Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оникс

Оникс Well-Known Member

Сьогодні це одней те ж саме... Тимошенко - це іскрінка...

2. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

"Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша".
    Галицкомадьярский?

3. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

Для вас може це нагода. Для більшості - вийти на вулицю, щоб врятувати Юлю. Так воно позиціонується. Навіть, якщо позиціонувалося по-іншому б, суть не змінюється.

4. ange ou?

А чим була поганою "іскринка" - Луценко? Виходить, що все опирається не на боротьбу за справедливість, а за Юлю.

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Послухайте . Не хочете , то й сидіть вдома і міркуйте, бійтесь на кухні. і жалібно попискуйте над долею важкою.

6. ГРАНД

Ага. Може по Черкасах мені свої факти розкажете?;)

7. Оникс

Оникс Well-Known Member

Юля - лідер. Юра - польовий командир.
    Ім'я Тимошенко може об'єднати значну частину людей - це десь 30% дорослого населення - її симпатики. Плюс ті, хто розуміє, що ПР - це те, з чим потрібно боротися. боротьба за Юлю, якщо так можна сказати, це боротьба і за Луценко... Так складається.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Онікс, ви досить розумна щоб в цьому випадку зациклюватися на якихось призвіщах. Мова йде про свободу НАРОДУ. А Юлі сидіти за гратами лиш після: Кравчука, Кучми, Ющенка..., Кірєєва, Пшонки...

9. Оникс

Оникс Well-Known Member

Може Ви мені продемонструєте майдан у Черкасах ;).
    В Донецькій області акції непокори вже є. А в Черкасах?

10. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Я выпью, жаль птичку.

11. Оникс

Оникс Well-Known Member

Я це добре розумію, пане Прокопе..
    Сьгогодні ВОНА - це Україна. І тут поки що ніякої альтернативи.
    Дай Бог, щоб це зрозуміли і противсіхи...

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вони вже не "проти всіх", вони вже "за картоплю".

13. Оникс

Оникс Well-Known Member

Интересен список єтих саміх других...

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не пойму, для чего ее арестовали? Юля представляет какую-то угрозу для общества? Она - маньяк-убийца?

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вона просто не лягла "під хама".
    Це дії Ландика-молодшого в більших масштабах.

16. ange ou?

Неа, не хочу. И бороться за ее свободу не собираюсь. Она за мою свободу не боролась, и за мои права тоже, когда была у власти. а прекрасно сотрудничала с партией регионов, и ее бизнесмены по партии тоже, обеспечила себе прекрасное будущее и своим детям, но не украинцам. То, что сейчас есть, это и ее частично результаты деятельности. Она борется только тогда, когда припечет.
    Я в первом посте написала, может быть мне не удалось четко выразить свою мысль- вопрос не в том, что люди не хотят бороться, а в том, что не хотят бороться за конкретных политиков.
    Без привязки к конкретным фамилиям можно было выйти неделю назад, месяц назад, полгода назад. Но вы и господин Прокоп, который достачно умный и понимает, что фамилии не причем, не сделали этого, а сегодня вдруг без привязки к фамилиям народ должен мобилизоваться. Да и лозунги и основные скндирвования, уважаемый Гранд, будут - свободу Юле, а не за права украинцев, увидите.
    И почему я должна боятся на своей кухне или причитать? Потому что я не хочу бороться за Юлин комфорт? Откуда такие выводы??

17. ГРАНД

Черкащина звикла майданити в Києві. Бо від Черкас до Києва лише 185 км. Велосипедом доїхати можна. А на скутері так взагалі миттю. А з деяких районів то взагалі пішки дойти прогулянковим кроком. Врахуйте це.

18. Оникс

Оникс Well-Known Member

Ваша позиция понятна. Ваши действия?

19. ГРАНД

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

Донбас теж, але з інших причин. ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)