Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оникс

Оникс Well-Known Member

:scratch_one-s_head:

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пішло повне життя по "понятиям". І тут криками "ганьба" вже нічого не поправиш.

3. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Арешт Тимошенко, почалась заварюватись нешутєйна баланда.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Вроде да. Потому и пишу. Вы верите, что он гепатит перенес "на ногах"?

5. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

не особо ты в камере "на ногах" находишься...

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Змей,
    портальная гипертензия не появится за день-два-три. Это годы.

7. Оникс

Оникс Well-Known Member

Верю, т.к. с таким случаем пришлось столкнуться.
    Не знаю, как там обстоит дело у Луценко, но в то, что у него алкогольный церроз - не верю!
    [CENZ]Я сталкивалась с этим человеком лично... Алкашей и пьяниц - чувствую за версту - ибо, извините, не переношу ни в каком виде...[/CENZ]

8. Оникс

Оникс Well-Known Member

Сама за себе

Ганне Северінсен: «Владу дратує те, що я висловлюю свою думку, коли мене запитують»
    № 32 (197)
    від 4 серпня Тиждень
    Ганне Северінсен відстежувала внутрішньополітичну ситуацію в Україні як співдоповідач Моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи 13 років – до 2008-го. Вона досі переживає за демократичний розвиток нашої країни, але й недруги, яких вона нажила тут, досі не полишають її у спокої. Тиждень розпитав Северінсен, як вона ставиться до спрямованих проти неї інсинуацій, які з’являлися цього літа в українській пресі, а також попросив поділитися думкою про інші події в Україні та Європі.
    ЗАНЕПОКОЄННЯ ЄВРОПИ
    У. Т.: Якого рішення українського суду ви очікуєте у справі Тимошенко?
    Безперечно, президент замовив справу проти свого головного опонента і призначив на процес суддю, який має посадити її за ґрати, аби вона не змогла брати участь у наступних парламентських і президентських виборах. Політичні рішення, з якими хтось може не погоджуватися, тепер перетворилися на обвинувачення у кримінальних справах. А це вже серйозно для демократичної країни, в якій серед голов*них цілей мусить бути мирний спосіб переходу влади від одного уряду до іншого.
    У. Т.: Якою буде реакція різних європейських країн і організацій, якщо політичні справи в Україні завершаться обвинувальними вироками? Чи розуміє Європа, що відсутність її жорсткої реакції на засудження Тимошенко до ув’язнення зробить можливим встановлення в Україні авторитаризму а-ля Лукашенка. Чи аналізують в ЄС загрози, які несе поява на її кордонах ще однієї Білорусі?
    – Відповідь уже є у вашому запитанні. Наскільки я знаю, в багатьох європейських країнах це викликає занепокоєння. Політичні судові справи і спроби принизити членів колишнього уряду бачаться там як шлях до білоруської ситуації. Але зараз більше уваги привертає арабська весна і те, як підтримати слабкі спроби її молодого покоління створити демократію. А ще Європа переймається борговою кризою в ЄС і США. Український приклад сприймається як свідчення того, наскільки вразливою є демократія, коли до влади приходить стара номенклатура. Тепер у Європі бачать, що повернення Януковича було не просто звичайним переходом влади від одної партії до іншої, а захопленням її. І всі шкодують, що лідери Помаранчевої революції не змогли разом боротися за трансформації суспільства. У них не було далекоглядної стратегії.
    У. Т.: Як Європа поставиться до можливого тиску уряду на опозиційні партії під час кампанії на парламентських виборах 2012 року?
    – Тепер ЗМІ перетворилися на нову, складнішу форму контролю. Місцеві вибори минулого року вважалися недемократичним кроком назад, тому інтерес з боку міжнародної спільноти в уникненні повторення такого сценарію на наступних перегонах буде значним. Однак усі події 2012-го будуть вирішальними. Просто спостерігати за одним днем виборів буде недостатньо. Я дуже песимістично налаштована з приводу того, наскільки нам вдасться допомогти Україні, якщо режим зможе повернути виборчу систему до старої корумпованої змішаної, яка діяла у 2002 році.
    У. Т.: Які інструменти впливу на європейську політику має зараз Росія?
    – Основний інструмент очевидний – газ. Але на Європу впливає і якась кремлівська параноя. Владімір Путін, коли був президентом, стверджував, що Росія зазнала приниження у 1990-х. Я не думаю, що ми принижували РФ. Але Путін наполягав, що Європа не повинна втручатися у «сферу інтересів Росії», він створив ситуацію, в якій усім довелося розмовляти з ним тільки гарно. Як бачите, Рада Європи дуже мало обговорює ситуацію в Росії, хоча мусить більше критикувати, наприклад, відсутність свободи ЗМІ.
    ВТРАЧЕНИЙ ЧАС
    У. Т.: Чи має Рада Європи вплив на ситуацію в Україні? Чи будуть (і за яких умов) ці інструменти задіяні?
    – Якщо ні, то мене це дуже розчарує. Це очевидне питання для обговорення Радою Європи вже на наступній сесії в жовтні. Зловживання кримінальним правосуддям як одним із інструментів політичної боротьби чітко свідчить про відсутність верховенства права у вашій країні.
    У. Т.: Чи погоджуєтеся ви із твердженням, що система взаємодії між демократичними країнами Європи і підтримки демократичних реформ дає все більше збоїв, демонструє застарілість і сама потребує реформ?
    – Так, але це не легко. Рецептів у мене немає, на жаль. По-перше, ми всі мусимо пам’ятати, що наша мета після холодної війни полягає в тому, що Європа має об’єднатися задля тривалого миру. Це моя мрія. Але вона не здійснилася повністю – Україна досі за «срібною» завісою. І це дуже погано; нам варто дати Україні перспективу членства у ЄС як орієнтир на майбутнє. Однак це так само непросто, як і шість років тому. Путін створив власну монополію на вплив. Нам треба було робити це раніше.
    У. Т.: Упродовж літа в українських інтернет-виданнях, лояльних до влади, з’явилися матеріали, які за змістом і стилем можна назвати чорним піаром проти вас. Зокрема, повідомлялося, що начебто Тимошенко вас «звільнила», натякаючи таким чином, що ви отримуєте гроші від БЮТ. В іншій статті йшлося, що БЮТ купив вам квартиру у Києві. На вашу думку, з чим пов'язані ці спроби вас очорнити? Чи були інші спроби дискредитації вас як незалежного експерта?
    – Коли моя кар’єра депутата парламенту Данії завершилася в результаті несподіваних дострокових виборів, я з радістю продовжувала пропагувати пріоритети ПАРЄ: демократію, права людини і верховенство права.
    Отже, я почала працювати в Данському Гельсінському комітеті з прав людини і погодилася бути (неоплачуваним) радником уряду Тимошенко (з питань реалізації цінностей ПАРЄ). Крім того, я стала президентом Європейської Медіа Платформи в Україні, членом Ради Інституту світової політики в Україні, членом Наглядової ради Української школи політичних студій. Останніми роками я допомагала ліберальним і університетським групам, коли ті приїздили до України. Крім того, я брала участь у численних конференціях і зустрічах по всій Україні.
    Іноді, здебільшого у 2008 році, мої витрати на поїздки компенсовував колишній уряд, але переважно їх фінансували інші організації або я із власної кишені. Здається, владу дратує те, що я висловлюю свою думку, коли мене запитують. Тому вона намагається пускати чутки, начебто я роблю це за гроші. Їм у головах не вкладається, що можна щось робити просто тому, що переймаєшся ситуацією.
    Вигадана Ганною Герман історія про те, що я начебто мала отримати квартиру від Тимошенко, просто смішна, як і про те, що мене звільнили цього літа з «роботи», якої я ніколи не мала. Коли до влади прийшов новий уряд Миколи Азарова, я, звичайно, припинила виконувати обов’язки урядового радника.
    Я представляю сама себе. Тривалий час уважно спостерігала за новітньою історією України і намагаюся популяризувати європейські цінності, поки це комусь потрібно. Я з нетерпінням чекаю дня, коли демократія встановиться більш-менш міцно. Але шлях до цього моменту, схоже, ще дуже довгий.

9. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Чего уж только не напишут в интернете:
    :));)
    Хотя что поделаешь...некотрые же искренне верют в золотые унитазы....:p

10. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Да больная она.

11. Оникс

Оникс Well-Known Member

Это вообще щедевр - маме Тимошенко за 70, естественно, человек уже имеет букет болезней, так что симулировать ничего не надо - пожилые люди могут почувствовать себя плохо в любой момент, об этом только голубые моральные кретины не догадываются. Кроме того, любая мама переживает за своего ребенка. так что у мамы Тимошенко причин плохо себя чувствовать хватает, без пиара.

Кстати, насчет Луценко уже пиарилась голубая братва, что он все симулирует...
    Так что верить голубым СМИ могут только голубые бойцы, они обязаны верить.

12. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

:good::good::good:Стопудово!!!
    Точно так же как и "заюльки" должны верить в невиновность своей бахини!!!:))

13. Оникс

Оникс Well-Known Member

Суды еще больше поработают для власти

Когда влиятельные юристы действующей власти говорят о громких успехах прошлогодней судебной реформы, они не лукавят - данная реформа действительно удалась на славу. Правда, исключительно в интересах нынешней властной команды, которая уже целый год планомерно извлекает из судов разнообразные выгоды и возможности по реализации своих интересов.Все это, вероятно, является логическим следствием того, что реальной целью реформы было не улучшение работы судов в интересах миллионов украинских граждан, а в основном обеспечение доминирующих позиций регионалов в сфере правосудия. Как следствие - сегодня авторам судебной реформы и их соратникам удалось взять под свой абсолютный контроль все ключевые рычаги влияния на судебную систему. Речь идет о процедуре назначения, избрания и увольнения судей, о процедуре назначения и увольнения руководителей судов, а также о финансировании судебных органов.
    Последствия такого положения дел очевидны и заметны уже сейчас: завершено построение судебной системы, полностью зависимой и подконтрольной влиятельным юристам Партии регионов и лидерам трех существующих вертикалей судов. При этом фактически исключается вообще какая бы то ни была зависимость судей и органов правосудия от украинского общества.
    Единственный островок, который благодаря защите западных демократий и личным связям Василия Онопенко все еще остается непокоренным регионалами, - это ВСУ.
    Напомним, что с 2007 г. и по февраль 2010 г. все глобальные события в судебной системе проходили под знаком противостояния двух команд. С одной стороны - команда главы ВСУ, экс-бютовца Василия Онопенко, которую БЮТ неоднократно поддерживал и спасал в парламенте. С другой стороны - команда главы комитета Рады по правосудию, регионала Сергея Кивалова, опиравшаяся не только на ПР, но и на "обиженных" господином Онопенко людей.
    До последних президентских выборов, на которых победил Виктор Янукович, обе команды находились в мертвом клинче - никто из них не мог достигнуть окончательной победы. Но это не означало, что каждый из соперников не извлекал для себя весомых выгод в своих сферах влияния.
    После выборов влиятельные юристы-регионалы бросились окончательно уничтожать резко ослабевшую команду Василия Онопенко, стремясь, кажется, обсудить с последним в том числе и деликатный вопрос - сколько господин Онопенко заработал в должности главы ВСУ. Но неожиданно выяснилось, что Василий Онопенко оказался не настолько беззащитным, как это виделось на первый взгляд - после целого ряда бурных событий он все еще остается в председательском кресле.
    Посему высший судебный орган страны регионалы отреформировали достаточно бесцеремонно - лишили его практически всех полномочий и создали фактически издевательские условия для работы всех судей ВСУ. Ведь последние с того времени вынуждены рассматривать дела всем составом суда в 50-60 человек.
    Но в конце сентября заканчивается пятилетний срок председательства Василия Онопенко в ВСУ. Можно сделать осторожный прогноз, что отказ судей данного суда выразить недоверие господину Онопенко в апреле этого года совершенно не означает его автоматическое переизбрание. Все-таки именно решения и действия его соратников привели высшую судебную инстанцию страны в то состояние, в котором она нынче находится. Как следствие - регионалы, вероятнее всего, вскоре реализуют в отношении ВСУ все, что им хотелось реализовать еще год назад.
    Помимо этого, с приближением избирательной кампании украинские суды все больше будут работать в унисон с ритмом политической жизни. Правда, нынешняя власть уже сделала все необходимые заготовки - председатели ключевых админсудов, коим подсудны избирательные споры, уже на своих местах и знают, как исполнить свой долг. В подвешенном состоянии остается, правда, Киевский апелляционный админсуд (КААС), но и там для регионалов уже многое прояснилось за счет того, что утратил председательскую должность Анатолий Денисов. Его преемник имеет, скорее всего, исключительно тактическое значение - кем бы он ни был, канва его действий на руководящей должности уже и без того строго определена.
    Ну а украинским гражданам остается только наблюдать за тем, как власти предержащие ведут в судах свои игры по большим ставкам, не особо заботясь о чем-либо ином. Разве что эти самые граждане наконец задумаются, кого они приводят к власти и кто от этого получает реальную выгоду.
    http://daily-ua.com/news/read/9716.html

14. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

о_О а разве регионалы,не посадили на крючек Онопенко,через делишки его зятька?%-)

15. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Мені теж доводилось зустрічатись з ним. Але версія саме алкогольного походження та інших харчових пристрастей ціллком реальна. Юра не чурався чималої кількости кольорових напоїв (коньояки, лікери і т.п.) і закусював далеко не вареною картопелькою з цибулькою. Варто лише згадати його зовнішність до того як став міністрм, і під кінець каденції. Одутловатість та отічність явно харчово-алкогольного походження та браку руху. плюс до того я знаю генделик де він любив пропустити чарчину та закусити.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я влітку 2007 року з нею мав коротеньку розмову. Просив не піддаватися ілюзіям після Майдану та не знімати з України моніторинг. Тільки подякувала за інформацію та відповіла, що ілюзій вже особливих немає.
    Після цієї розмови до мене Балога присилав своїх "шестірок" для вияснення теми цієї розмови. Навіть ті гниди відчували свої гріхи.

17. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Франція вважає, що до зняття звинувачень з Тимошенко Україні асоціації не бачити

Субота, 03 вересня 2011, 20:22

Франція вимагає від української влади проведення справедливого судового процесу над екс-прем’єром Юлією Тимошенко.
    Про це заявив міністр закордонних справ Франції Ален Жюппе на прес-конференції після неформального саміту глав МЗС Євросоюзу в польському Сопоті.
    При цьому він висловив упевненість, що такий процес очистить Тимошенко від необгрунтованих звинувачень, повідомляє ZN.UA із посиланням на польське агентство РАР.
    Крім того, він висловив "точку зору більшості в Євросоюзі", що угода про асоціацію України з Євросоюзом не набуде чинності до зняття з Тимошенко всіх звинувачень.
    Як повідомлялося, верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон та глава польського МЗС Радослав Сікорський в суботу заявили, що ЄС поки планує продовжувати переговори з Україною щодо угод про асоціацію та створення зони вільної торгівлі.
    Все про: Франція, Тимошенко

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Коли вже я відчую чи побачу, що наші 30млн виборців ВВАЖАЮТЬ?

19. Оникс

Оникс Well-Known Member

Не дождЁтесь! :sad:
    Принцип -"Моя хата з краю!" - рулит...

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну й нахаба! А могла б якось і поакуратніше - надії на залишки років лишила. В неї то запас більше.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)