Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

И во вторые, и в третьи, и в десятые...
    Все остальное предполагалось, и поэтому по мере зарождения процесса режиссировалось, но не сценарий заранее и "спланировано".
    Революции потому и революции, что они стихийны, но они терпят поражение, если только стихия, а не объективные предпосылки. У Майдана были объективные предпосылки: "Мы хотим перемен" (В. Цой). И сильно хотим.
    Сейчас - "мы тоже хотим перемен", но не верим, что с Юлей они наступят.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Так то воно так,Гєню,але...комусь не підходять національні галицькі лідери,а комусь массонські!
    Це ж так просто,Гєню ...як Ющ з Юлькою!
    На тому й стоїмо!:))

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та Боже спаси!
    Милена, хіба можна "оскорбити" мене, коли я буду критикувати Венецію, ніколи не бувши там? Та й зуду "оскорбить вас" в мене немає, бо ви не варті того.
    Та хоча би оплески підтримки слухаючих сьогодні сотень людей.
    А для вас особисто я розробив Блок детектирування вашого організму на предмет виявлення ракових пухлин. Не дай Бог, зрозуміло, щоб вони були в вас. Продовжувати?

4. Милена

Милена Дуже важлива персона

Всё правильно, но по сути одно и тоже - придумали-написали, спланировали-срежиссировали, по ходу отредактировали :) . Я не верю в стихийные революции, повторю ещё раз, в каждом народно-массовом движении есть лидер-руководитель, либо кукла , которую выставляю во главу , (1917 год, броневичек)
    А за Юлю, ну что Вам сказать :rolleyes:, просто люди уже осознали, но многие ещё не верят .э

5. Мілена

[OFFTOP]
    Я була від Майдану на відстані 4 200 км, але маю нахабство стверджувати, що дещо з його суті відчула. [/OFFTOP]

6. Милена

Продолжайте, я вам аплодирую, рукоплещу .

Какую ещё болезнь вы у меня хотите выявить ?, неужели СПИД ?

7. Юрко НОТОЦО

Вам шо передали з гАмерики старі технології,взамін за підтримку?
    Якийсь Ви такий смішний з тими "своїми" технольогіями!
    Направду! :))

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Як що говорити Вашою мовою, то Майдан спланував сам того не усвідомлюючи такий собі промосковський випердиш Віктор Медведчук. Який в кулуарах з"їзду Вашої любимої недопартії ригіонів по висуненню януковича в президенти 2004 сказав буквально таке : "Нині така політична обстановка та традиція, що ми (мав на увазі себе і свою політтехнологічну бригаду) в президенти проведемо навіть горіллу. Справа лише в технології її (горілли) презентації для електорату. А ми це вмієм. Ми такою технологієй повністю володієм." (Близько до тексту).
    Так от Вам вони (Медведчуки) презентували горіллу (думаю тепер Ви в цьому переконались) Януковича в 2004 році і потім реберендингували вже в 2010 році.
    Так от. Ті хто з Медведчуком не погодився і вийшли на Майдан. А телепузіки (з Вами включно) сидять перед своїми ящіками і вже понад 7 років розмірковують про сценарії, і хто і коли їх написав. При цьому не усвідомлюючи, що голосував за горіллу від Медведчука, сам фактично ставши горіллою. З тією різницею, що таким себе не вважаючі.

п.с. Мінні теж Горілла.

9. Юрко НОТОЦО

І ще...пігулок від головної болі годі десь дістати,а Ви зі своїми супер технологіями по підрахинку красних і білих кровяяних тілець!
    Вам не смішно з себе?
    :))

10. ГРАНД

Мені не смішно Юрцю. Нині медичні технології нам даються надто важко та з вилупленими очами наші лікарі намагаються опанувати ті технології які на заході застаріли ще в минулому столітті.

11. Милена

А у вас Гранд какие технологии ???
    Что вы ищете, что выискиваете в своё оправдание ?
    Упс, увидела, оскорбление женщин . Красавы.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дійсно смішно з такої примітивної логіки.
    Пане Юрку, це ви своєму синові порадите при його освіті ЛПІ "драти" з гАмерики, а я маю свої винаходи, які зарєєстровані і в США. Та вам цього не зрозуміти, як і одеській Мілені, якій даєш необхідні технології, а вона в цьому бачить "подвох".

13. ГРАНД

Я просто речі, явища та людей звик називати своїми іменами. Які б вони (імена) не були некрасивими та неприємними. І вишукую я справді постійно Все життя щось вишукую. Багато шишок набив собі на лобі, але і вишукав таки не мало.

п.с. Технологія у мене доволі корисна. Це дуракам доводити що вони дураки. І не заради того щоб їх образити, а заради того, щоб вони хоча б спробували ними не бути.

14. Мілена

О Майдане "придумали-написали, спланировали-срежиссировали, по ходу отредактировали" - такое под силу только Господу Богу.
    Так что "по сути" у нас с вами разный взгляд на Майдан.
    И в народно-массовом движении в Египте, например, не было ни лидера, ни куклы, был египетский майдан.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ці так звані "організатори" майже тиждень тримали без руху мою заяву про "можливість взяти на проживання 4-х чоловік". А ось бабки, які розносили свої БЕЗКОШТОВНІ для голодних людей котлети та бутерброди по Майдану, пройшли 6-ти місячні курси "організації" в ЦРУ.

16. Юрко НОТОЦО

Гєню,тим накраденим массони заполонили весь світ вже давно...і Україні дають через Тимошенко!не через Юща,як говорили,а через своїх!!!
    Зрозумій це! Я шо,Прокопу жалію?Ні!
    Але...і т.д.:))

17. василиса

василиса Просто Прекрасная

18. Милена

Я уже не спорю, они сами, по наитию собрались и пошли . :rose:
    Ога, в Египте люди тоже, сами пошли на бунт (и акулы тут не причём) :)

19. AMOR 69

AMOR 69 Well-Known Member

На мой взгляд, это как дело Ходорковского. Спинным мозгом чувствуешь, что нахапался нечестно, но судят не за это. Поэтому я считаю его политзаключенным.
    То же самое с Юлей.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

КГБ. І справка відповідна є.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)