Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Милена

Милена Дуже важлива персона

У Майдана был сценарий, о каком сыгранном народом экспромте Вы говорите ? (денег платили всем и каждому, и не мало )
    Всё имеет свой сценарий, или Вы хотите сказать , что сегодня судят Юлю ? , народ судят, вернее устраивают показательные выступления ((( он просто не того сценариста нанял )) ( ни чего личного )

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ще одна телепузік розмірковує про те, що їй по телеящіку одеському показали.

3. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

тиливизирь страшная силища...
    особенно в кваснюковской интерпритации....

4. Милена

:scratch_one-s_head: О Боже, Витя, так это ты тут прячешься под ником Гранд :))
    (Для всех - Витя это имя моего мужа , только он один знает смотрю я телевизор, или нет )

5. olegp

olegp миється в бані

я то понял, а вот Вы- как всегда, нет:))
    написано же-безотносительно к данному случаю

6. ГРАНД

Уряд США виступив на захист Тимошенко

Субота, 06 серпня 2011, 19:58

Уряд США стурбований арештом екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.
    Про це йдеться в повідомленні посольства США в Україні, яке цитує "Інтерфакс-Україна".
    "Арешт екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко стурбував міжнародне співтовариство щодо застосування верховенства права в Україні і ще більше додав подіям вигляду політично мотивованих переслідувань", - відзначає посольство.
    Як ідеться в повідомленні, "уряд США поділяє цю стурбованість і закликає переглянути рішення про ув'язнення пані Тимошенко і розглянути її негайне звільнення".
    "Ми піднімали перед урядом України питання про нашу стурбованість щодо юридичних процесів проти пані Тимошенко та інших опозиційних діячів і продовжуватимемо ретельно стежити за цими процесами", - наголошується в заяві.
    Посольство США в Києві звернулося за можливістю відвідувати Тимошенко під час її ув'язнення.
    Все про: Тимошенко, США

7. olegp

olegp миється в бані

по теме- мотивировка Киреева смены меры пресечения непрофессиональна и смешна

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

О таком, про який вам і не сниться. Не займайте Майдан, бо ви його зовсім не знаєте. Це була справжня гордість українського народу не масштабу "7-го кілометра" чи примітивної "Юморини".

9. ГРАНД

Для того щоб впізнати телепузіка не обов"язково мати ім"я Вітя, а тим більше бути Вашим чоловіком. Як що Ви розмірковуєте про Майдан, але при цьому були від нього на відстані декількох сотень кілометрів, то неважко здогадатись звідки Ви набрались інформації про нього. Джерело тільки одне - телеящік. А те що телеящик Ваш розташований в Одесі, і при цьому знаючи характер і нрави одеськи теле-"діячів" не важко дати визначення розмірковувачу. воно звучить ТЕЛЕПУЗІК!

10. Милена

И почему вы меня не удивили ?
    Главное слово всегда за вами ?, вы всё про всех знаете ? кто и когда вам дал право оскорблять людей ?

Ой, прастити , эт я погорячилась, ничтожное существо, посмевшее встрять в разговоры их великолепий .

(вы хоть посты, которые цитируете и на которые изливаете свой "тонкий" юмор, иногда читайте .)

11. ostrov_Viktory

ostrov_Viktory New Member

Вони чудово розуміють, що в будь якому разі нічого не вратять. Або втрати будуть дуже несуттєвими. Їхні майно і житло - в затишному Старому Світі, їх капітали - в закордонних банках і оффшорних зонах, їхні сім’ї практично постійно в Європі мешкають, а діти там вчаться... Тож коли що - вони в особисті літаки або гелікоптери - і майнуть... А вбивати, палити, грабувати будуть нас - міліція, внутрішні війська, голені "хлопчики" спортивної статури. Тому і страшно.

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

-Пане Ізя,а шо то вчора в суді всі до Тимошенко кричали: Раньба! Раньба !
    -Вуйка.Стєфка!Ета оні кричали єй Ганьба!
    -Йой ,який я недогадливий з тими гебреями. Я жеж також кричав бим "Ганьба"!:))

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Змішали по прімитиву все в кучу. Узурпацію влади бандюками перетворили на "проблему Юлі". Та проблема Юлі лиш одна, вона присуща всім диктаторам - не терплять поряд з собою рівних по масштабах собі людей. Як результат, Юля за гратами, а її "заступники" примітивні в організаційних питаннях до сміху скрізь сльози.
    Але попри критику цих дій я не перестану туди ходити для захисту СВОЇХ ІНТЕРЕСІВ ГРОМАДЯНИНА та захисту ПЕРСПЕКТИВ УКРАЇНИ. Бо я не давньогрецький ІДІОТ і не український ЖЛОБ.

14. ГРАНД

Ліберальтне московство завіршувало.

15. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Сценарий - это то, что написано ЗАРАНЕЕ,
    Кто ЗАРАНЕЕ знал, что тысячи, тысячи и тысячи выйдут с протестами по всей стране и потянутся в Киев? Вы знали? И кто еще? Ну, это тогда на уровне политического ясновидения.

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Мабуть найкращий допис, який я колись читав на цьому форумі. :good:

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Найстрашніше те, що ви себе давно перестали "удивлять". Для вас Майдан був таким же, як для забитого рязанця події на Сенатській площі 1825 року.
    Щоб відчути суть Майдану, потрібно було на ньому бути хоч декілька днів в свідомому вигляді.

18. Милена

Для того чтобы эти тысячи тысяч потянулись в Киев , им нужен был "толчек", лидер, руководитель, таковые были с каждой стороны ( как с померанчевой, так и с белоблакитной), просто оранжевые потратили на этот сценарий больше денег и чуточку ума, и компромисса.
    То, что на сегодня Янукович делает с Тимошенко, только доказывает его несостоятельность, как лидера-руководителя, это тоже сценарий, только он таким способом пытается себя обелить .

19. ГРАНД

Ось як близько до правди цей сценарій висловив Роман Безсмертний.

20. Милена

Мне для этого не нужно было туда ехать и пробиваться к микрофону, я в то время была занята более важными делами, я растила, воспитывала и кормила детей, а вот вы на сегодня пытаетесь меня оскорбить ( причём очень низкими методами ) , при всём этом реально понимая, что в вашу правду ( рожденого и выросшего в совдепии), я не поверю . ! Что вы за эти 20 лет сделали для Украины ?, кроме криков в микрофон и оскорбления людей на форумах ?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)