-саксів.

11. Inga

Inga Дуже важлива персона

По поводу того, что тупость Януковича предпочтительней хитрости Тимошенко.

Нет ничего хуже деятельного дурака.
    Пока Оно ничего не делало, можно было просто краснеть за его увімкни Україну и т.п. ерундой.
    Но вот дурачек начал действовать, Загнал в угол и себя и страну. Дальше что?
    А самое интересное - никто не знает, что ждать от России и конкретно от ВВП.
    Кто-нибудь может поручиться, что нас не ожидает армагедон 2009?
    И кстати, почитатели Президентов-тупиц, вы в курсе, что хранилищах газа для нас нет?...
    Я даже знаю кто будет виноват во всех газово-зимних катаклизмах...

12. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

13. ГРАНД

Ініціативні ідіоти небезпечніші за злочинців. (с) Р.Безсмертний.

14. Inga

Еще немного о последствиях бурной деятельности Президента:

Меня не то, что не радуют эти комменты, они меня приводят в ужас, т.к. все это свалится и на наши головы тоже.

15. Inga

:good:

16. bayard

та все районы были криминальными:)
    и Журавлевка, Рашкина дача...
    рабы были везде где есть заводы, а учитывая что в Харькове их было больше чем в любом другом городе СССР так можно и про весь город так сказать...только это мало соответствует действительности поскольку у нас в доме селятся люди понимающие толк в больших квартирах сталинской эпохи, 8метровых балконах и близостью супермаркетов и парков.
    никогда она не была Чугуевским районом.
    Гранд опять в молоко и полный бред.
    Выселки то у вас в Черкассах, а я живу в 5мин от метро:))
    у вас есть метро?
    так ото и выселки, потому что самые дешевые квартиры, никакой инфраструктуры...там НИЧЕГО не строится, нет развития р-на...
    и не надо, поскольку ваше знание Харькова на уровне 60-х так и осталось...
    ааахаххаааааа! какие крыши???? о чем вы???? все жили в хрущевках, и 3х-4х этажках что в конце пр. Орджоникидзе по обеим его сторонам!!!
    горе с вами:)) знаток.....

17. bayard

считает директор Центра политического анализа «Стратагема» Юрий Романенко..... член БЮТ:)

18. ГРАНД

Як Ви думаєте, в місті яке можна за 2 години із кінця в ікнець пройт пішки метрополітен потрібен?
    Горе то зі мною, а з Вами ідіотизм. Бо як що про дахи пофарбовані викинули про електричку в напрямку Чугуєва....... Ви крутій. Нахабний і огидний.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Справа Тимошенко потихенько сповзла в район ХТЗ. Невже Юлю вже туди відправили? Та вона ж непитуща, а там колись в кожному дворі коло столів для доміно завжди висіли напоготові пусті гранчаки. А здоровкались там так. Виходячий з під'їзду - "прівєт", а відповідь від столу доміношників - "на піво в тєбя нєт?" Але там, на вул, Пятілєток, я привчився і сухе вино пити, що зараз спасає після "сєрдєчних болєзнєй".

20. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

а вы ждали подобный анализ от члена ПР?
    Иначе к чему сарказм?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)