Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

спасибо, доктор, я осознала свои проблемы, и теперь непременно буду голосовать за тимошенко. :rolleyes:

2. ange ou?

это единственные прорехи в вашей профессиональности широкого профиля? :) чтобы я знала, что только по этим вопросам с вами спорить (как дилетант с дилетантом) можно :preved:

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ще я не дуже професійно колупаюся в носі. Але при чому тут це до НЕЗАКОННОГО АРЕШТУ?

4. ange ou?

не знаю, это вы мне вопросы задаете об уровне профессионализма. наверное, вам на этот вопрос и отвечать.

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Немає за що. Але голосувати Ви будете за телевізор. Власне як і Мінні. Бо керуєтесь в цьому процесі виключно почуттями. Які доволі передбачувані. На Вас дуже впливають ЗМІ, це видно неозброєним оком. А як що сказати більш точно, то телевізор. Ви класичний електорат телепузік. Чи варто цього соромитись? Не обов"язково. Головне це усвідомити і жити з цим далі. але докласти макисмум зусиль, щоб діти та внуки таким примітивізмом вже не страждали і не повторювали за Вами. А взагалі то , як хочете.

6. ГРАНД

Європа може не зрозуміти угоду про асоціацію з Україною - посол

Четвер, 25 серпня 2011, 20:16

Громадська думка Європи може не зрозуміти укладення угоди про асоціацію з Україною, якщо офіційний Київ не дотримуватиметься принципів правової держави у судових процесах.
    Таку думку висловив посол Франції в Україні Жак Фор в інтерв’ю "Українському тижню".
    На запитання, чи може бути призупинено або загальмовано діалог між ЄС та Україною щодо зони вільної торгівлі й асоціації через арешт Тимошенко, Фор зазначив, що "ніхто на сьогодні не бажає, аби цей переговорний процес був загальмований або перенесений на пізніше, бо тут ідеться про майбутнє мільйонів європейців, про українців".
    "Але якщо з боку офіційного Києва не буде вжито потрібних заходів, то громадська думка Європи може не зрозуміти укладення такої угоди, ніби нічого не сталося й нічого не відбувається", - додав посол Франції.
    Посол нагадав, що парламенти всіх членів ЄС будуть зобов’язані ратифікувати відповідну угоду. Так само з цього приводу має офіційно висловитися Європарламент.
    "Варто зауважити й те, що переговори, про які я згадав, були започатковані з Україною вчорашньою, яка вже зовсім інакша, ніж сьогоднішня. На європейському рівні тривають перемовини й консультації стосовно наслідків, які можуть мати місце з огляду на нещодавні події суто політичного характеру", - сказав Фор.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як і святкування при фактично окупаційній владі.

8. ange ou?

[CENZ]:girl_hospital:
    читаю ваши посты, и через пост вы упоминаете телевизор. это плохая тенденция... этим баловаться нельзя. у меня на работе был случай, когда одна дама звонила и жаловалась, что за ней с телевизора следит путин, кроме шуток. с ней почему-то постоянно беседовали, убеждая, что проблема решается (жестокие люди :rolleyes: ) так и я вот вам отвечаю :preved:
    [/CENZ]

9. ГРАНД

[CENZ]Ви забули уточнити маленьку, але головну деталь. Про телевізор я згадую в постах присвячених включно Вам. Ба навіть більше, - цілу тему Вам присвятив. Про телепузіков. А Ви мені про свою роботу і про якусь навіжену жінку. Ну то і не дивно. [/CENZ]

10. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Боже, ну как до Вас достучаться????

В лице Юлии Владимировны Янык истребляет политическую конкуреннцию в Украине.

Без реальной политической конкуренции Украину ждет хреновое майбутнє.

И это отразится на всех, кто живет в Украине.

11. ange ou?

нет у нас политической конуренции. есть только слова, слова, слова.
    и судя по всему, не будет.
    [CENZ]:empathy:[/CENZ]

12. ГРАНД

Так слова і є політична конкуренція.

Судячи по чому? Що таке оте ""ВСЕ"?

13. ange ou?

а, понятно :rolleyes:

14. Inga

Inga Дуже важлива персона

Интересный пост.
    Если выделенную фразу поставить в начало цитаты, то получится потрясающая вещь:
    Произвол уже давно наступил. Просто для некоторых он временно ограничен. ..... мне пофиг, чьи группировки будут контролировать государственные институты. Потому что кроме риторики стране ни Тимошенко, ни Янукович ничего предложить не могут. И считаю глупостью лезть на баррикады, чтобы скинуть одного, посадить царевать другого.

Мне однажды сын задал хороший детский вопрос: почему голодомор случился именно в Украине, а не в какой-то другой стране...
    Думаю, Ваш пост как нельзя лучше отражает общие настроения - да в стране произвол и беззаконие, но мы и не рыпнемся, потому как новый претендент на царство не внушает доверия.

15. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]интересная мысль...[/OFFTOP]

16. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Я не за Тимошенко-Президентом. Лучше кто-то третий (Не Тягибко). Вот только если Юлию Владимировну засадят, третьего не будет в реале.

Исключительно клоуны, как в РФ.

17. ange ou?

от перестановки мест слагаемых сумма не меняется. это относится и к перестановке предложений в посте и к перестановке товарищей олигархов. для меня лично - одно и то же. тимошенко - не новый политик, который вызывает недоверие. она оправдала это недоверие. особенно сейчас своим лицемерием.
    а о Голодоморе хотелось бы поподробнее. кем конкретно пренебрегли люди, чтобы заслужить голодомор? люди боролись. политики власть не могли поделить в 20-х. в этом вина в населения? как и сейчас народ виноват, что тимошенко под судом?

18. ange ou?

я тоже. кто сказал, что не будет третьего? пересадят вслед за тимошенко усех?

19. ГРАНД

А чому Ви так боїтесь Тягнибока?

20. ГРАНД

Саме слова і є політична конкуренція. Але у Вас московських совків будь які уявлення про політику завжди перевернуті і передбачають якісь силові дії. На кшталт незаконних посадок тих хто ймовірно може бути конкурентом і за інтелектом явно переважає москов-совка. От тут у вас і починається конкуренція. але коли черга доходить до вас, то тут і слова вже стають такими бажаними та рятівними.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)