Арешт Тимошенко. почалась заварюватись нешутєйна каша.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:))Ну-у-у, треба мати дуже багату уяву, щоб у цьому стихопльоцтві знайти якусь юридичну думку.

[OFFTOP]Вважається, що найчастіше причиною раптової дитячої смерті є патологія вилочкової залози.[/OFFTOP]

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Юридичної думки я і не шукав. тому що переконався, що її не може бути у Вас . Точно так же як і у мене медичної. (за виключенням організації медичного обслуговування. У Вас Степанич з такою думкою теж прпроблема, бо я так і не допросився у Вас думки про реформування медичної галузі) За те віршувати на цій темі коли людина незаконно заарештована Ви мастак. Вам би на її місце, то я би подивися на Ваші віршування.;):))

[OFFTOP]Вважається, що найчастіше причиною раптової дитячої смерті є патологія вилочкової залози.[/OFFTOP]
    1. Чи є методика діагностики такої патології на початковій садії захворювання?
    2.Чи може бути аналогічна патологія у дорослого чоловіка (40-45 років), який щорічно проходить диспансеризацію?

3. olegp

olegp миється в бані

я и не противопоставляю русское украинскому, тем более во главе угла,я просто за адекватное соотношение русское
    \украинское в Харькове, сейчас украинского неадекватно много, а в 1911 и даже в 1990 украинского было менее адекватного,
    по моему субъективному мнению, конечно
    и в 1990 я был за увеличение украинского

4. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

и тем не менее считаешь, что у тебя достаточно знаний, что бы называть это - судом

5. ГРАНД

Тошнотику, "тут Вам не там". відкрийте відповідну гілку і тошніть там на здоров"я.

6. Степаныч

Я не вирішую законно/незаконно. Я висловлююся щодо цієї ситуації зовсім з іншої точки зору.
    [OFFTOP]Да? А мені здається, що я своє бачення тоді виклав. Є бажання - повернімося.[/OFFTOP]
    [OFFTOP]Ви дуже багато від мене хочете.:)Я не педіатр, не терапевт, не патанатом. Із цими питаннями стикався у якості адміністратора і, відповідно, цікавився цими проблемами у тому обсязі, який мені був потрібен. Тим, що знаю, можу поділитися. Підкреслюю, виходячи із власного досвіду. Але про це - у відповідній темі.[/OFFTOP]

7. Степаныч

Змей,
    ты как всегда на своей волне. Зачем читать, когда можно за собеседника додумать?

8. White Snake

почему же додумать, или ты не называешь это судом?
    или это по твоему кара божья? )))

9. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

С Днем независимости первым Юлию Тимошенко поздравил начальник СИЗО

http://kp.ua/daily/240511/297675/
    :good::good::good::)):)):))

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

[CENZ]Мокбо, странные у вас реакции и восприятие юмора... :rolleyes:
    :scratch_one-s_head:Не, не украинец. Точно не украинец...[/CENZ]

11. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

[CENZ]
    о_Окак Вы угадали?????
    А по паспорту кто я ?;)[/CENZ]

12. White Snake

глупый ребенок

13. ГРАНД

Москвин. І до ворожки не ходи.

14. ГРАНД

Зять Тимошенко і її соратники пікетують СІЗО

Середа, 24 серпня 2011, 13:39
    додано фото о 16:25

Близько 40 представників "Батьківщини молодої" пікетують будівлю Лук'янівського СІЗО на підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко.
    Вони тримають плакати з написами: "Юля, ти не одна" і прапори партії, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
    Мітингувальники очікують приїзду учасників АвтоМайдана.
    До будівлі СІЗО на байку приїхав зять Тимошенко Шон Карр. На ньому шкіряна куртка, так звана "косуха", з написом "Падонок".
    [​IMG] [​IMG] Учасники АвтоМайдану поступово прибувають до СІЗО, вітаючи присутніх гудками.
    Як відомо, Генпрокуратура звинувачує Тимошенко у перевищенні службових повноважень при укладанні "газових контрактів" з Росією в 2009 році, чим державі було завдано збитків на суму понад 1,5 мільярдів гривень.
    Суд почав розгляд "газового справи" 24 червня.
    5 серпня на засіданні суду Тимошенко була арештована. За інформацією держобвинувачення підставою стало "перешкоджання у встановленні істини".

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він Мокбо з "прилагательным" замість національності.

16. ГРАНД

Щойно отримав звіт з києва.
    люди в піднесеному настрої. Хоча і перший млин комом. Головне, що тих космоонавтів в сферах вже ніхто не боїться. І саме головне, що клсмонавти це побачили і очі були не на жарт перелякані.

Ось коротенька цитата:
    :yahoo::))

17. Милена

Милена Дуже важлива персона

Люди молодцы, не спорю :good:, самое гаденькое во всей этой ситуации то, что власти ( %-) ), ожидая и зная, как будут разворачиватЬся события (митинги, протесты, акции), себя подстраховали - очередным , новым указом :sad:, о запрете ( в день независимости Украины) проведения каких либо движух :rolleyes:

18. ГРАНД

Я не хочу підказувати цим даунам як повинна поводитись влада. Хоча поводження доволі просте і ефективне.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Друже, я там був особисто. Ніякого "піднесеного настрою" немає. По причині примітивності вождів-Гапонів народ від Яника та Ко отримав по самі ... Коротше, соплів наковталися та розійшлися. Більшої ганьби я за 20 років не споглядав.
    Надії на конструктивізм цих "вождів" мізерний. Вони крім кидання пустих гасел в мікрофон нічого не вміють. Йдеться про різних там Турчинових, Соболєвих, Павличок, Тягнисраків, Яценюків, які повели бабок на "Беркут", знаючи завідомо про ПОРАЗКУ. Той командир, який піднімає в атаку людей, але не впевнений в перемозі, або ЖУков з його "бабы еще нарожают" або піп Гапон.
    Але це ще не вечір і не відчай.

20. ГРАНД

Я ж сказав, що перший млинець комом. Головне що в молодих потихеньку просинається драйв до спротиву.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)