Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Яка недотьопа ця Еліка! Та йдеться ж про експериментальний Учбово-процесуальний кодекс, який лиш в одному екземплярі розробили спеціально для Кірєєва.

2. olegp

olegp миється в бані

УПК-уголовно-процессуальный кодекс, укромовный вариант-КПК, ЛЮБОЙ ЮРАКТ, будь то приговор или постановление, начинается со сстылки на норму права из УПК,
    по УК УЖЕ КВАЛИФИЦИРУЕТСЯ ОБЪЕКТИВНАЯ ЧАСТЬ СОСТАВА в резолютивной части

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Какие познания... :))
    Олег, вы или чего-то не понимаете по жизни, или играете роль непонимающего. :rose:
    Есть неплохие юридические форумы. Если у меня появится необходимости общаться в поле юриспруденции, то я знаю ссылочку :rose:

4. ELiKA

Какие познания... :))
    Олег, вы или чего-то не понимаете по жизни, или играете роль непонимающего. :rose:
    Есть неплохие юридические форумы. Если у меня появится необходимости общаться в поле юриспруденции, то я знаю ссылочку :rose:

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хоч третій раз опублікуйте, він все рівно буде стояти на своєму. Впертий біженець.

6. olegp

olegp миється в бані

ну вот, ссылочку знаете, а сам кодекс-даже не слышали про него, что ж Вы тогда поймете в поле юриспруденции?:))
    изучайте-http://pravoved.in.ua/section-kodeks/79-upku.html

7. ELiKA

Главное, что вы слышали. :))
    Это давно пройденный этап. Так что :pardon:

8. olegp

olegp миється в бані

рад за Вас, будем считать, что Post #3120 обусловлен именно тем, что ДАВНО,
    НИЧЕГО СТРАШНОГО- ПОДЗАБЫЛИ- ВСПОМНИЛИ:rose:

9. ELiKA

Олег, я ничего не подзабыла, как вам хотелось бы. :rose:

10. olegp

olegp миється в бані

значит,Post #3120 писали не Вы, а кто то с вашего адреса;)

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Каюсь, це я, одягши її спідницю. Більше не буду.

12. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

НАТО повезуть фільм про суд Тимошенко

Вівторок, 04 жовтня 2011, 22:07

У рамках сесії Парламентської асамблеї НАТО, яка розпочнеться 7 жовтня в Бухаресті, відбудеться презентація документального фільму про судовий процес Юлії Тимошенко.
    Про це повідомив член фракції "БЮТ-Батьківщина", член постійної делегації Верховної Ради у ПА НАТО Остап Семерак, який продюсував створення фільму.
    "З цим фільмом наша делегація поїде на сесію Парламентської асамблеї НАТО, де якраз запланована доповідь щодо України - про ті політичні процеси, які відбуваються в нас після Помаранчевої революції, та про стан демократії в нашій країні", - цитує депутата УНІАН.
    За його словами, англомовна стрічка "The Trial of Yulia Tymoshenko. The True Story" ("Суд над Юлією Тимошенко. Правдива розповідь") "не містить жодних політичних висновків".
    "Ми спеціально робили політично нейтральний фільм - лише документальні кадри, текст, який пояснює, що відбувається на екрані, та коментарі основних учасників цього судового процесу", - зазначив Семерак.
    "Ідея фільму виникла в ході спілкування з нашими партнерами з Європарламенту та з членами парламентів інших країн. Вони питали нас, що відбувається в суді проти Юлії Тимошенко, і коли ми розповідали про перебіг подій, вони нам не вірили", - заявив він.
    "Не вірили, що в європейській країні, яка декларує демократичні принципи, може відбуватися щось подібне з лідером опозиції і колишнім прем’єр-міністром. Тому ми прийшли до думки, що, очевидно, потрібно зробити документальний фільм", - уточнив депутат.
    "Ми прагнемо будувати стосунки з нашими партнерами у Європі і світі на принципах відкритості. Цей фільм є демонстрацією того, що наша політична сила хоче збудувати відкриту Україну без кривих дзеркал і затемнених вікон", - підкреслив Семерак.
    Він також повідомив, що незабаром планується презентація фільму для депутатів Європейського парламенту у Брюсселі.

13. Оникс

Оникс Well-Known Member

14. Оникс

Оникс Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/news/2011/10/5/6640157/

15. FourA

FourA Дуже важлива персона

Всё это очень интересно. Но шановный пан ГРАНД, не скажете ли, когда нас начнут бомбить? Чтобы установить демократические ценности, понимаешь!

16. Major

Major Active Member

Это можно сделать, как с Ираком. Пустить сплетню о том, что Украина обзавелась ядерным оружием. Можно как с Афганистаном, вроде бы как для урегулирования отношений между УПЦ, МПЦ и униатами. Можно как с Югославией или Ливией. Весьма широкий выбор....

17. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

"фантазер, ты меня называла".

18. bars

bars Well-Known Member

19. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я особисто Вас б розбомбив ще вчора. Бо, що таке цінності, і особливо демократичні (не плутати з совко-інтернаціонаістськими) Ви не здатні осягнути своїм рабским розумішком.

20. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

У пана ГРАНДа демократические ценности налетели с бомбами на базовые права человека. :))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)